De Privé Bakkerij Wimmer staat voor traditioneel bakkersvakmanschap in München. Sinds 1932 voorziet Wimmer de Münchenaars van hoogwaardige bakwaren en vele snacks. De 40 filialen worden dagelijks bevoorraad met verse producten uit eigen productie. In de productie wordt waarde gehecht aan het gebruik van traditionele recepten en geselecteerde grondstoffen. Dit waarborgt de oorspronkelijke smaak van de broden, broodjes, pretzels en vele andere bakwaren van de Privé Bakkerij Wimmer.
Zwitserland, Stans
...In het voormalige Kapucijnenklooster aan de Mürg in Stans, in het kanton Nidwalden, ontstaat het "Culinarium Alpinum", een kenniscentrum voor de culinaire tradities van de Alpenregio. Opleiding en advies over alle onderwerpen met betrekking tot de diversiteit van gewassen, producten en recepten uit de Alpenregio staan hierbij centraal.
Bulgarije, Sofia
Grieks restaurant Yamas biedt authentieke en klassieke Griekse gerechten, altijd verse vis van de houtskool, zeevruchten, Griekse specialiteiten bereid met verse en hoogwaardige producten. De recepten en hun strikte uitvoering worden verzorgd door de chef-kok, die jarenlang in Griekenland heeft gewerkt.
Kroatië, Bjelovar
Restaurant Bjelovar is gelegen in het centrum van de stad Bjelovar, op een zeer comfortabele en betaalbare locatie. Met een traditie van meer dan 50 jaar is het een uitstekende bestemming als het gaat om lokale specialiteiten die bereid zijn volgens traditionele recepten. Het diverse aanbod dat dagelijks verandert, afhankelijk van de geselecteerde seizoensgebonden ingrediënten en maaltijden...
... ontwikkeling en productie van klant-specifieke cosmeticaseries (Private Label Cosmetica). Van receptkeuze tot verpakkingsadvies en marketing, staan wij onze partners altijd deskundig terzijde. Een verscheidenheid aan bestaande recepten op het gebied van manicure, pedicure, huidverzorging en anti-aging is beschikbaar voor onze klanten.
Spanje, Toledo
... ruimte voor burgerlijke liturgieën, recentelijk ingericht door Becase en de gerenommeerde bloemisten Llorens & Durán. Wat betreft de gastronomie heeft de keuken, onder leiding van José Sánchez León, vernieuwende menu's gecreëerd, waarbij de traditionele recepten gerespecteerd worden, voor elk smaak met de beste ingrediënten en creatieve presentaties. Uiteraard zijn er ook menu's voor...
Italië, Roma
...101ProServices biedt tolken en vertalingen aan in verschillende talen: Roemeens, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Russisch, Moldavisch, Pools, Portugees, Albanees. Vertaling, legalisatie en apostille - juridische documenten (geboorte- en huwelijkscertificaten, burgerlijke staat, enz.), schooldocumenten (diploma's, certificaten), medische documenten (ontvangsten, recepten), websites...
Griekenland, Sparta
... unieke voordelen van de biologische koudgeperste olijfolie van de Sakellaropoulos-olijfgaarden, en het gebruik ervan in schoonheidsrecepten, waren de inspiratiebron en de drijvende kracht achter de creatie van de handgemaakte natuurlijke cosmetische producten van Esthique Natural Cosmetics. Recepten op basis van biologische koudgeperste olijfolie en sint-janskruidolie, bloemextracten...
België, Genappe
...Nutts Original®, nieuw en eindelijk beschikbaar voor u! Deze Belgische likeur (35°) op basis van hazelnoten kan zowel on the rocks, in een cocktail, als bij de aperitief of als dessert worden gedronken. Het zal ook perfect passen in uw recepten. U zult binnenkort "verliefd" zijn op koken met Nutts. Thuis, in restaurants, bars of discotheken, combineert Nutts Original® smaak met karakter.
België, Sint-Katelijne-Waver
... topproducten. In verschillende seizoenen hebben we een speciaal aanbod. Zo bieden we wild in het jachtseizoen of paëlla en zeeduivel in witte wijnsaus in de zomerperiode aan. Afhankelijk van het product en dankzij onze vacuümverpakkingen en pasteurisatie, blijven onze bereide gerechten vier tot vijf weken houdbaar. Eigen recepten of receptuur van de klant: Quality Food Group maakt zijn bereide gerechten volgens eigen receptuur. Maar indien u dat wenst, kunnen onze koks ook met uw recept aan de slag. ...
België, Antwerpen
...Beheer alle keukens van je horeca-onderneming in één app. Neem datagedreven beslissingen en optimaliseer voorraadbeheer, kostcontrole, planning, inkoop en winstgevendheid. Apicbase is de centrale hub voor ingrediënten, recepten en menu's, met automatische foodcostberekeningen, margecontrole en allergenenchecks. De informatie is overal, altijd en op elk apparaat toegankelijk. Met de voorraadmodule...
Italië, Medicina
Producenten van BIO en conventionele couscous, vervaardigd met uitsluitend verfijnde of volle meelsoorten van granen (Durumtarwe, Maïs, Rijst, Boekweit, Kamut, Spelt, Gerst, Gierst) en peulvruchten (Kikkererwten en Linzen vooral) en Quinoa, in recepten met enkele of meerdere ingrediënten. Gecertificeerde biologische producenten door het CCPB, we hebben ook de BRC- en IFS-certificering, afgegeven door TÜV. Verpakkingen: Big Bag van 1 Ton, papieren zakken van 20 en 5 kg, of in cellofaan van 250 gr., 500 gr., 1 kg. - op aanvraag, ook met etiket geleverd door de Klant.
Duitsland, Hagen
Leverancier en ontwikkelaar van ingrediënten voor thermische en oxidatieve stabilisatie van frituur- en kookoliën. Fabrikant van krachtige recepten voor antioxidanten en antipolymerisatiemiddelen. De Maxfry® producten zijn vloeibare ingrediënten voor plantaardige oliën en vetten. Wanneer ze aan de olie worden toegevoegd, verhogen ze niet alleen significant de thermisch-oxidatieve stabiliteit...
... worden verwijderd, • kookliefhebbers voor wie een super keukenrobot een kans is om nieuwe recepten uit te proberen. Bestellingen kunnen online worden geplaatst. Ze worden efficiënt en professioneel afgehandeld. Op verzoek zijn er thuispresentaties van de apparaten mogelijk en instructies voor het gebruik via de telefoon.
Duitsland, Bakum
M.Claßen Ganzenfokkerij Hier vindt u alles over de gans. Recepten en waardevolle tips voor het bereiden van Martin ganzen, kerstganzen en de delicatesse Stoppelgans.
... Sicilië, de bergamot, zoethout en ceders van kleine producenten in Calabrië, de medicinale kruiden van landbouwbedrijven die uitsluitend die verbouwen. En dan zijn er de geheimen, de infusie-recepten verborgen in een klooster en in mijn handen gelegd als een daad van geloof. We hebben geen grote geschiedenis achter ons, maar aan de andere kant, geschiedenis begint altijd vanuit het heden." (Fabio Elettrico)...
Zwitserland, Geneve
De belangrijkste activiteit van Ofac: de apotheker ontlasten van administratieve taken. Ofac is de beroepscoöperatie van Zwitserse apothekers en haar werk bestaat uit het factureren van farmaceutische vorderingen (uitgegeven recepten) aan verzekeringsinstellingen en aan verzekerden. Ofac biedt ook een uitgebreid scala aan maatwerkoplossingen, die alle activiteiten van de apotheek dekken, zodat de apotheker zich vrij en onafhankelijk kan concentreren op de essentie van zijn vak.
Italië, Milano
... staat te stellen hun culinaire creativiteit de vrije loop te laten en kleur, smaak en magie aan alle recepten toe te voegen. Van aroma's voor desserts tot natuurlijke smaken voor ijs en zelfs voor hartige recepten, zoals onze paddenstoelaroma.
Monaco, Monaco
...waardoor de koffie zich beter kan ontwikkelen. Net als een goede kok in de gastronomie, is deze methode van koffiebranden direct verantwoordelijk voor de kwaliteit en de aromatische complexiteit die je in elke kop van onze uitzonderlijke recepten vindt! We hebben gekozen voor de methoden van "gescheiden branden" en "langzaam branden".
Frankrijk, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini is de Franse specialist in de bereiding van ingelegde slakken, schelpen en gevulde slakken... De slak is een familieaangelegenheid. Romanzini is sinds 1921 trouw aan de gastropoden: slakken in hun natuurlijke staat, slakken in saus, bereide slakken gerechten, slakken tartelijnen, kruidenboter, mosselen, kikkers, slakken in hun natuurlijke staat, recepten voor ingelegde slakken...
Polen, Opatówek
... vinden zijn. We zijn zeer flexibel als het gaat om het vervullen van de behoeften van klanten - we kunnen recepten van producten aanpassen, verpakkingen en etikettering wijzigen; we accepteren ook kleine bestellingen. Ons assortiment producten is vrij breed, zodat klanten een gevarieerd aanbod hebben, en meer dan 90% van de producten is biologisch gecertificeerd.
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
... staat onze service tot uw beschikking. Het restaurant, dat al drie generaties wordt geleid, heeft zich gespecialiseerd in de traditionele Poolse keuken. Onze jarenlange ervaring en kennis zijn een garantie voor de smaak en hoge kwaliteit van de gerechten die wij bereiden. Gerechten gebaseerd op traditionele recepten, die vaak worden geassocieerd met de huisgemaakte maaltijden van onze grootmoeders. Het restaurant is opgericht om deze geweldige smaak te herinneren en u telkens weer het plezier te geven om terug te keren naar die prachtige, unieke momenten vol magie.
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
Italië, Lercara Friddi
... gebruikt door de wereldkampioen bartender Ettore Diana, die voor ons recepten heeft ontwikkeld die zijn opgenomen in een elegante brochure. De Amaro daarentegen, juist vanwege de hoeveelheid sap, is een uniek product in het nationale gebied, met een omhullende smaak waarin je de granaatappel en munt kunt proeven. Hieronder onze website www.aziendadambra.it...
Frankrijk, Chavaroux
...Wij zijn specialisten op het gebied van groentesnijden. Bij So'Cut™ bieden we voornamelijk kwaliteitskeukenproducten aan. We hebben een assortiment van mandolines, variërend van zeer klein tot zeer groot, zodat u recepten en gerechten kunt maken volgens uw behoeften; laat uw verbeelding spreken. Maak eindeloze snedes, raspen en juliennes! Onze groentesnijders besparen tijd in de keuken...
België, Obaix
Vewi, een groeiend familiebedrijf, nodigt u uit om een authentieke en smaakvolle keuken te ontdekken via kookmethoden (stomen en tegen druk koken), verpakking en distributie die een ongeëvenaarde kwaliteit en versheid garanderen. Continu voorop lopen in innovatie en prestaties is een duidelijke ambitie van ons bedrijf. Zowel op het gebied van recepten als van bereidings- en...
Griekenland, Mytilene
...De ambachtelijke zeepfabriek Electra's secrets begon in 2005 met de productie van handgemaakte zeep op basis van traditionele recepten, gebruikmakend van een grote verscheidenheid aan kruiden, etherische oliën en biologische olijfolie. Onze producten zijn: Groene olijfoliezeep met Laurier 150g, Witte olijfoliezeep 150g, Zeep met biologische olijfolie en etherische oliën 115g, Zeep met Ezelinnenmelk, Zeep met Duindoorn, Scheerzeep, Vloeibare zeep, Zeepschilfers.
Italië, Palermo
Onze likeuren, jams en conserven worden ambachtelijk geproduceerd, zoals onze grootmoeders dat honderd jaar geleden deden, met biologisch geteeld fruit. Ons antropologisch onderzoek heeft ons in staat gesteld om de recepten van onze grootmoeders nauwkeurig na te maken, en vandaag de dag is het mogelijk om die oude smaken te proeven die onze Siciliaanse wortels zijn. In onze jams is het mogelijk...
Griekenland, Kiveri Argolidas
... de vervaardiging van veilige en kwalitatieve producten, zoals extra vierge olijfolie, pitolie, sappen en schil van citroenen en sinaasappels, etherische oliën van citrusvruchten, honing, bijenwas, propolis, geitenmelk, kruiden. De recepten van onze zepen zijn onderzocht door het Algemeen Chemisch Laboratorium van de Staat en het is gecertificeerd dat de eindproducten van uitstekende kwaliteit zijn. Wij voegen eenvoudigweg kruidenextracten, etherische oliën of oliën en boters toe om specifieke eigenschappen toe te voegen, afhankelijk van de zeep die we willen maken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play