België, Gent
... en Hertog Jan hebben zelfs drie sterren! Drie typische Belgische specialiteiten zijn hot: bier, chocolade en Belgische frieten. Tijdens uw rondleiding in het historische centrum van Brugge, dat volledig op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed staat, bezoekt u drie actieve musea: Choco-story (= het Chocolademuseum), het Frietmuseum (= Belgische frieten) en De Halve Maan (= brouwerij). Verder, terwijl...
Portfolio (49)
België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
België, Schaerbeek
Welkom bij Tortilleria Benelux! Wij zijn uw partner in België voor authentieke Mexicaanse maïstortilla's. Toegewijd aan traditionele productie, maken wij tortilla's van superieure kwaliteit met biologische ingrediënten, zonder conserveermiddelen, zonder GMO's en zonder gluten. Duik in de smaken van Mexico bij elke hap. Onze BIO tortilla's zijn een gezonde en ecologische keuze, rijk aan vezels, vit...
Portfolio (14)
België, Mariembourg
ILANGA NATURE is een producent van specerijen, wilde honing, olijfolie en fruit. Onze producten zijn gegarandeerd van kwaliteit en traceerbaarheid. ILANGA NATURE vindt unieke smaken in Madagaskar, op Mauritius, op Sardinië en biedt eersteklas producten aan om wereldwijd van te genieten. Wij bieden een breed scala aan natuurlijke producten onder de beste omstandigheden. Wij kunnen voldoen aan uw be...
België, Anderlecht
...Sinds 1970 actief op de Brusselse markt voor de distributie van voedingsproducten, en meer specifiek van alle fijne Belgische en buitenlandse vleeswaren, evenals specialiteiten voor koude en warme buffetten, zorgt Gastronomie Service voor dagelijkse distributie aan hotels, restaurants, cateraars, snackbars en instellingen. Gastronomie Service is ook bekend op de Belgische markt als importeur en distributeur van de crêpes dentelles uit Bretagne "Gavottes" sinds 35 jaar.
België, Wemmel
... ook aan de hoogste normen (IFS, BRC, ISO,…). Onze merken : Paul Prédault de enige echte franse kookham, La Quercynoise de beste foie gras en magret, Prestige de la Sarthe de echte Rillettes en Langoise, Arcal het perfecte cocktail-spekrolletje (5 smaken) en voorgebakken gevogelte, Armor Plats Cuisinés specialist voor typische franse bereide gerechten Boeuf Bourguignon, Amand traiteur en gastronomie heerlijke visterrines uit Bretagne, Montagne noire Pur porc droge worsten en gedroogde ham uit Zuidwest Frankrijk 9 maanden Label Rouge…...
België, Ternat
...Deldiche is een voedingsbedrijf die zowel distributie, productie en ontwikkeling van delicatessen verzorgt in de ruime zin van het woord : Houmous assortiment, Deli Dips, Mediterrane specialiteiten, Spreads & salades, Verse sausen.
België, Moxhe (hannut)
Onze specialiteiten: maaltijden op basis van pasta, sauzen op basis van tomaten, sauzen van rauwe melk, schaaldierensauzen, verse eierenpasta en gedroogde eierenpasta, sauzen en maaltijden zonder vlees, en maaltijden met puur rundvlees. Als producenten van grondstoffen geven we de voorkeur aan korte ketens, het behoud van de natuur en de versheid van voedsel. De ambachtelijke productie die we...
België, Bruxelles
Gelegen aan de Anspachlaan in Brussel, staat het Grand Café bekend om zijn brasserie. Dit eerbiedwaardige etablissement is ook een restaurant, oesterbar en zelfs cateringbedrijf. Men kan er genieten van de beste en meest smaakvolle Elzasser zuurkool van de stad, ambachtelijk bereid met zeven soorten vleeswaren of een sappige ham. Laat de fijnproevers gerust zijn: de Belgische specialiteiten blijven niet achter! Je kunt er Amerikaanse filet proeven, ter plaatse bereid, heerlijke mosselen in alle sauzen... en dat tegen meer dan redelijke prijzen.
België, Gouy-Lez-Pieton
Le Mont-à-Goût is een creator van gastronomische evenementen. Sinds 1988 biedt Le Mont-à-Goût een kwaliteitsvolle cateringservice, zowel op de boerderij van Mont-à-Goût als op locatie, telkens met gastronomie van topklasse. De boerderij van Mont-à-Goût is de ideale setting voor al uw recepties: doopfeesten, communies, huwelijken, familie bijeenkomsten, verjaardagen, proeverijen, zakelijke...
België, Wavre
... keuken niet vreemd aan. Maar ook producten van artisanale Belgische fabrikanten en specialiteiten uit Zwitserland, Schotland, Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en Azië. Ets.J.L.Lambert blijft trouw aan de grote merken uit de delicatessensector. Daarnaast groepeert de firma onder eigen merk het beste van een dertigtal plaatselijke leveranciers: confituren, peperkoek, koekjes, fonds, konfijt, sauzen...
België, Oostende
Gastronomisch restaurant.
België, Chapelle-Lez-Herlaimont
Referentie van hoge kwaliteit in de levensstijl: wijnen en sterke dranken, delicatessen, cadeauartikelen, tafelkunst, culinaire workshops Personaliseer, geef een extra dimensie aan uw zakelijke cadeaus, uw relaties, uw personeel. Wij personaliseren al onze artikelen met uw logo en in uw kleuren. Dit maakt fiscale aftrekken en terugvordering van de BTW mogelijk. (wettelijke informatie op aanvraag...
De Hostellerie du Sanglier des Ardennes behoeft geen introductie meer. Maar ze is goed veranderd, 65 jaar na haar oprichting. Dankzij haar succes heeft ze een grandioze renovatie afgerond. Op een uur en een kwartier van Brussel en op een steenworp afstand van een van de mooiste golfbanen van Europa, is dit een rustgevende, historische en gastronomische tussenstop in het hart van een groene omgevin...
België, Namur
In de oude leerlooierijen, binnen het Hôtel des tanneurs****, is de Espièglerie, een gastronomisch huis dat in 1988 werd geopend, HET restaurant van Namen. Klasse & comfort. Jean-François Quarrez biedt u een originele kaart die de beste producten van de markt benut. Geclimatiseerd restaurant.
België, Zonnebeke
Culinair Huis Vandeputte biedt een uitgebreid aanbod aperitiefhapjes, soepen, voorgerechten, koude schotels, belegde broodjes, kant en klare hoofdschotels, vers ongebakken vlees, bereid gebakken vlees in saus, visfondue, vleesfondue, chinese fondue, vleesgourmet en nog veel meer, maar ook belegde broodjes, alles te verkrijgen in hun winkel te Zonnebeke.
België, Tongeren
Anno 2007 is Carpe Diem een bedrijf met een dertigtal vaste medewerkers. Het levert talrijke catering- en traiteurdiensten aan particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten, in binnen- en buitenland. Recepties en banketten voor meer dan 1000 gasten vormen geen uitzondering. Jan Wirix staat na al die jaren nog steeds garant voor het hoge culinaire niveau. Zoon Jan Jr., bio-...
België, Warnant
Het bedrijf L’Escagotière de Warnant is gespecialiseerd in slakken. Het biedt slakken aan in gesteriliseerde potten (potten van 24, 36 of 48 stuks, potten in saus, pot-au-feu van petit-gris, terrine van petit-gris met bier "La caracole" en slakkenkaviaar). Ook biedt het verse slakken aan, vacuüm verpakt (petit-gris maxima slakken à la bourguignonne, gevulde champignons, profiteroles en slakken met...
België, Dinant
...De maximale hotelcapaciteit van de "Crétias" is 32 personen. De 11 kamers van het hotel zijn bijzonder comfortabel en verdienen hun 3 sterren. Nieuwe Normen. Elke kamer beschikt over een badkamer, privétoilet, televisie en telefoon. Ze bieden uitzicht op het park, de tuin of de pittoreske dorpslandschappen. Het restaurant, met een capaciteit van 35 couverts, biedt u verfijnde specialiteiten uit de Franse gastronomie, bereid met de beste streekproducten, zorgvuldig geselecteerd op de markt door de Chef.
België, Bruxelles
Luxe Voedingsproducten en Diensten. Producten voor Restaurants Hotels - Delicatessen - Wijnhandel - Cocktailbar - Seniorenclubs Uitzonderlijke producten: Wijn, Alcohol, Champagne, Vleeswaren, Truffel - Pistachenoten - Oliën - Alcoholvrije cocktailbasis - Welzijns- en gezondheidsproducten - Vrijetijd en reizen...
België, Lasne
Green Kow, een Belgisch bedrijf, maakt een echte Europese primeur door producten aan te bieden die insecten (meelwormen) bevatten en die worden gedistribueerd in biologische en natuurvoedingswinkels. De recepten van onze producten zijn gemaakt door San Degeimbre, de Belgische chef-kok met 2 sterren: 2 hartige spreads van wortel-meelworm en tomaat-meelworm (gepasteuriseerd). 2 chocoladepasta's: pur...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play