Italië, Cittò di castello
Groothandel in gastronomie en Italiaanse specialiteiten. Delisapori biedt 100% Italiaanse, ambachtelijke en originele producten aan, dankzij de culinaire geheimen van uitzonderlijke chefs.
Duitsland, Waldachtal
Leverancier van verse fruit, groenten, salades, antipasti, Zwabische specialiteiten, bijgerechten, sauzen, ingemaakte producten in potten of blikken voor de gastronomie, sociale instellingen en de gespecialiseerde handel.
Frankrijk, Poligny
- Melk, boter, room, kwark naar de GMS en Franse en Europese industrie. - Export van biologische en conventionele kazen (ca. 150 producten) van hoge kwaliteit uit Frankrijk, Zwitserland en Italië naar Europa, Noord-Amerika, Japan. - Ontslagen: aankoop en verkoop van voedselpartijen en andere in Frankrijk en het buitenland. - Europese logistiek voor kleine hoeveelheden. - Begeleiding van veterinair...
... drankwagens, digestiefwagens, serveerwagens TRANSPORTWAGENS – BEDRIJFSAANLEG Transportwagens met 2 verdiepingen, transportwagens met 3 verdiepingen, serveerwagens, draadmandwagens, ordnerwagens, kantinewagens, wijnklimaatwagens INRICHTING EN WOONONTWERP Kledingkasten, paraplu stands, tijdschriftenhouders, lounge- en glazen tafels SPECIALE BOUWEN Speciale bouwprojecten, specialiteiten of eigen wensen?, Wij kunnen u helpen.
... dat altijd gekoesterd is: het produceren en distribueren van hoogwaardige ambachtelijke Siciliaanse producten. Fruit en Groenten GDO, Specialiteiten - Hoge Gastronomie, Arancini (of Arancine) en warme gerechten, Ontbijt, Lege en gevulde croissants, Fine Patisserie, Cannoli en Cassatine, Granita's en Heerlijke Granita's en brioche uit een land, Sicilië, dat erin geslaagd is om de oude tradities...
Frankrijk, Camaret Sur Aigues
LA TEAM : Améno, dat zijn wij! Thibaud Payan, creatief directeur bij een reclamebureau en Arnaud Monin, logistiek directeur in Lyon en Marseille. Twee vrienden uit wijnboerenfamilies die bier durven te maken in het land van de wijn. ONS WAARDEN - eco-verantwoordelijk: Onze recepten zijn gemaakt van biologische ingrediënten. Door onze eigen hop te verbouwen, zijn we autonoom en verminderen we de C...
Portfolio (2)
Spanje, Villamayor De Santiago
Familiebedrijf met een lange traditie in de schapenhouderij en meer dan 40 jaar ervaring als kaasproducenten. Het opereert vandaag de dag via zijn twee divisies in zijn twee vestigingen in Villamayor de Santiago, Cuenca: KAZEN en GASTRONOMIE. In de oude kaasfabriek van SANABRIA QUESOS worden de Queso Manchego DOP en specialiteiten van schapen-, geiten- en gemengd melk geproduceerd, zoals altijd...
Frankrijk, St Christol Les Ales
...Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
Duitsland, Neukirchen-Vluyn
Bij Gusto Balear vindt u bekende en minder bekende wijnen van het Middellandse Zee-eiland Mallorca. Ook worden er sterke dranken, zeezouten, olijfolie en andere Mallorcaanse specialiteiten aangeboden. Wij bieden gastronomische bedrijven de mogelijkheid om zich te onderscheiden met nieuwe - en vooral andere - smaakervaringen. Vraag gerust onze prijzen voor wederverkopers in de gastronomie aan en verras uw klanten met een unieke mediterrane smaak!
België, Dinant
...De maximale hotelcapaciteit van de "Crétias" is 32 personen. De 11 kamers van het hotel zijn bijzonder comfortabel en verdienen hun 3 sterren. Nieuwe Normen. Elke kamer beschikt over een badkamer, privétoilet, televisie en telefoon. Ze bieden uitzicht op het park, de tuin of de pittoreske dorpslandschappen. Het restaurant, met een capaciteit van 35 couverts, biedt u verfijnde specialiteiten uit de Franse gastronomie, bereid met de beste streekproducten, zorgvuldig geselecteerd op de markt door de Chef.
Italië, Vaiano-Loc. La Foresta
Al zestig jaar is Caseificio e Salumificio Pieragnoli Nilo actief in de sector van de hoogwaardige gastronomie, waarbij het authentieke en natuurlijke producten op jouw tafel brengt, voortkomend uit een lange Toscaanse en Italiaanse ambachtelijke traditie. Het bedrijf werd opgericht in 1949, toen Nilo Pieragnoli, na vele jaren van herderij op de heuvels van de Val di Bisenzio, besloot om een...
Duitsland, Bedburg-Hau
... gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Jits Bakker een verbinding met de mooie kunsten, zodat lichaam, geest en ziel tijdens een verblijf in de gastronomie "Alte Post" en het Schloss Moyland Golfresort evenzeer worden verheugd. Onze Maître de Cuisine is bijzonder bekend om zijn creatieve keuken. Tot zijn specialiteiten behoren zowel de verfijnde als de goed burgerlijke gerechten; zijn 3-gangen kruismenu's zijn tot ver over de grens bekend.
Frankrijk, Auros
Sinds 2002 zijn wij een voedingsgroothandel die gespecialiseerd is in regionale en buitenlandse specialiteiten.
Spanje, Vulpellac-Girona
Duitsland, Karlsruhe
Andere Producten
Shot Ice
Shot Ice
Portfolio (1)
Italië, San Bonifacio
EasyVeg kant-en-klare maaltijden op basis van planten - Made in Italy EasyVeg bedrijf en innovatieve oplossingen voor de markt van kant-en-klare maaltijden EasyVeg is de nieuwe lijn van ambachtelijke plantaardige kant-en-klare maaltijden, we hebben de typische Italiaanse recepten herwerkt naar een plantaardige variant. Vanuit onze liefde en passie voor goed eten, en ook vanuit een diepgaande bew...
Zwitserland, Erlinsbach
Wat bijna 70 jaar geleden als een eenmanszaak door de heer D. Ritter als F.G. Ritter AG in Bazel werd opgericht, is door de decennia heen uitgegroeid tot een waar succesverhaal. Sinds de spin-off in 2002 van de gebieden horeca-artikelen en toonbankpresentatie naar de Rigaflex AG is het aantal medewerkers verdubbeld en de beschikbaarheid van goederen tot bijna 100% verhoogd. Onze belangrijkste cred...
Italië, Città Di Castello
Sinds 1990 is het bedrijf Tartufi Bianconi gespecialiseerd in de verwerking van truffels en de productie van typische producten, met grondstoffen uit Umbrië. Niet alleen seizoensgebonden verse producten, maar ook een breed scala aan truffelsauzen en -kruiden, porcini-paddenstoelen en daarnaast ragù, truffelolie, pesto, truffelhoning, balsamico, pittige kruiden en gedroogde paddenstoelen, truffelbo...
Portfolio (2)
Italië, Sciacca
De naam Carlino roept beelden op van een familie die altijd van de zee heeft gehouden, gevestigd in Sciacca (Agrigento) – Sicilië – Italië. De leden Nino en Marisa zetten vandaag de tradities voort die zijn overgeleverd van vader Pasquale Carlino. De passie voor het bedrijf is gebaseerd op waarden en tradities die door de tijd heen onveranderd zijn gebleven en is van vader op zoon doorgegeven. Maa...
Italië, Grottaferrata
Italië, Forlì
Italië, Aprilia
Duitsland, Schwabach
Cocktailbar, Lounge, Evenementenruimte en Kleinkunstpodium in het Glashuis Het Jungegger's in Schwabach-Limbach is een café met cocktailbar en evenementenlocatie voor livemuziek, concerten en meer, met een uitzonderlijke sfeer. In een futuristische kas bevindt zich een ruime bar in retrostijl te midden van grote planten. Aangrenzend is er een unieke botanische biertuin.
Spanje, Barcelona
De tapasbar Montesquiu aan de Mandri-straat in Barcelona is sinds de opening in 1952 een ontmoetingsplek geworden voor studenten en jongeren uit het hogere deel van Barcelona, die genoten van bier, tapas van bravas, tapas van gefrituurde inktvis, tapas van pens en meer. In 1990 werd het overgenomen door Javier de las Muelas, die de charme en de filosofie van deze zaak wilde behouden. Na de uitbrei...
Duitsland, Mölln
Gourmetfrucht vertegenwoordigt fabrikanten van biologische producten uit het buitenland en produceert of levert exclusieve delicatessen op verzoek van de klant. Biologische premium visconserven, vloeibaar zout van Formentera, biologische azijn.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play