Spanje, Pedro Muñoz
Een bedrijf dat zich richt op de productie van ambachtelijke producten, vervaardigt suikervrije producten met maltitol, gericht op ouderen en alle mensen met diabetes. We maken volkoren en gewone koekjes en ringetjes met maltitol, en ook andere suikervrije producten die meer gericht zijn op de patisserie. Daarnaast produceren we de manchego mantecado met en zonder suiker, kaneeltraktaties, wijnrin...
Verenigd Koninkrijk, Middlesex
COUP DE PATES® is al 25 jaar een leverancier van grondstoffen zoals boter, melk, eieren, kaas, afgewerkte en halfafgewerkte diepvriesproducten voor voedingsprofessionals. COUP DE PATES® biedt een assortiment exclusieve, traditionele en innovatieve producten die zijn gemaakt met alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen. COUP DE PATES® biedt ook eersteklas diensten: gespecialiseerde verkoopondersteu...
België, Bruxelles
In België heeft LANTMANNEN UNIBAKE drie bakkerijen: in de bakkerij van Brussel produceren we diepvriesbroodspecialiteiten (sandwiches, ciabatta, rustiek brood...). De twee andere productielocaties bevinden zich in Londerzeel, dat gespecialiseerd is in de productie van baguettes, Frans brood en piccolos, en in Mouscron, dat gespecialiseerd is in de productie van gebak in de meest diverse vormen.
België, Bois D'haine
L'Épi d'Or is uw bakker bij u in de buurt. Onze productieateliers, het zenuwcentrum van al onze ambachtelijke bereidingen, zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om u hygiëne en netheid te garanderen gedurende het hele productieproces van onze huisgemaakte producten: gebakjes, taarten, broden, taarten en patisserie.
Italië, Montale-Castelnuovo Rangone
Ontbijtproducten in het algemeen, gebak, sandwiches, sauzen, ijs.
Spanje, Madrid
100% natuurlijke ambachtelijke deegwaren We steken al onze zorg in het vervaardigen van elk van de producten die we aanbieden, met de meest zorgvuldige selectie van grondstoffen en op ambachtelijke wijze, zoals het vroeger werd gedaan. Dit maakt onze diepgevroren deegwaren tot een delicatesse, die we je aanbieden zodat je ze kunt decoreren en bakken met jouw persoonlijke touch.
Luxemburg, Roodt-Sur-Syre
Panelux is een speler in de diepgevroren bakkerij en banketbakkerij met exportactiviteiten in de meeste Europese landen. We gebruiken de beste ingrediënten in combinatie met kwaliteitsrecepten om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.
Frankrijk, La Loubière
De SA L’Epi du Rouergue werd opgericht in april 1973 door zeven bakkers-patissiers uit de regio (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château en Nuces). Gebouwd op de locatie van de ambachtelijke zone van Lioujas, gelegen op 10 km van Rodez in de Aveyron, had de Fournil als doel het leveren van brood aan de aangesloten bakkers, lokale gemeenschappen en potentiële klanten. De heer MOLI...
België, Bruxelles
La Maison Wittamer is historisch verbonden met de Grote Sablon. Neem plaats op het terras en geniet van onze gebakjes in een ongeëvenaarde sfeer. Geniet van de extreme versheid van onze creaties terwijl u ze ter plaatse proeft. Gevestigd op de bovenverdieping van de winkel, verwelkomt Café Wittamer u in een sprankelende omgeving, met het Sablon als panorama. Onze chocolade en macarons, vervaardigd...
België, Mouscron
Pastridor is een bedrijf dat voorgebakken bake-off brood aanbiedt voor de industriële bakkerij en patisserie. Het biedt een breed scala aan producten aan: baguettes (breed, grijs en meergranen, ciabatta's, piccolo's wit of grijs, witte baguettes en prokorn), klassieke broodspecialiteiten (keizersbroden en pistolets, sandwiches, tafelbrood), convenience broodspecialiteiten (klassiek fastfood, bruin...
België, Châtelineau
Bij Pâtisserie Richard vindt u het plezier van goed brood en kwaliteitsdesserts. We bieden u een ruime keuze aan culinaire geneugten: een grote variëteit aan broden voor elke smaak, taarten, gebakjes en heerlijke taarten die u kunt personaliseren naar uw wensen. In onze patisserie worden diabetici niet vergeten: we produceren een breed scala aan producten die speciaal voor hen zijn ontworpen. We l...
Italië, Verolengo
Ambachtelijke productie en directe verkoop van verse en droge gebakjes, panettone, colomba en bugie. Diensten voor ceremonies in het algemeen, gepersonaliseerde cadeauverpakkingen. Aantrekkelijke prijzen.
Frankrijk, Bondues
De Vandenbulcke-groep, een familiebedrijf, is sinds 1920 een van de leiders in de distributie van producten, materialen en componenten voor bakkers, patissiers en restaurateurs. Wij bieden professionals verschillende assortimenten aan met meer dan 8000 artikelen, zodat u kunt kiezen voor de gewenste kwaliteit en temperatuur: op kamertemperatuur, diepgevroren of vers. Wij bieden complete oplossing...
België, Virton
Bakery met online bestelsysteem. Broden (wit - land - volkoren - graan - country - prokom - rogge), gebak, viennoiseries (acht - jaloezie - taartje - gosette - croissant - chocoladebroodje), sandwiches, enz.
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
Frankrijk, Saint-Denis
... assortimenten brood gemaakt in Frankrijk: klassiek brood, speciaal brood, biologisch brood, gebakken op steen, welzijnsbrood, vers voorgebakken, broodjes, gebak... neem contact op met ons team voor meer informatie, een bestelling of een afspraak om onze producten en onze verplichtingen te ontdekken.
Duitsland, Hallbergmoos
... en hygiënisch te produceren. De principes van de hoogste kwaliteit en precisie komen tot uiting in prachtige ambachtelijke gebakjes. Want in onze machines en installaties schuilt jarenlange ervaring en technische innovaties. Ons productportfolio: Wij zijn de specialisten in de productie van klein gebak zoals pretzels, broodjes, brood, krakelingen en pizza. De wensen van klanten voor...
Portfolio (6)
Duitsland, Hechingen
... onze broden en bakwaren zijn voor ons als vers-bakker de belangrijkste basis. Ook bij de keuze van leveranciers hechten we veel waarde aan kwaliteit. Bovendien scholen we onze bakkers voortdurend, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Probeer ons uit! Graag overtuigen we u met de ongeëvenaarde smaak van onze heerlijke broodjes, snacks, taarten en gebakjes. Voor de bakwaren...
Italië, Casale Litta
Productie van snoepjes Variëteit aan smaken Specialiteit rabarber Reclame snoepjes...
Italië, Grinzane Cavour
TORRONE SINDS 1885...
Italië, Campiglia Marittima
Snoep en producten voor bars...
Italië, San Secondo Parmense
SNOEPINDUSTRIE PATTINI...
België, Morlanwelz
De BAKKERIJ LE BON GRAIN maakt deel uit van de Quintens Groep, die vier verschillende bakkerijen samenbrengt. We produceren allerlei soorten brood, gebak, sandwiches, croissants, enz.
Griekenland, Acharnes-Attiki
STELIOS KANAKIS A.B.E.E. biedt sinds 1985 Griekse patissiers en bakkers kwaliteitsgrondstoffen, voortdurende service met gepersonaliseerde oplossingen en geavanceerde technische ondersteuning voor creaties die opvallen. Het vertegenwoordigt exclusief 28 van de meest gerenommeerde internationale merken in Griekenland, Cyprus en op de Balkan. Het heeft een filiaal en een tweede distributiecentrum in...
Spanje, Alicante
Spanje en Italië zijn zeker vriendennaties. De bestaande affiniteiten tussen het Spaanse volk en het volk van Zuid-Italië hebben hun wortels in een lange gemeenschappelijke geschiedenis. Het Koninkrijk Napels werd tot 1860 door een Bourbon-monarch geregeerd en als de dingen anders waren gegaan, zou dezelfde koning van Spanje vandaag ook koning van Napels zijn. Daarom zijn veel woorden, gebruiken e...
Duitsland, Rosdorf
Traditioneel bakkerijvak! Sinds 1905 verwent en overtuigt de Feinbäckerei Ruch haar klanten met smaak en variëteit. Traditie wordt daarom ook vandaag de dag in ons bedrijf bijzonder groot geschreven. Van generatie op generatie overgeleverde recepten en productiemethoden waarborgen de constante kwaliteit van onze broden, broodjesvariaties en bakwaren en garanderen u zo een unieke en onmiskenbare s...
Duitsland, Kulmbach
IREKS GmbH biedt een breed scala aan bakmiddelen, bakmixen en fijne baksels. Het productportfolio omvat onder andere: -Aromen (zuurdesems en mout) -Bakmiddelen -Glutenvrije producten -Eco-bakmiddelen, eco-bakmixen, eco-zuurdesem, eco-moutproducten...
Italië, Gambolò
Wij produceren diepgevroren brioche van hoge kwaliteit, geschikt voor de meest verfijnde smaken. Brioche Regina profiteert niet alleen van de jarenlange ervaring van de oprichter in de patisserie, maar ook van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de meest geavanceerde machines. Deze combinatie van technologie en ambachtelijke patisserie heeft geleid tot een product met uitzonderlijke normen en...
België, Bruxelles
Het MDG atelier, voorheen het Spanje atelier, is een ambachtelijke patisserie. Met dezelfde zorg voor kwaliteit werken we alleen met hoogwaardige grondstoffen. Ons brede en gevarieerde assortiment zal aan alle smaken voldoen, van de meest verfijnde tot de meest veeleisende.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play