België, Arlon
...Riz, Couscous, Pâte d'arachides, Poisson Bar, Poulet Wilki, Pluvera, Saucisses piquantes, Viande fumée, Vimto, X-Pression, Perruques, Tilapia, Dorade, Piment, Ngolo, enzovoort... Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy biedt u zijn producten aan in directe verkoop. Dit garandeert u de consumptie van vlees van hoge kwaliteit uit de Lotharingse regio. Directe verkoop van een heel lam of in pakketten. Verkoop van bereide gerechten in potten en schapenvleeswaren: worst, merguez, rillettes, paté, saucisson. Gepasteuriseerde conserven: navarin met kleine groenten, tomatensauté, curry van de herder, tajine.
België, Oostduinkerke
Creative Spreads is erkend en bekend als specialist in de markt van de smeerbare producten. We ontwikkelen en produceren specifieke producten voor internationale retailers en sterke innovatieve merken. De drijfveer van Creative Spreads is in de eerste plaats passie voor voeding en smaak. We combineren deze ongebreidelde passie met de grootst mogelijke efficiëntie, creativiteit en flexibiliteit om ...
Portugal, Olhão
CAVIAR BLANC produceert en verkoopt een speciaal en onderscheidend product: de Caviar d’Escargot. Ons hoogwaardige product is de meest recente en verfijnde gourmetervaring in de vorm, textuur en explosie van smaken van Caviar Blanc. Een authentiek genot voor de zintuigen. Om de beste Caviar Blanc te verkrijgen, is het essentieel om vanaf het begin het welzijn van de soort helix asperga maxima te...
Roemenië, Satu Mare
Piscicola SA is een bedrijf dat sinds 1999 actief is, met een oppervlakte van meer dan 300 hectare en meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Wij zijn kwekers van zoetwatervissen van de soorten Karper, Goudvis, Meerval, Amur, Fytophage, Snoek, Pladijs, Snoekbaars. Daarnaast hebben we ook diepvriesproducten en verwerkers van vis, evenals verschillende voedingsmiddelen met visproducten (zacusca, paté, vissoep). We houden ons ook bezig met de import en export van vis. Het hoofdkantoor is gevestigd in Satu Mare, Roemenië.
Frankrijk, Fonsorbes
Opgericht in 1970 door Louis Seigneurie, was het bedrijf SA SEIGNEURIE & FILS aanvankelijk gevestigd in Toulouse. Deze handelsactiviteit evolueerde naar een atelier voor de productie van vleeswaren na de geleidelijke komst van de vier zonen. De activiteit omvat de groothandel en halve groothandel in vleeswaren, bereide producten, droge producten... In 1995 verhuisde het bedrijf naar Fonsorbes in ...
Frankrijk, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, gelegen in Aurillac, is gespecialiseerd in de productie van vleeswaren. La Maison produceert hammen, worstjes, terrines, fritons, Auvergne-pâtés en typische vleeswaren zoals de bladerdeeg met Bleu d'Auvergne of de aardappeltaart. Verse hammen worden nooit ingevroren; ze worden met de hand gezouten, met droge zout en volgens de traditionele Auvergne-methode. Het drogen en rijpen...
België, Bocholt
De Spiegeleire Ambacthelijke patés. Sinds 1972 zorgen onveranderde productieprocessen voor een verfijnde en constante smaak. Wij staan garant voor 1ste kwaliteitsproducten : patés, kip- en kalkoenfilet speciaal en varianten, leverkaas, blokpaté en varianten, alsook Berliner.
Turkije, Istanbul
Wij produceren Turkse baklava, pistache baklava, baklava, börek, kurupasta en diepvries verjaardagstaarten. Wij vervaardigen diepvries baklava en alle siroopachtige zoetigheden. In de baklava-productie bieden wij een capaciteit van 70.000 kg. www.tatliseker.com.tr 0533 336 08 75...
ONZE BEDRIJF: Zhejiang Yingyi Metal Material Technology Co., Ltd. werd opgericht in 2012 met een geregistreerd kapitaal van RMB 130 miljoen. Het is een hightech onderneming in de provincie Zhejiang, volledig eigendom van Zhejiang Chancing Packaging Co., Ltd., de leider in de binnenlandse verpakkingsindustrie. Het bedrijf is gelegen in het kerngebied van de economische gordel van de Yangtze-rivierd...
België, Wommelgem
Verso Food is een winkelorganisatie die via zijn winkelformules (De Beenhouwers, Vleesmeester en Ikana) in samenwerking met de distributie, slagerijen en traiteurshops uitbaat. Samen met onze 280 medewerkers, verspreid over Vlaanderen en Brussel, baten wij een zevenendertig winkels uit.
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE is een bedrijf opgericht in 1963, gelegen in Castres in het departement Tarn (81). Dankzij hun ervaring en vakmanschap heeft CHARCUTERIE ANTOINE altijd als doel gehad om traditionele charcuterie te vervaardigen. CHARCUTERIE ANTOINE kan alle charcuterieproducten maken; van worstproducten tot zoutwaren, van snijproducten tot gekookte producten en zelfs enkele conserve...
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend...
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, drog...
België, Wavre
Opgericht in 1989, is het bedrijf Agro-Top Produits gespecialiseerd in de handel in producten van vetkuikens zoals foie gras, magret en dijen. Dankzij onze nieuwe infrastructuren die ons in staat stellen verschillende soorten verpakkingen, etiketteringen en verpakking te bieden, en dankzij onze vloot van multi-temperatuur koelwagens, wordt 90% van onze producten geleverd aan onze klanten in Frankr...
België, Zolder
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van artisanale geleiproducten. Wij maken geleiproducten met respect voor vakmanschap en ambacht. Al onze producten herken je aan hun typische volle en smeuïge smaak. Dat komt omdat we volgens een authentiek en traditioneel recept werken. Ons assortiment is bovendien zeer gevarieerd met een aanbod dat zowel jong als oud aanspreekt. Momenteel zijn we ...
... en pinda's. Gekonfijte citrusvruchten, ook bedekt met pure, witte of melkchocolade. Paté van gekookte en rauwe ham. Biancomangiare, net als de romige varianten, zijn er in talloze smaken (28), evenals de taartenmixen en de instantcrèmes voor koude bereiding.
Portfolio (1)
Verenigd Koninkrijk, Ruthin
Het Patchwork Traditional Food Company is een succesvol en groeiend bedrijf dat zijn fijne voedingsmiddelen nog steeds produceert met lokaal geproduceerde ingrediënten waar mogelijk. Elk product wordt vakkundig bereid met oog voor perfectie om die traditionele smaak te creëren voor het groeiende aantal veeleisende klanten van Patchwork.
Turkije, Ankara
Bij Zeliha Boşnak Börek selecteren we zorgvuldig de ingrediënten die we gebruiken en zorgen we dagelijks voor verse aanvoer. We reinigen onze vullingen volgens de hygiënevoorschriften en gebruiken nooit margarine, bevroren of kant-en-klare mengsels.
België, Wommelgem
Schots is een uitgebreid aanbod hoogkwalitatieve ambachtelijke vleeswaren. De producten gemaakt door Schots, kunnen in 3 categorieën ingedeeld worden: kookworsten, patés en rauwe gezouten of gerookte vleeswaren. Al deze producten worden verdeeld naar de gespecialiseerde groothandel. De productie bestaat voor 60% uit private label. Schots exporteert naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland...
Frankrijk, Foix
In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europes...
In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, vo...
België, Embourg
Le Périgord is vooral een gemoedstoestand, een levensstijl en een buitengewone gastronomie. Sinds enkele jaren heeft Patrice Gauvry besloten zijn passie te leven. Vandaag deelt hij deze liefde voor goede dingen in zijn delicatessenwinkel op de Place Musch in Embourg, een adres dat door de fijnproevers uit Luik graag wordt gedeeld. Als de maand december de ideale gelegenheid is om deze gerechten te...
Italië, Nago-Torbole
Het Salumificio Trentino bereidt al meer dan veertig jaar vleeswaren. Onder de kenmerkende producten van het gebied bevinden zich carne salada en speck; het bedrijf produceert ook de meest klassieke vleeswaren uit de Italiaanse traditie, zoals gekookte ham, rauwe ham, salami en pancetta. Het merk Salumificio Trentino is een voorbeeld van een modern en dynamisch bedrijf dat erin is geslaagd tradit...
Frankrijk, Lacaune
Vanaf 1926 begon een "Milhau" met de varkenshouderij en de verwerking van vleeswaren in een berggebied in het hart van de Monts de Lacaune: een nieuwe vleeswarenproducent uit Lacaune was geboren. Later, in 1967, nam Yves Milhau het vak van zijn grootvader over door zijn werkplaatsen te vestigen in het hart van de hoofdstad van de vleeswaren in Occitanie: Lacaune, de smaak van het terroir. Vandaa...
België, Evergem
Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers… ...
Frankrijk, Olonne Sur Mer
... producenten: Limousin rundvlees, Limousin kalfsvlees, Franse varkensvlees, lam, paard en Challans gevogelte. Het menu en de gerechten evolueren met de seizoenen. De cateraar werkt samen met lokale producenten en bereidt traditionele gerechten met verse producten. U heeft de keuze uit verschillende vleespakketten (rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, gevogelte en gemengd), buffetten (groenten, salades, tabouleh, paté/rillette, assortiment charcuterie, bijgerechten, verschillende vleessoorten en kaasplank), verschillende warme gerechten, grillades en garnituren.
Frankrijk, Cambiac
...Al onze eenden worden grootgebracht op meer dan 20.000 m2 park. Familieboerderij die zelfvoorzienend is, met voeding van witte maïs en een erkende conservering. Ons beleid is gebaseerd op de kwaliteit van de veeteelt en de voedseltraceerbaarheid van het dier. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Wij bieden een assortiment van conserven die strikt afkomstig zijn van onze eigen fokkerij: foie gras, paté, galantine, confits.
Portfolio (1)
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play