Frankrijk, Paris
...Eind jaren 2000 werkte de ketje twee jaar in een restaurant aan het Spaanse strand van Marbella. Hij ontdekte toen dat de Andalusiërs geen Andalouse-saus hebben voor bij hun frieten. Ze eten patatas bravas: een soort "frites-andalouse", geserveerd als tapas. Vanaf nu lanceert Brussels Ketjep een geheel nieuwe Brava-saus met een Belgische twist. De smaak van de Andalouse versterkt door de pittigheid van de patatas bravas. Afmetingen: 7 X 15,5 X 5,5 (cm) Netto gewicht: 319g Volume: 300mL...
Portfolio (200)
Otto Franck Import is al 100 jaar actief in de handel van houdbare kwaliteitsvoedingsmiddelen. Onze competente, grotendeels zelf opgeleide medewerkers zorgen voor het gehele importproces, van de selectie van de meest geschikte leveranciers tot het transport en de invoer, tot de levering op uw gewenste locatie. Tot onze klanten behoren commerciële afnemers van alle groottes uit de levensmiddelenre...
Portfolio (49)
Spanje, Cox (alicante)
...Bij het ontwerpen van deze dressing, werd Olijven het Cortijo geïnspireerd door de liefhebbers van knoflook. Daarom wilden we een olijf creëren met een grote aantrekkingskracht voor diegenen die van knoflook en sterke producten houden. De knoflook-pikante olijf wordt gemaakt van ontpitte manzanilla-olijven die worden gekruid met knoflook en verschillende specerijen. Dit alles is omhuld met onze geweldige gouden saus. Disclaimer: De knoflook-pikante olijven zijn slechts een handelsnaam, dus ze bevatten geen enkele vorm van pittige toevoegingen.
Portfolio (45)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play