Frankrijk, Vitry Sur Seine
Fabricage van grondstoffen uit cacaobonen voor oorsprong, we maken ook onze praline van de hazelnoot uit Piemonte, fabricage van amandelpasta. Uit de grondstoffen: realiseren we onze eindproducten: assortiment van praline en ganache. Onze andere snoepjes: fruitpasta, nougat, marshmallow worden ook zonder conserveermiddelen of andere additieven gemaakt. We hebben ook producten voor consumenten die allergisch zijn voor lactose of gluten. We hebben een assortiment van koosjere of halal producten.
Portfolio (1)
Italië, Aprilia
... rijke ervaring in de productie van confetti en andere zoetwaren kan consolideren en verbeteren. Op een dag, we zijn in september 1995, creëert MAESTRO SOR FELICE na verschillende proeven een praline gemaakt van een met hout gebrand koffieboon Santos, bedekt met heerlijke pure chocolade. Al snel zal deze praline bekend worden onder de naam: "Cioccafè". Het product oogst onmiddellijk een sensationeel...
België, Beernem
...Belgosuc produceert halffabrikaten op basis van natuurlijke geselecteerde suikers die zowel verkocht worden in bulk, containers en kleinverpakkingen.Met een eigen gamma en producten op maat richt Belgosuc zich tot de ambachtelijke en industriële voedingsindustrie doorheen Europa : fondant, vloeibare suikers, invertsuikers, kandij, kleurkaramel, hommel- en bijenvoeding, karamels, fructose, glucosestropen, polyolen / glycerine, praline, droge specialiteiten, biostropen en -suikers en mengstropen.
Spanje, TOBARRA - ALBACETE
België, Brussels
... met een exclusieve praline selectie. Ook vindt u verschillende personalisatiemogelijkheden op onze site, die uw chocolade cadeau nog specialer maken. Cacao is echter niet alleen heerlijk om op de tong te laten smelten en in onze maag te verdwijnen - nee, het heeft ook veel rijke stoffen voor onze huid. Ontdek hier onze selectie van onze cosmetische producten van cacaoboter en Belgische chocolade...
...cognac, brandy, Bienmesabe, honingrum, praline- en perziklikeur, Pacharán, Orujo, likeur en edelbranden uit Stiermarken. Spaans bier Estrella Damm, San Miguel en PAGOA Olijven en olijfolie uit beperkte productie. Ingelegde groenten artisjokken, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada Paella-ingrediënten rijst uit Calasparra, saffraan, Boquerones, Mojama, patés, Pulpo al Ajillo kaas, ham- en worstspecialiteiten bosweideham en D.O. Maestrazgo-Serrano uit Teruel, hert- en stierdroogvlees...
België, Barchon
...Bernard Schonmacker is een ambachtelijke chocolatier. Naast de klassieke chocolades (wit, zwart en praliné) heeft Bernard Schonmacker enkele verrassendere smaken voor u in petto: ganache met gember, met chili, met peperige specerijen, crème met siroop uit Luik, viooltje, roos, lavendel; al deze chocolades zijn bovendien gemaakt van 'puur cacaoboter' bonen. In de Schonmacker winkel vindt u een breed scala aan ambachtelijke producten, maar ook andere specialiteiten zoals koekjes, snoep, koffie, thee, alcoholische dranken,...
België, Beveren
Delafaille biedt u en uw klanten een breed assortiment aan van chocolade producten (praline, zeevruchten, hartjes, mini-twist,…), deze worden verpakt in een aantrekkelijke reeks van geschenk-,, papier-verpakte doosjes, alsook elegant bedrukte doosjes.
België, Vlezenbeek
De innovatieve luxe chocolatier. Neuhaus is uitgegroeid tot marktleider in de luxechocoladesector in België. De strategie van de groep richt zich op verdere internationale groei. De chocolatier heeft momenteel meer dan 2000 verkooppunten in 50 landen en is één van de enigen die nog steeds in België produceert. Als Hofleverancier viert Neuhaus dit jaar het 100-jarig bestaan van de praline.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
België, Veerle-Laakdal
... ook een ruime keuze van gekleurde vormpjes met verscheidene figuren en tekeningen. Alsook is er een gamma van praline- en chocoladevormen voor de patissier in spé. Voor de mensen die net iets meer willen dan een gewone keukenrobot bieden wij ook een gamma van kleine professionele klopper, mengelaars.
België, Bruxelles
...De Koninklijke Belgische Vereniging van de Chocolade-, Praline-, Koekjes- en Suikerindustrie, afgekort Choprabisco, telt 109 leden, variërend van kleine KMO's tot multinationals. De activiteiten van Choprabisco kunnen worden samengevat als: belangenbehartiging, informatieverspreiding (voedselveiligheid, etikettering, additieven, handel, voeding en welzijn, duurzame ontwikkeling), algemene promotie van het imago van de Belgische chocolade-, koekjes- en suikerindustrie, Europese projecten en individuele diensten voor de leden.
België, Voroux Goreux
La Chocolaterie du Haut Clocher is een ambachtelijke chocolaterie die u chocolade van de hoogste kwaliteit garandeert. Wij bieden een assortiment van klassieke pralines (praliné, karamel,...), omhulde pralines (voor Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag,...), originele pralines (in samenwerking met andere ambachtslieden) en de mogelijkheid om uw pralines te personaliseren voor uw zakelijke cadeaus of souvenirs voor alle gelegenheden. Wij maken een Elixir Chocolat dat genuttigd wordt in een chocolade bekertje.
Italië, Monteroduni
... onderzoek, analyses en technologie, maar zorg dragen voor de dingen die we doen en voor degenen om ons heen blijft de levensfilosofie die ons elke dag inspireert. Daarom zijn we nog steeds emotioneel als we een praline of een confetti proeven die gemaakt zijn zoals onze ouders het gewild zouden hebben, of wanneer een vriend ons zijn cadeau toevertrouwt om in een paasei te stoppen. Voedselbedrijven moeten tegenwoordig gestandaardiseerde procedures volgen, certificeringen behalen, "de keten controleren", en iedereen lijkt alleen maar bezorgd te zijn om steeds meer te produceren en te verkopen.
België, Sint-Gillis-Waas
Producent van chocoladeconfiserie op ambachtelijke wijze zonder bewaarmiddelen: een uitgebreid assortiment truffels, gechocolateerde hazelnoten en oranjerepels, studentenhaver, manons, zachte praline, marsepein, gevulde zoodiertjes, 30 smaken Paaseitjes,…...
België, Kapelle-Op-Den-Bos
... smaakpapillen, maar zeker ook een streling voor het oog. Ze bieden een grote diversiteit aan vullingen variërend van een klassieke praliné tot een innovatieve groene thee ganache. De kenners krijgen er nooit genoeg van ! Naast pralines bieden wij ook andere lekkernijen zoals orangetten, zeevruchten, studentenhaver, enz. Met feestdagen zoals Sinterklaas en Pasen staan onze chocoladefiguren en met pralines gevulde schelpen centraal.
België, Liège
...Caroline B. Chocolate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en distributie van hoogwaardige pralines voor gastronomische restaurants en sterrenhotels, maar ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontdekkingen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. We gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit, natuurlijke aroma's en verse ingrediënten. Elke praline is een waar juweel van verfijning en elegantie. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd, gedeeltelijk of volledig bestoven met fijne chocolade en altijd versierd met een 24-karaats eetbare goudblad.
België, Hermalle-Sous-Argenteau
... en cacaopoeder, verpakt in een zeer handige individuele verpakking! Wij zijn ook gespecialiseerd in de productie van talrijke seizoensgebonden producten zoals praline paaseieren en koffiebonen omhuld met een dunne laag smeltende chocolade.
Spanje, Barcelona
NO SÓLO DULCE is een bedrijf dat zich richt op het integraal beheer van allerlei soorten geschenken, reclameartikelen, promotionele producten en merchandising voor bedrijven, met de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van exclusieve distributeur van LACASA en MAURI. We streven altijd naar maximale originaliteit in het detail, de laatste nieuwtjes, de meest actuele en kwalitatieve art...
Spanje, Villaverde Del Rio
GESPECIALISEERD IN EXCLUSIEVE BELGISCHE CHOCOLADE * Belgische chocolade DUC D'O * chocolade NOBLE * chocolaterie de SCHUTTER * chocolade met stevia SWEET-SWITCH *. Wij werken met verpakkingen in verschillende formaten, van kleine attenties tot dozen van 1 kg; los verpakt, individueel gewikkeld en op een schaal voor bonbons. We bieden pralines, Belgische truffels, truffels in cacao, bonbons in de v...
Frankrijk, St Etienne
... en Eerlijke Chocolade. Tabletten Chocolade Tabletten witte chocolade - Tabletten melkchocolade - Tabletten pure chocolade - Tabletten Praliné en Gianduja ... Cadeaus: Bijzondere Gelegenheden - Cadeaus van Chocolade Weiss...
Presentatie van bedrijfslogo, visitekaartje of bedankje op chocolade repen of praline dozen.
Frankrijk, Angers Cedex 2
...Distributeur in Frankrijk en export van snoepgoed. (snoepjes, nougat, praline, ambachtelijke lolly's, Amerikaanse drop, gedroogd fruit). Ingrediënten voor de productie van gekookte suiker en nougat, patisserie. Productassortiment voor specialisten in snoepgoed. Groot merk. Plastic en papieren verpakkingen. (polypropyleen zakken, cellofaan, papier, buis of granita fles, rietje). Granita producten.
Duitsland, München
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play