Frankrijk, Saint Jean De Luz
De conserverie Jean de Luz is gevestigd in het Baskenland. Ze produceert ambachtelijke en biologische visconserven die ze verkoopt aan delicatessenwinkels en gespecialiseerde biologische winkels. De sardines in olie zijn niet gefrituurd maar gedroogd, en ze zijn uitgeroepen tot het beste zeeproduct van 2021 door Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
Specialisten in aquacultuur en premium visproducten. Al 25 jaar op de markt. Onze slogan: Nieuwe normen in de viskweek definiëren.
Spanje, Barcelona
MAPESCA, S.A. verkoopt verse vis en zeevruchten afkomstig uit heel Spanje en verschillende landen van de EU. Onze belangrijkste producten zijn: Blauwe Vis, Sardine, Boquerón, Jurel, Verdel. Witte Vis: Merluza palangre, nationale en geïmporteerde Merluza, nationale en geïmporteerde Rape, Tong, Tarbot, Kabeljauw, Zeebaars. Weekdieren: Sepia, Verse en bevroren Inktvis, Verse en bevroren Octopus. Tonijn: Verse en bevroren Marrajo, Verse en bevroren Cazón, Yellowfin Tonijn, Bluefin Tonijn, Patudo Tonijn, Bonito. Aquacultuur: Tong, Dorade, Zeebaars, Tarbot, Corvina, Zalm, Levend Garnalen, Besugo.
Spanje, La Caleta-Adeje-Tenerife
Restaurant gespecialiseerd in verse vis en zeevruchten. Maritieme keuken.
Spanje, Mos
... zich op de groothandel in bevroren huidvis HG (ontgevist, zonder hoofd) en de groothandel in hele vis zonder huid en verwerkte zeeproducten. Naast de standaardverwerkingen in plakken, blokken, filets en andere sneden van huidvis, maken we ook producten van andere vissen zoals de mahi-mahi, cochinilla 'oilfish', clavo, marlijn, enz. PUERTA COSTAS, S.A. onderscheidt zich van zijn concurrenten door de...
...Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis...
Italië, Taormina
...De Pizzeria is ontstaan in Taormina dankzij het idee van chef Marco, die altijd al een passie heeft gehad voor het combineren van heerlijke pizza's en uitstekende ambachtelijke bieren. Bij ons vind je pizza's, van de grote klassiekers tot de meest verrassende en fantasierijke met fruit en vis, en een kleine selectie van voorgerechten en hoofdgerechten voor wie minder van pizza houdt. We hebben...
Spanje, Vigo-Pontevedra
Mascato S.A. is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van zeeproducten. Bevroren vis en schelpdieren. Deze missie wordt altijd uitgevoerd met de behoeften van de consument in gedachten, met waardering voor de werknemers, nauwe samenwerking met de leveranciers en respect voor het milieu. Om de voedselveiligheid, de duurzaamheid van de levering en goede prijzen te waarborgen, investeert Mascato in die oorsprongen waar de grondstof zich bevindt. Zo worden, naast Spanje, ook operaties gecoördineerd in Namibië, Zuid-Afrika, Vietnam en Chili.
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Spanje, Barcelona
Bij +FRED zijn we experts in de import van allerlei soorten diepgevroren vis en zeevruchten, met name van Aziatische oorsprong (China, India, Vietnam...) waar we gespecialiseerd in zijn. We werken rechtstreeks samen met de belangrijkste armateurs en visverwerkingsfabrieken om een optimale controle over de producten, behandelingen, glazuren, enz. te waarborgen, zodat we een compleet assortiment...
Italië, Rimini
MARR spa is een toonaangevend bedrijf in Italië op het gebied van distributie aan de Foodservice. Al meer dan 40 jaar bedient MARR meer dan 38.000 klanten in de commerciële horeca (restaurants, hotels, vakantieparken) en de collectieve sector (kantines, scholen, ziekenhuizen) met een assortiment van 10.000 voedingsproducten (vis, vlees, diverse levensmiddelen, groenten en fruit en apparatuur) dat een unieke aanbieding van eigen merkproducten en exclusieve producten omvat.
Italië, Marcon
...Il Ca' Nostra is een pizzeria-restaurant gelegen in Marcon, in de provincie Venetië, dat heerlijke gerechten op basis van vlees en vis aanbiedt, bereid volgens de meest verfijnde Venetiaanse recepten. Bij Ca' Nostra kunt u genieten van het beste van de lokale en nationale keuken, dankzij een keuken die alleen de beste ingrediënten gebruikt, waaronder uitstekende verse vis gevangen in de...
Nederland, Alphen Aan Den Rijn
San Marino, Dogana Rsm
Met deze brief zijn we verheugd u een ontmoeting voor te stellen met een van onze technici om u ons bedrijf voor te stellen. Wij ontwerpen en realiseren installaties voor de agrovoedingsindustrie. De efficiëntie van onze apparatuur en het gespecialiseerde personeel stellen ons in staat om complete installaties te realiseren voor de verwerking van fruit en groenten, van het ruwe product tot halffab...
...Wij zijn een Turks zeevruchtenbedrijf, LEZITA BALIK, dat zich richt op de productie en marketing van verse en diepgevroren vis, voornamelijk ZEEBRAAM (Dicentrarchus Labrax), ZEEBREAM (Sparus Aurata), RODE/WITTE VLEES REGENBOOGFOREL en GEROOKTE FOREL (Oncorhynchus Mykiss). Wij zijn gespecialiseerd in het marktsegment van de haute cuisine, gastronomische restaurants, hotels, catering en...
Griekenland, Athens Greece
Ons bedrijf is een familiebedrijf gevestigd in de Vissershaven van Keratsini in Athene. We zijn al meer dan 35 jaar actief in deze sector. We houden ons bezig met de verkoop en promotie van de groothandel in verse vis en aquacultuur. We bieden producten van uitstekende kwaliteit en garanderen een veilige verzending van de producten met integriteit en betrouwbaarheid. We slagen erin ons...
Frankrijk, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA biedt zeevruchten aan, geheel of verwerkt, diepgevroren, zoals vis, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren, gerookte vis, inktvissen, kikkers en gekookte vis in blokjes.
Spanje, Jerez De La Frontera
...NATIONALE LEVERANCIERS VAN BEVROREN VIS, MET DIENSTEN IN HEEL SPANJE. SPECIALISTEN IN HUIDVISSEN (ZWEMMER, MAARHAAN, TONIJN, KAELLA...) EN DEZE PRODUCTEN (CENTRA, FILETS, TAQUITOS...) IMPORTEURS VAN CEFAALOPODEN (INKTVIS, KALMARS, OCTOPUS...) VAN DIVERSE OORSPRONGEN (MAROKKO, MAURITANIË, JEMEN, ZUID-AFRIKA, CHILI, VS, CANADA, CHINA...) OM TE VOLDOEN AAN DE BEHOEFTEN VAN ONZE KLANTEN. EEN BREDE RANGE VAN PRODUCTEN/FORMATEN AFGESTEMD OP DE HORECA. LOGISTIEK SYSTEEM OM DIENSTEN IN HEEL SPANJE BINNEN 48 UREN TE LEVEREN. TOEGESCHOTEN AAN KWALITEIT EN DE ONTWIKKELING VAN ONZE KLANTEN.
België, Antwerpen
De Jager NV is een dynamisch Antwerps groothandel in verse vis, gerookte en diepgevroren vis , schaal – en schelpdieren. De Jager NV levert aan talrijke restaurants, vishandelaars en traiteurs, maar ook de gewone visliefhebber.
België, Bruxelles
Hasymar is een viswinkel die allerlei soorten verse of bevroren vis (ansjovis, zeebaars, kabeljauw, zwaardvis, rode mul...) en levende schelpdieren en schaaldieren (kreeft, krab, langoustine...) levert.
...Tumay Group Seafood is een van de toonaangevende producenten van zeebaars, dorade en meerval in Turkije. We hebben een productie van 5800 ton per jaar. We zijn in staat om 5 ton bevroren vis per dag te verwerken. 50 ton verse hele vis. We hebben 4 boerderijen en één verwerkings-/verpakkingsfabriek die zeer dicht bij de boerderijen ligt, met een gesloten oppervlakte van 7000 vierkante meter. We zijn al 22 jaar actief in de viskweek. Met ons ervaren personeel bieden we de beste kwaliteit op de markt.
Spanje, Barcelona
... wijze behandeld, waarbij we het product met de grootste zorg en aandacht behandelen om een hoogwaardig product te garanderen dat klaar is voor consumptie. Het personeel is gespecialiseerd in het handmatig fileren en bewerken van de vis. Ze hebben ruime ervaring in de moeilijke en delicate kunst van de ambachtelijke verwerking van ansjovis en zijn trots op hun traditionele ambacht. Wij bieden onze producten aan in verschillende formaten en maten om aan uw behoeften te voldoen. Onze faciliteiten voldoen aan de vereiste hygiëne- en veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.
Turkije, Izmir
... RAINBOW TROUT ONCORHYNCHUS MYKISS PBO, ENKEL FILLET, MET HUID, 50/75 GEBROKEN VIS ZEEBRASSER DICENTRARCHUS LABRAX GDD BEVROZEN, 200/300 - 300/400 - 400/600 ZEEBREAM SPARUS AURATA GDD BEVROZEN, 200/300 - 300/400 - 400/600 MEAGRE ARGYROSOMUS REGIUS GDD BEVROZEN, 300/400 - 400/600 - 600/800 - 800/1000 RAINBOW TROUT ONCORHYNCHUS MYKISS GDD BEVROZEN, 250/350...
België, Antwerpen
Specialist in internationel handel van diepvries vis producten en schaaldieren sinds 1986.
... belangrijkste importeurs en distributeurs van diepgevroren zeeproducten: vis, cefalopoden en schelpdieren. Het management, met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, steunt op jonge en dynamische teams, altijd met aandacht en eisen voor de kwaliteit en duurzaamheid van producten en milieu, zonder de sociale en solidariteitsfunctie van het bedrijf in de omgeving te vergeten, evenals een gezonde en...
Frankrijk, Rungis Cedex
...Specialist in fijne zeevruchten, schaaldieren, oesters, schelpdieren, filets, gerookte vis. Algemeen specialist in zee- en zoetwatervissen. Verwerkte producten, cateringproducten, vleeswaren. Producten "Demarne": merk: La barre. Diensten in Rungis: verzendingen, leveringen in Frankrijk, leveringen in de regio Parijs, telefonische bestellingen, traceerbaarheid van producten, orderverwerking, verpakking, samenstellingen, creditcard.
Portugal, Matosinhos
...Opgericht in 1920, produceert de Fábrica de Conservas Pinhais & C.ª Lda, die legaal gecertificeerd is, waarschijnlijk de beste visconserven van Portugal en de wereld. We gebruiken de meest verse vis, evenals pure olijfolie en tomaten van superieure kwaliteit. We produceren: sardineconserven, makreelconserven, in olijfolie, tomaat en in pittige olijfolie; makreelfilets en hele makreel.
...garnalen, octopus, inktvis, schone choco, vuile choco, sepia, kreeft, langoustine, en de eitjes van mul, inktvis en zwaardvis. We verkopen HGT leer vis en bereiden verschillende soorten plakken, filets, blokjes, saku, filets, porties en tartaar.
Verenigd Koninkrijk, Feltham
... na jaar. We proberen altijd in te kopen bij duurzame en goed beheerde visbestanden, of deze nu wild gevangen zijn of uit verantwoord gekweekte voorraden, zodat u met een gerust geweten van onze producten kunt genieten! Onze visie is duidelijk. We willen de leverancier van diepgevroren vis en zeevruchten zijn van keuze, met een reputatie als een bedrijf dat om zijn producten en klanten geeft, bekend om onze toewijding aan kwaliteit en service.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play