Italië, Bozzolo
... in de maritieme traditie en de ervaring van verse producten, die vervolgens in heel Italië worden gedistribueerd via de kanalen Grootverbruik, Cash and Carry, Foodservice, groothandel, Ho.re.ca. en Deur-tot-Deur. We willen voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten door hen innovatieve, hoogwaardige producten te bieden die voldoen aan de voedselveiligheidsnormen. Ons doel is voornamelijk gericht op de eindconsument, voor wie variëteit in voeding, kwaliteit en de juiste prijs van het grootste belang zijn.
Bulgarije, YAMBOL
...SATKO SARL is een conservenfabriek. Opgericht in 2004, is de fabriek gespecialiseerd in de productie van groentconserven, en meer specifiek in paprika's en zowel milde als hete pepers, verschillende gegrilde, gemarineerde en gesteriliseerde groenten, evenals groentesalades, kant-en-klaar maaltijden en vegetarische macédoine gerechten, en verschillende groentepaté's. De productie is gecertificeerd volgens de ISO 22000 en IFS normen, in overeenstemming met de Europese en wereldwijde eisen en normen.
Noord-Macedonië, Gevgelija
... verpakkingen en kant-en-klaar. Als ons meest bekende en beste product, onderscheiden we de huisgemaakte ajvar - Bash Ajvar. U kunt onze producten vinden in de keten van gespecialiseerde markten van Diem-GP in Skopje, Bitola en Gevgelija, evenals in alle andere ketens van supermarkten en kleinere markten in heel Macedonië. We exporteren naar verschillende landen: Servië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro...
...Ista is een bedrijf dat groentenconserven produceert. We produceren en verkopen kwaliteitsproducten gericht op de horeca. Ons product is ideaal voor pizza's...
Italië, Somma Vesuviana
Sinds 1967, het jaar van de oprichting van Ri.Ca. door onze vader Gaetano Molaro, hebben we het concept van horeca revolutionair veranderd, waarbij we onze klanten altijd de beste service mogelijk hebben gegarandeerd. Nu, in een wereld waarin iedereen hyperverbonden is en communicatie in een onophoudelijk tempo plaatsvindt, hebben we besloten dat het tijd was voor een nieuwe revolutie die ons in staat zou stellen onze waarden dichter bij de mensen, de gezinnen en iedereen die ons wil leren kennen te brengen.
Italië, Morciano Di Romagna
... als verwerkt. Wij richten ons op groothandels, erkende wederverkopers, de grootdistributie en import/exportbedrijven. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in voortdurende evolutie, ons belangrijkste doel is om producten van de hoogste kwaliteit op de markt te brengen, eenvoudig maar innovatief. Wij zijn trots op onze lijn van producten in vasocottura, ontstaan uit grondig onderzoek en marktonderzoek.
... verschillende smaken, die veel succes heeft vanwege de nieuwigheid (Spinazie en Garnalen, Philadelphia, Roquefort, Gekarameliseerde Ui, Hardgekookt Ei, enzovoort...). Momenteel introduceren we ook Rabo de Toro, uit elkaar getrokken, met aparte saus om het werk voor koks te vergemakkelijken, aangezien onze Rabo de Toro spectaculair is en moeilijk te verbeteren. Het kan worden gebruikt voor een afgewerkt...
Frankrijk, Le Château D' Oléron
...Bedrijf voor de verwerking en diepvries van oesters uit Marennes d'Oléron. Wij werken met 100% natuurlijke en regionale producten om de smaken en voedingskwaliteiten te waarborgen. Onze oesters N°3 van kwaliteit IGP worden gepresenteerd in halve schelpen, verrijkt met een topping (met diverse smaken) en zijn rauw diepgevroren. Bestemd voor de GMS en de RHD om te worden gebakken in de oven op 200°C. Wij exporteren naar Italië en Azië, en ons jonge bedrijf ontwikkelt andere recepten op basis van oesters, altijd met respect voor de natuur, en zal u blijven verrassen.
Frankrijk, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA is een conservenfabriek opgericht in 1991 door CHARLES ANTONA nabij Ajaccio in Zuid-Corsica. Het is gespecialiseerd in de productie van regionale Corsicaanse specialiteiten die zijn gebaseerd op de waardering van een traditionele regionale keuken, en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van de agrovoedingsindustrie.
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
... de Provençaalse traditie maar houdt ook van het creëren van vernieuwingen, zowel in het product als in de verpakking. De nieuwigheid van dit jaar komt van de combinatie tussen onze smeersels en het ancestrale recept van de Provençaalse 'gibassié', wat heeft geleid tot een aperitiefkoekje op basis van olijfolie, zonder boter of eieren, met de smaken van de Provence: de Croq’ Apéro.
...gemalen natuurlijk zout. Voordelen: Bevat geen natriumchloride of andere chemische stoffen. Heeft geen schadelijke effecten op de gezondheid. Heeft eigenschappen die helpen bij schildklieraandoeningen, magnesiumtekort, calciumtekort, zinktekort en jodiumtekort.
Portfolio (4)
Oostenrijk, Kematen An Der Krems
... brooddeeg te krijgen. - zo luchtig, los en fluffy door handwerk – geen machinaal hard geperste knödel - voorgekookt en individueel snelgevroren - zonder kunstmatige aroma's en conserveermiddelen - zonder chemische toevoegingen - snelle bereiding - tot 24 maanden houdbaar - economisch werken door individueel te nemen knödel - geringe tijdsinvestering en besparing op arbeidskosten. - geproduceerd met Granderwater - voortdurend innovatieve productnieuwigheden - dekkende logistiek via DHL of eigen diepvriestransporters...
Italië, Foggia
Gelegen in het hart van het Tavoliere in Apulië, is Caldo Caldo een laboratorium voor ambachtelijke keuken voor diepvriesmaaltijden: we richten ons op het versterken van de typische recepten van ons land. Alle gerechten worden bereid met de passie van vroeger, om de geur en de smaak van de grondstoffen te benadrukken. Elke recept bevat de geheimen van een oude culinaire kunst, internationaal gewaardeerd. Alle grondstoffen die worden gebruikt voor de bereiding van onze specialiteit, komen uit onze regio en zijn vrij van conserveermiddelen.
België, Ninove
... aanbod aan foodserviceproducten, die volgens de voorgeschreven HACCP-normen worden bewaard en geleverd door 12 perfect uitgeruste vrachtwagens. Bovendien stellen 30 gemotiveerde medewerkers alles in het werk om u kwalitatieve dienstverlening te garanderen. Exclusief verdeler van dit topmerk voor de betere banketbakker, kok en ijsbereider. Een van de meest uitgebreide assortimenten in België in diepvries voor de horeca, bakker-banketbakker, grootkeuken en ijsbereider. Het hart van onze onderneming.
Turkije, Izmir
Kayahan İzmir lokma is een bedrijf dat een unieke smaak creëert in lokma zoetigheden en zijn eigen merk heeft opgebouwd. Kayahan İzmir lokma is een bedrijf met een belastingregistratie, dat al zijn officiële verantwoordelijkheden serieus neemt, merkproducten gebruikt en zich strikt houdt aan de gezondheidsregels. Alle medewerkers van Kayahan lokma zijn experts in hun vakgebied. Ze werken niet met tijdelijke medewerkers. Kayahan İzmir lokma gebruikt geen producten zonder certificaat en zonder merk die niet goedgekeurd zijn door het betrokken ministerie.
Duitsland, Kulmbach
IREKS GmbH biedt een breed scala aan bakmiddelen, bakmixen en fijne baksels. Het productportfolio omvat onder andere: -Aromen (zuurdesems en mout) -Bakmiddelen -Glutenvrije producten -Eco-bakmiddelen, eco-bakmixen, eco-zuurdesem, eco-moutproducten...
HURIPAN is een gelicentieerd bedrijf dat diepvriescroissants en -gebak produceert. De producten van HURIPAN worden geproduceerd met garantie van totale kwaliteit en voedselveiligheid.
Spanje, Caceres
... met u delen over de hele wereld. We hebben veel bekroonde producten in Extremadura die continu winnen voor de beste smaak en kwaliteit, maar daarnaast moedigt de EU diverse landbouwproductie aan, beschermt productnamen tegen misbruik en imitatie en helpt u als consumenten door u informatie te geven over het specifieke karakter van de producten: Drie EU-regelingen, bekend als PDO (beschermde...
België, Bruxelles
... verschillende fabrieken in de Verenigde Staten, Chili en Frankrijk heeft Cuisine Solutions een hoog niveau van internationale reputatie. Cuisine Solutions Europe, opgericht in 1988, heeft twee productielocaties, één in Louviers en één in Le Pertre. Ons brede assortiment sous vide-producten biedt eindeloze flexibiliteit voor alle professionele chefs.
België, Bruxelles
Cuisine Solutions wordt beschouwd als de pionier van moderne sous-vide kooktechnieken, een van de meest innovatieve kookmethoden. Cuisine Solutions was een van de eersten die in staat was om ingrediënten op een nauwkeurige manier voor te bereiden, wat resulteert in zachte texturen en authentieke smaken zoals die van traditionele kookmethoden. De distributie van Cuisine Solutions-producten in Frankrijk (CSF Frankrijk) wordt verzorgd door het bedrijf Clixite Savours (Clixite SPRL), distributeur voor de gebieden van België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg.
Spanje, Cocentaina (alicante) Com. Valenciana
... ambachtelijke paella's en huisgemaakte rijst met een Oorsprongsbenaming. Het zijn soorten rijst die perfect voorbewerkt en ingevroren zijn (-18ºC), met een verkorte bereidingstijd van 10 minuten en een houdbaarheid van maximaal 6 maanden. Wij zijn een referentie in de creatie van producten met de Beschermde Oorsprongsbenaming Valencia, omdat we uitsluitend werken met natuurlijke en originele grondstoffen...
Spanje, Palma De Mallorca
...Wij zijn importeurs van Italiaanse voedingsmiddelen voor heel Spanje. Diepvries: verse pasta, voorgekookte pasta, kant-en-klare maaltijden, pizza's, ijs, desserts en nog veel meer; balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, regionale wijnen uit Italië, mozzarella, kazen en nog veel meer. Wij richten ons op Ho.Re.Ca. en GDO.
België, Oostende
Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering...
België, Sint-Katelijne-Waver
Quality Food Group maakt bereide gerechten onder de naam Cuisine Maison. We bieden een constant product waarbij kwaliteit en smaak centraal staan. Klassiekers tot seizoensgerechten: De koks van Quality Food Group maken elke dag duizenden bereide gerechten klaar. Onze klassiekers zijn stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Ook onze spaghettisaus, kip curry of bami goreng zijn...
Noorwegen, Drammen
... ondersteunen die je nodig hebt. We werken voortdurend aan het ontwikkelen van betere verpakkingen die de waarden van een merk vertegenwoordigen. Onze verpakkingsspecialisten helpen je in alle fasen van het proces - van het creëren van creatieve ideeën tot duurzame productie. Zo is jouw verpakking klaar om de wereld in te gaan, naar jouw winkels en klanten.
Italië, Senigallia
...Productie van eenpersoons kant-en-klaar maaltijden voor de lunchpauze in bars, bulkgastronomie voor restaurants, pizzeria's, voedingswinkels en supermarkten, alles in een gemodificeerde atmosfeer, vers te bewaren bij 2°.
Italië, Canonica d'Adda
Het bedrijf, gelegen in Canonica d’Adda in Noord-Italië tussen Milaan en Bergamo, is al meer dan 50 jaar op de markt en wordt geleid door de derde generatie van de familie Lombardini. Productie van verse en diepgevroren pasta en kant-en-klaar maaltijden.
Wij leveren diepvriesproducten (ijs, groenten, aardappelproducten, vis, vlees, kant-en-klaar maaltijden, bakkerijproducten, taarten) aan huishoudens en de horeca.
Verenigd Koninkrijk, Selby
... hebt. Met elke 2,5 kg zak kip die is berekend om je 10 uur kooktijd te besparen, zijn deze een must-have voor iedereen die weinig tijd heeft of behoefte heeft aan een gemakkelijke, geen-kookoplossing. Toen kwamen onze Protein Pots O Gold - eiwitrijke kant-en-klaar maaltijden. Een must-have voor elke vriezer, deze voorbereide eiwitpotten zijn de GEMAKKELIJKSTE manier om schoon te eten met weinig tot geen voorbereiding! We hebben onze Pot's O Gold ontworpen om de beste eiwitrijke...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play