Griekenland, Trikala
De patisserieën Melissa zijn met liefde, respect voor de Griekse traditie en passie opgericht om uw dagelijks leven zoeter te maken en de belangrijkste momenten van uw leven te vergezellen met hun zoetheid! In een productie-eenheid met hypermoderne specificaties, in Sotira Trikalon, zetten we al bijna 40 jaar in op de harmonisatie van traditionele recepten met moderne bereidingsmethoden, met de...
Frankrijk, Agen Cedex 9
... aromatische bereidingen een nieuwe inspiratiebron voor uw recepten voor dranken, bereide gerechten, zuivelproducten, gebak,... U krijgt zo de kans om meer karakteristieke formules te creëren (verse munt uit Lot-et-Garonne, citroen uit Sicilië, Piment d'Espelette,...), de kwalificaties "natuurlijke oorsprong", biologisch (voor de Bio-Rouages lijn) te gebruiken, evenals de weergave van onze grondstoffen op de etiketten van uw producten.
D.O.S. srl is een ambachtelijk bedrijf uit Umbrië dat sinds 1940 truffelspecialiteiten produceert en verhandelt, met de grootste aandacht voor de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten en de tevredenheid van de wensen van onze partners. De regionale recepten die we aanbieden zijn ontworpen om de smaak van de truffel maximaal te benadrukken en te waarderen. We hebben altijd zwarte, witte en verse...
Spanje, Santa María Del Aguila
... -boters. Door simpelweg de volledig gezonde ingrediënten voor de huid te mengen en de recepten te volgen die in de online winkel worden aangeboden, kunt u uw eigen crèmes en zeep maken, vrij van toxines en parabenen. Het is tijd om te experimenteren en zelfgemaakte crèmes, zeep met verschillende texturen en geuren, anti-haaruitval shampoos, enz. te creëren. Het zal leuk zijn voor u om uw eigen natuurlijke hydraterende, exfoliërende, anti-rimpel crèmes, enz. te maken. Bereid u voor om een tijdloze en jonge huid te laten zien. Doe mee met de uitdaging!
Verenigd Koninkrijk, Murthly
...I Cook The World biedt een breed scala aan recepten voor iedereen die de wereldkeuken in het comfort van hun eigen huis wil leren. Dit omvat Turkse bonensalade, geroosterde rode paprika's in olie, boerenkool- en erwt-hummus, en een scone-recept dat in het VK populair is, om maar een paar te noemen. Beheerd door een Schotse foodblogger, worden recepten van over de hele wereld op één plek aangeboden voor ieders gemak.
... ook uit de schatkamer van grootmoeders recepten. De maître-sommelier Arthur Genten, de chef de service Anja Kreins en de verantwoordelijke voor de wijnkelder begeleiden u door een goed gevulde wijnkaart. We bieden altijd wijnen aan van 5 tot 55 euro en zelfs duurder. We vullen het assortiment aan met champagnes, crémants en sterke dranken - fruitbrandewijnen en whisky. We stellen gourmetmanden samen met zeldzame specerijen, koude pers oliën en oude balsamicoazijnen en andere lekkernijen. Mooie verpakkingen voor geschenkdozen.
... willen kleine lokale producenten ondersteunen door een actieve samenwerking met consumenten te creëren. Hun hoogwaardige gastronomische uitmuntendheden moeten voortbestaan om de traditie levend te houden. We bieden de smaak van ambachtelijke kaas met gerijpte en verse kazen en de heerlijkheid van recepten die op een authentieke manier zijn gemaakt om thuis te delen met wie u maar wilt. Bbuono heeft...
België, Neufchâteau
In deze typisch Ardenner boerderij wordt u verwelkomd, alleen, als stel, met familie of in groep in een oude setting, en kunt u genieten van de producten via verschillende regionale en originele recepten. De boerderij van de Sanglochons laat u de smaken van weleer herontdekken met zijn ambachtelijke charcuterie (gerookte ham, Sanglochons-worst,…). U kunt het levende hammuseum bezoeken, een of...
Frankrijk, Paris
... stoffig. Zoals de naam al aangeeft, is de specialiteit van Pelmeni de pelmeni, de ongelooflijk populaire Siberische ravioli die sinds de middeleeuwen in Rusland wordt gegeten, gemaakt van durumtarwe en gevuld met vlees en/of groenten, geserveerd met bouillon, smetana en verse kruiden zoals dille. Pelmeni herinterpreteert de traditionele pelmeni en biedt nieuwe recepten aan, meer afgestemd op de smaak...
Italië, Marina Di Ragusa
... bereiding mogelijk te maken. Er is een online service beschikbaar voor videopresentaties van de bereidingswijzen. De productlijn omvat 18 recepten voor hoofdgerechten, aperitiefhapjes en voorgerechten. Alle kits hebben een maximale bereidingstijd van 15 minuten.
Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
België, VIELSALM
... bevatten. - De gemmotherapiecomplexen: synergetische en harmonieuze combinaties van verschillende moederextracten die inspelen op een specifiek probleem. - De specialiteiten op basis van berkenvocht verrijkt met knoppen: 4 producten waarvan de drainende eigenschappen van het sap worden versterkt door de actieve ingrediënten van de knoppen. - De siropen: 4 siropen ontwikkeld op basis van traditionele recepten verrijkt met knoppen.
België, Beringen
Heerlijke spéculoospasta, premium speculoos met boter, artisanale stuksverpakte koffiekoekjes. Luxe geschenkverpakkingen. Recepten op grootmoederswijze zonder palmvetten en met echte boter en speltbloem.
... Europese steden, en zo heeft hij zijn kunst geleerd en ontwikkeld met de beste chefs in het vak, vooral in de Italiaanse keuken. Ook zijn grootmoeder was gepassioneerd door pure smaken, waar ze heerlijke recepten met truffels ontwikkelde, wat Chef Sergio Crivelli tot een liefhebber van paddenstoelen maakt en een van de grootste specialisten in het land.
Italië, Casalpusterlengo
... aan de Italiaanse traditie, om de recepten te identificeren die het beste de essentie van de patisserie uitdrukken en tegelijkertijd de oorspronkelijke authenticiteit behouden. De organisatorische capaciteit van de interne productie, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de speciaal ontworpen verpakking dragen bij aan de garantie dat deze recepten al hun versheid en geurigheid behouden tijdens het exportproces. Onder de zoetwaren die Le Officine Culinarie met succes exporteert, bevinden zich taarten en koekjes uit de Italiaanse traditie.
België, Ouffet
... presenteren we regelmatig nieuwigheden en garanderen we de grootste versheid van onze producten. Het GoodBelgium-team stelt je zowel ambachtelijke producten voor die 100% in België zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld Luikse siroop, cuberdons, confituren, speculoos... Maar ook grote Belgische merken zoals Côte d'Or, Galler, Lotus, Delacre, Meli, Mardesous, La William, Devos Lemmens... Bovendien publiceren we af en toe op onze website GoodBelgium Belgische recepten: van de meest traditionele tot de meest originele, er is voor elk wat wils!
Italië, Calenzano
... Nutrimento zijn geïnspireerd op het waardevolle en oude familiereceptenboek, dat talrijke ideeën bevat van een traditie die nog steeds door consumenten wordt gewaardeerd. Het bedrijf is in staat om producten onder private label te ontwikkelen, waarbij het project van creatie wordt gevolgd: van het maken van het recept tot de personalisatie van de verpakking. Il Nutrimento gebruikt voor zijn recepten veel grondstoffen die in Italië zijn geteeld, om een kortere keten te garanderen, de promotie van de Italiaanse biologische landbouw te bevorderen en de milieu-impact van transport te verminderen.
Als een team dat de jarenlange ervaring, de opwinding van het doen van het werk dat we leuk vinden, een innovatieve kijk en de energie van de jeugd combineert; hebben we onze grootste droom werkelijkheid gemaakt en het merk Gourmet Cake opgericht. We combineren recepten die uit ons hart komen met onze 40 jaar ervaring in de patisserie en presenteren ze op een manier die zowel het oog als de smaak...
Duitsland, Hamburg
... aanbiedingen om Spaans online te leren, zoals taaluitwisseling, Spaans forum, podcasts over Spanje en Hispano-Amerika, video's om Spaanse recepten te leren koken en over een restaurantbezoek in een Spaanse tapasbar.
Portugal, Gafanha Da Nazaré
Largispot is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door zijn aanpassingsvermogen door middel van een divers productieaanbod, dat varieert van ambachtelijke conserven met moderne smaken tot traditionele recepten, en eindigt bij conserven die door machines worden ingeblikt. Het produceert onder andere conserven van tonijnfilet in olie, tonijnfilet met sinaasappel en kaneel, gekookte kabeljauw met...
...Oorspronkelijk geproduceerd en verkocht onder een bekende Schöller-merk, kan het vandaag de dag onafhankelijke bedrijf A & D Nürnberger Feinbackwaren terugvallen op traditionele recepten en een uitstekende kwaliteitsstandaard. A & D Nürnberger Feinbackwaren is als producent van zeer verfijnde gebakjes volgens traditionele overgeleverde recepten uit Nürnberg erop gericht om traditie en kwaliteit...
Frankrijk, Brillon
... genoemd. Bij Atavik is de voeding voor honden en katten ontworpen als een geheel voedingspakket. Variatie in voeding gaat hand in hand met een goede gezondheid bij Atavik. Uw huisdier zal nog nooit zo'n zijdezachte en glanzende vacht hebben gehad als bij het consumeren van Atavik! De producten van Atavik zijn bedoeld voor honden en katten van alle leeftijden, maten en rassen. De recepten worden...
Denemarken, København S
... zijn - en we zijn helemaal dol op het wanneer we de kans krijgen om te experimenteren en jouw taart nog unieker te maken. Bij Bake My Day hebben we ons verplicht om zo min mogelijk impact op het milieu achter te laten. Dit doen we onder andere door ons afval te scheiden en het gebruik van dierlijke producten in onze recepten te minimaliseren. Hoewel we hard werken om zo milieuvriendelijk mogelijk te...
België, Seilles
...Manzanilla en Lucques) afkomstig uit Griekenland, Spanje, Marokko en Frankrijk, in 70 verschillende recepten. Père Olive ontwikkelt ook producten die voortkomen uit de verwerking van olijven en gedroogde tomaten, zoals tapenade of tomanade. Père Olive is aanwezig in vele landen en is de Europese marktleider op het gebied van verse olijven. Het bedrijf exporteert zijn producten onder zijn drie merken (Père Olive, Apérolive, Signor Cempo) maar ook onder de private label van distributeurs in België of het buitenland.
... biedt het een uitgebreide variëteit aan gourmet miniaturen, gericht op de horeca, zoals miniaturen van olijven, rozijnen en noten, gemaakt volgens recepten die geselecteerde en zorgvuldig bereide ingrediënten combineren, waardoor traditie en moderniteit samenkomen, wat resulteert in de aanbieding van producten van hoge kwaliteit. Bij de REGIONAL BAKKERIJ VAN VERMELHA wordt gestreefd naar een combinatie van kennis van voorgaande generaties met de technologische innovatie van de huidige productieprocessen.
België, Villers-Le-Bouillet
Dessert Factory combineert perfect ambachtelijke recepten met hoogwaardige, Belgische en 100% natuurlijke ingrediënten. Dessert Factory heeft de ambitie om een evoluerend assortiment aan te bieden dat inspeelt op de markttrends, om zo te voldoen aan de verwachtingen van consumenten en de behoeften van haar klanten: Zacht, smeltend, koffie gourmand, cake, taart, glutenvrij dessert...
Italië, Cuneo
... idee van meester-patissier Daniel Bramardi, die na jaren van onderzoek en het perfectioneren van traditionele Piemontese recepten in een 'glutenvrije' versie, erin is geslaagd een unieke reeks producten van uitmuntende kwaliteit en smaak te creëren. Daniel heeft dertig jaar ervaring in de sector en blijft elke dag studeren, innoveren en zijn verwerkingsmethoden verbeteren. Onze missie is om unieke...
België, Herentals
Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Wereldwijd zijn we de enige fabrikant die het technisch concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. De technische vereisten voor koken, bakken, roerbakken, braden...
...CARREFOUR, NESTLE’, CASAMODENA, AIA en vele anderen. We zijn leveranciers van McDonald's Italië voor verschillende referenties, zowel in als uit. We zijn op zoek naar distributeurs van onze bevroren producten die bereid zijn om distributiedienstenovereenkomsten te sluiten. We hebben een Trevigiana bedrijf, Salmon club, gekocht om het marktaanbod uit te breiden met nieuwe producten en recepten, ook glutenvrij. Onze inspanningen om kwaliteit en gecontroleerde producten te waarborgen, worden bevestigd door internationaal erkende certificeringen: ISO 9001, BRC, IFS en GREENER.
Frankrijk, Le Blanc
... faciliteit voor het malen en microniseren van plantaardige en minerale grondstoffen. We beheersen de recepten van deze producten of die van onze partners die door ons zijn gevalideerd. We bieden een innovatief concept voor de betrokkenheid bij de levenscyclus van elk product: van ontwerp tot einde levensduur: zonder legitieme meerkosten, bieden we u een kant-en-klare oplossing zonder gebruik te...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play