Nederland, Heerhugowaard
Nederland, Wezep
Nederland, Anloo
Nederland, Groenlo
Nederland, Varsseveld
Nederland, Leeuwarden
Spanje, Tudela
...de beste conserven uit de zee, bonito uit het noorden en kant-en-klare maaltijden uit regionale recepten. Producten met de Reyno Gourmet en Artesanos de Navarra stempels. -Casa Medrano: peulvruchten en traditionele gerechten zoals groentestoofpot, gekookte bonen, patrijs en gemarineerde kwartel. -Casa Medrano Eco: onze lijn van volledig biologische groenten. -Vencerol: ingeblikte groenten en...
Portfolio (4)
Portugal, Valença
... spreiden over verschillende fabrieken. De producten die we verkopen zijn: Fruitconserven, peulvruchten en groenten, Visconserven, Kazen en kaasachtige producten in blok en geraspt, Vleeswaren (Vleeswaren, Spek, Chorizo, Salami, Semolina pasta, Plantaardige en olijfolie, Sappen en Nectar, Chocolade en Koekjes, Diepvriesgroenten, UHT-melk, Verkoelde salades, Sauzen (Mayonaise, Ketchup, Mosterd en vele anderen), Diepvriesvis en ultra-diepgevroren zeevruchten (Garnalen), Diepvriesvlees van varkens, runderen en gevogelte.
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
Al meer dan 40 jaar heeft Salumificio Capelli aanzienlijke ervaring in de productie van vleeswaren. Gedurende al deze jaren is het bedrijfsbeleid altijd gericht geweest op de keuze voor kwaliteit; dit geldt zowel voor de producten als voor de diensten, en bovendien voor de deskundigheid en professionaliteit van het hele bedrijf. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de authenticiteit van de...
... klant, met de breedste keuze aan leveringen van de beste vleeswaren. Een groot aantal lokale producten, waaronder de heerlijke venetiaanse soppressa, een authentieke delicatesse die zelfs de meest veeleisende fijnproevers kan bekoren. Groothandel voor winkeliers en supermarkten en een nieuwe opening van de bedrijfswinkel voor particulieren.
België, Zele
Theo Bauwens SA is een familiebedrijf dat in 1909 is opgericht en al wordt geleid door de 4e generatie. Wij zijn een van de grootste producenten van gekookte vleeswaren in Europa. Onze reputatie voor uitzonderlijke kwaliteit en hygiëne wordt bevestigd door onze IFS-certificering (International Food Standard) en gecontroleerd door ons geaccrediteerde interne microbiologisch laboratorium en ons chemisch laboratorium. Onze producten ondergaan voortdurende innovatie en we staan bekend om onze flexibiliteit en diensten.
Portfolio (34)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Roemenië, Bucharest
Mandy Foods is een belangrijke fabrikant van ingeblikt varkensvlees, rundvlees en kip. Moderne fabriek met aanzienlijke output. Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste aanbiedingen.
België, Eernegem
... etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten. ...
België, Oostende
...Bij Depuydt, kunnen ze u voorzien aan Fijne vleeswaren, Fijne salades, Bereide gerechten & Traiteur, Saus, zuurwaren en conserven, Bladerdeeg en deegwaren, Diepvriesproducten.
België, Liège
Het bedrijf “Les Cochonnailles” is gevestigd op de privélocatie van de ochtendmarkt in Luik. Les Cochonnailles heeft de ambitie om hun klanten een persoonlijke service te bieden, waarbij de nadruk ligt op service, keuze en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor vleeswaren, zoutvlees, kazen, conserven, delicatessen, verpakkingen, diepvriesproducten en schoonmaakmiddelen. Wij bieden onze...
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Duitsland, Taunusstein
Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyle-producten voor talrijke landen. De toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen in bijna alle Europese landen heeft ertoe geleid dat ons bedrijf een van de snelst groeiende spelers in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffe...
Portfolio (173)
Sinds 1957 beoefent de familie Vitali de oude kunst van de vleeswarenproductie met passie, aandacht voor de behoeften van de klanten en oog voor kwaliteit. De moderne productietechnieken hebben ons in staat gesteld om deze kenmerken verder te ontwikkelen, die ons bedrijf vandaag de dag nog steeds kenmerken, net als toen. We verbouwen granen die bestemd zijn voor diervoeding op onze akkers. We fokk...
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint-Jean Du Bruel
ROGER VIDAL is een MKB dat gespecialiseerd is in de productie van Franse gourmetproducten: pâtés, terrines, spreads en tapenades die sinds de jaren '90 worden geëxporteerd naar de internationale markt: Brazilië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Denemarken, Tsjechië, Nederland, enz. De onderneming biedt traditionele en biologische producten aan die worden gedistribueerd aan de...
Frankrijk, Emerainville
VDC Frankrijk commercialiseert hoogwaardige delicatessenproducten uit de Franse regio met kwaliteitslabels die zowel creatief als smaakvol zijn. Door de seizoenen en gelegenheden heen passen onze producten zich aan de huidige trends aan. VDC Frankrijk wil zich positioneren als een belangrijke speler als exporteur op internationaal niveau. Hiervoor is ons assortiment flexibel en breidt het zich uit...
Spanje, Petrer
EXCLUSIVAS QUIROS. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedings- en drankproducten voor de horeca en kleine detailhandel. Producten zoals; diepvriesvis, conserven, vleeswaren, kazen, oliën, gezouten producten, dranken, enzovoort... Gevestigd in het binnenland van de provincie Alicante (Midden-Vinalopó). Het dekt de gemeenten Petrel, Sax, Salinas, Villena, Elda, Castalla, Monovar, Pinoso. Een jong bedrijf, maar met vele jaren ervaring in de sector, met voortdurende training en bijscholing.
Frankrijk, Revel
Op een steenworp afstand van Castelnaudary, de hoofdstad van Cassoulet, bereidt Le Revelois al meer dan een halve eeuw recepten die zijn overgeleverd uit de tradities en ambachten van de Chauriens in het Lauragais-gebied. Le Revelois is vooral het verhaal van André MOREL, een leerling-slager uit Castelnaudary, die begin jaren '80, gepassioneerd door zijn werk en met de wil om smaken en smaakpapil...
België, Oostende
Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven ge...
Frankrijk, Vigan (Le)
Het bedrijf THOCAVEN is gespecialiseerd in de teelt van eenden. We voeden de eenden met maïs om gezonde en natuurlijke producten te garanderen. We bieden een compleet assortiment eendenvlees aan, zoals foie gras, magrets, confits, tournedos, rillettes, worstjes, dijen...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)
Spanje, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, is fabrikant en distributeur van patés en smeerbare crèmes in monodoses en gesteriliseerde blikken. En door het beste van de Extremaduran dehesa te benutten, brengen we ook onze hammen, schouders, vleeswaren en vlees van het Iberische varken naar uw tafel. We fabriceren een breed scala aan producten voor de horeca. Elke dag genieten duizenden mensen in scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants en cafés van onze producten die zijn gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (6)
Spanje, Cassà De La Selva-Girona
Specialisten in eendbereidingen. Eendenfoie gras. Delicatessenproducten. Charcuterie en gekookte gerechten. Vlees, schouder en gekookte vleeswaren. Gevogelte en patés. Eend-specialiteiten. Geroosterd vlees.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play