Spanje, Ardales
Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de kweek van ecologische slakken met eigen faciliteiten die de natuurlijke kenmerken van het bioklimaat van de slak nabootsen. De voeding wordt aangevuld met uitgebalanceerde voeders op basis van tarwe, gerst en maïs voor een betere voedingssuppletie van de slak, waardoor deze een heerlijke en sappige vleeskwaliteit krijgt voor consumptie. Wij commercialiseren en distribueren levende slakken en hoogwaardige conserven.
België, Wommelgem
CIRAN BVBA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en export van Caviar voor groothandels en detailmarkten, gevestigd in België. Wij commercialiseren verse en hoogwaardige producten geselecteerd door onze specialisten. Caviar verwijst alleen naar steureneieren. Samen met foie gras en truffels wordt het beschouwd als een van de top drie culinaire lekkernijen ter wereld. Met hun enorme ...
Spanje, La Coruña
Baestri is het merk dat door het bedrijf Hélix Santa Ana wordt gebruikt om stukken slakkenvlees van de aspersa maxima variëteit te verhandelen. Kenmerken Dubbele bereiding (blancheren) uitgenomen vacuum verpakt...
Spanje, Santoña-Cantabria
Visconserven. Bonito, lichte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, chicharrillos, ventresca, vispatés, zeevruchtensalade, gulas, enz.
Denemarken, Kobenhavn
SIRION SEAFOOD APS – deze plek voor vis en zeevruchten in Europa, werd opgericht in Kopenhagen, Denemarken in 2007. SIRION SEAFOOD APS is een van de toonaangevende inkoop- en QC-bedrijven in Europa voor vis en zeevruchten. Als leverancier van oplossingen op het gebied van vis en zeevruchten in Europa, kunnen we een uitgebreid assortiment van bevroren/verse vis en zeevruchten aanbieden met onze pro...
Noorwegen, Sandhornøy
Salten Salmon AS maakt deel uit van de Salten Aqua-groep en is gevestigd in Bodø, in het noorden van Noorwegen. We produceren een assortiment verschillende zalmproducten, vers en diepvries. Exporteurs, fabrikanten, verwerkers en groothandelaren van verse en diepgevroren Premier Seafood. Gelegen in 8130 SANDHORNØY. Atlantische Zalm, Forel, Kabeljauw, Schelvis, Wijting, Schelvis, Makreel, Haring, ...
Portfolio (3)
Spanje, Lorca
Bij HELIFRUSA verkopen we de levende aardslak en verwerken we deze voorgekookt, bevroren, naturel en in saus. Gedurende het hele industriële proces is onze zorg dat het product met de hoogste garanties van kwaliteit en smaak bij onze klanten aankomt.
Portugal, Matosinhos
Opgericht in 1912, heeft CONSERVAS PORTUGAL NORTE, LDA al een lange traditie in de productie en verkoop van visconserven. Gedurende deze 100 jaar heeft CONSERVAS PORTUGAL NORTE met succes de adoptie van nieuwe productietechnologieën weten te combineren met het behoud van de kwaliteit van de Portugese traditie in visconserven, waarbij altijd de uitstekende smaak van haar producten wordt gemaximalis...
België, Waterloo
CASPIAN TRADITION, als producent en directe importeur, exporteert zelf 90% van zijn kaviaar naar andere landen binnen de Europese Unie, maar ook naar andere continenten. De SA Caspian Tradition heeft snel aan betekenis gewonnen in de wereld van de kaviaarhandel en heeft het vertrouwen van haar gastronomische en internationale klanten gewonnen door hun Iraanse expertise op dit gebied. Oorspronkel...
IJsland, Stykkisholmur
Hviludrangar ehf is een IJslands productie- en handelsbedrijf. We hebben 3 generaties ervaring in de branche en kunnen producten van de beste kwaliteit aanbieden tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf is familiebezit en onze benadering van het bedrijf is zeer persoonlijk. Wij denken dat dit de enige manier is om verder te gaan.
Portugal, Leiria
BIOCARACOL is een bedrijf waarvan het sleutelproces is gebaseerd op de opslag, verpakking en verkoop van land-gastropoden en schaaldieren. We willen een significante verbetering van ons product bereiken door sterk in te zetten op differentiatie, kwaliteit en veiligheid die het aan de consument kan overbrengen. We begrijpen dat de verbetering van ons proces zich vertaalt in de gewenste kwaliteitsve...
Wij zijn een ambachtelijke industrie die zich richt op de productie van visconserven, ansjovis en ansjovis in azijn. Ons product wordt gevangen in mediterrane wateren van de hoogste kwaliteit. We hebben 3 fabrieken, één in Spanje en twee in Roemenië, daarom kunnen we naast de kwaliteit ook een zeer goede prijs bieden.
RIBERALVES - COMERCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A. is wereldleider in de verwerking en handel van kabeljauw. Aanvankelijk was RIBERALVES een bedrijf in de distributiesector, een Cash & Carry met een aanzienlijke focus op de voedingssector, waarbij kabeljauw een belangrijke rol speelde in de activiteiten, tot het punt dat het al leidde tot de verhuur van kabeljauw drogerijen. Vanaf 1...
FALCAMAR werkt met alle tweekleppigen en weekdieren. We verhandelen alleen de Noordse schelp, die in Spanje zeer gewaardeerd wordt, vooral om zijn textuur, grootte en vooral de levensduur van de schelp.
Spanje, Sevilla
Wij zijn fabrikanten van hoogwaardige gourmetproducten uit de zee. Onze specialiteit is de vervaardiging van ambachtelijke ansjovis uit de Cantabrische Zee, laag in zout en handmatig ontdaan van graten met pincet. Daarnaast produceren we andere gourmetproducten in blik of diepvries, zoals gemarineerde sardines of carpaccio van rode garnalen uit Carboneras, onder andere. Bovendien hebben we ons eig...
Conserveira do Sul is een familiebedrijf dat in 1954 is opgericht in de stad Olhão. Conserveira do Sul is gespecialiseerd in de productie van visconserven en patés. We produceren sardines, makreel, tonijn en horsmakreel in plantaardige olie en in verschillende sauzen, zoals tomatensaus, azijn en citroen. De industriële vestiging van Conserveira do Sul zorgt voor de juiste technologische en hygiëni...
IJsland, Hólmavík
Hólmadrangur is een toonaangevend bedrijf in de verwerking en marketing van garnalen.
Verenigd Koninkrijk, London
Beleaev Caviar House eert eeuwenoude technieken en recepten om kaviaar van ongeëvenaarde kwaliteit en versheid te leveren. Ons assortiment producten vertegenwoordigt geselecteerde hoogwaardige goddelijke delicatessen, waaronder Royal Siberian Caviar, Imperial Gold Caviar, Russische Steur en Beluga Kaviaar, die alleen onder onberispelijke omstandigheden worden gevangen. We geven de voorkeur aan kav...
Spanje, Sevilla
"Sea Delight" kiest via zijn merk "Manuel Claros" alleen de beste grondstoffen voor al zijn producten. Wij zijn producenten, ambachtelijke fabrikanten van kwaliteit: - Filets van Ansjovis in Olijfolie - Verse Boquerones in Azijn - Ansjovis met Olijven en Banderillas - Sardines in Olijfolie Haring (natuurlijk, met paprikapoeder en in rolletjes met augurk) - Gourmet Assortiment (ansjovis, boqu...
Portfolio (3)
Frankrijk, MONTREDON CORBIERES
Gespecialiseerd in de verwerking van zeeproducten, verspreidt MERISUD zijn bereidingen onder twee merken: Les Richesses de la Mer, in de verse afdeling, en Armand Blot, in de delicatessenafdeling. Ongeveer vijftig referenties dragen het merk van de mediterrane keuken. Pastis, Cognac, tomaat, saffraan, venkel, witte wijn, olijfolie ... Met minimaal 50% vis zijn de koralen van zee-egels, de zarzuela...
La nostra conoscenza del settore, la partnership pluridecennale con l’Istituto Internazionale di Elicicolturae e le nostre relazioni internazionali ci mettono nella condizione di poter garantire la fornitura, sempre e solo di qualità, di lumache vive, conservate e surgelate di Aspersa Maxima, Aspersa Aspersa, Aspersa Muller, Lucorum, Pomatia, Adanensis, Rigatella e Lumachina Theba Pisana. Inoltre...
Frankrijk, Pertuis
Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bied...
Turkije, Balıkesir
Wij zijn een bedrijf dat levende, verwerkte of halfverwerkte landslakken produceert en exporteert.
Spanje, Santoña
Conservas Emilia is een familiebedrijf, opgericht eind jaren '80, dankzij de ondernemende geest van Dª Emilia Fuentes Ruiz, een ervaren werknemer in de conservenindustrie, die de geheimen van de ambachtelijke productie al van jongs af aan kent. De oprichting van Conservas Emilia was een reactie op de behoefte om de traditionele ambachtelijke productie van ansjovis uit de Cantabrische Zee nieuw lev...
Italië, Camerota
Mare a Tavola houdt zich bezig met de verwerking, transformatie en verkoop van zeevruchten in bulk. We zijn ontstaan in Baia degli Infreschi, in Marina di Camerota, in het Nationaal Park van Cilento. Hier, sinds de Middeleeuwen tot halverwege de vorige eeuw, was er een bloeiende tonijnvangst, waar de geheimen van de visserij, de ethiek van het werk, het respect voor de zee en zijn ecosysteem werde...
... houding - product SNAIL LIVER. Slakkenlever? Ja! Proef een schokkende slakken delicatessen! Schok nu je vrienden en win een weddenschap dat: Slakkenlever bestaat echt! Onze andere producten: Slakkenkaviaar – Een vleugje fantasie Slakkenlarven (eieren) in een heerlijke gekruide pekel. Slakkenpaté met cranberry's geweldig, origineel en gemakkelijk te serveren. Dat is onze slakkenpaté met cranberry's. Koninklijke Slakken ala Bourgondië 12 stuks slakken met kruidenboter - diepvries Slakkensoep met cognac een luxueuze slakkensoep met een nobele smaak en geur. 4 porties in een pot.
Portugal, Gafanha Da Nazaré
... knoflook in olie, tot conserven van stukken en stukjes tonijn in plantaardige olie. De merken van zijn producten zijn conserven Aveiro, Adónis en Radar. Het werkt met gespecialiseerde arbeidskrachten die het mogelijk maken om de ambachtelijke productiemethode te handhaven, waarbij alle ingrediënten met de hand worden ingeblikt, en alleen machines worden gebruikt voor het toevoegen van olie of olijfolie, het sluiten van de blikken en de sterilisatie.
Spanje, Murcia
Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de kweek, het vetmesten en de distributie van slakken.
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
...Het bedrijf FERRIGNO biedt zijn Franse en buitenlandse klanten, die op zoek zijn naar kwaliteit, authenticiteit en originaliteit, een uitgebreid assortiment zeeproducten aan, verkocht onder het merk "Lou Ferrignade". De conserven: sardines en tonijn uit de Middellandse Zee, makrelen en ansjovis, sardientjes,... De bereide gerechten: vissensoep, krabbenbisque, bouillabaisse, tonijnstoofpot met...
Oekraïne, Ivano-Frankivsk
Onze slakkenboerderij kweekt Helix Aspersa Muller slakken voor export naar EU-landen...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play