Italië, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, opgericht in 1970 door Tubini Remo, bevindt zich in Villafranca di Verona en is ontstaan als een familiebedrijf dat zich richt op de bewerking van voedselovens voor het bakken van patisserie, brood, grissini en in het algemeen voor alle bakproducten. In de loop der jaren heeft het een eigen product ontworpen en gerealiseerd dat het tot een van de meest erkende bedrijven in de sector maakt: het gaat om een tunneloven die zich onderscheidt door de zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.
Duitsland, Fürth
... deegwaren van Wolf ButterBack zitten zowel uitstekende grondstoffen als veel ambachtelijke knowhow uit het bakkersvak. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf volgens IFS op 'higher level' is gecertificeerd. • Veel handmatige werkprocessen & de modernste technologie – voor een constant hoge kwaliteit • Tot 8 uur deegrust – voor een lange versheid na het bakken • Huisgemaakte vullingen – voor een...
Portfolio (27)
...De specialiteitenbakkerij ANA & ANDA in Karlsruhe is een van de kleinste en meest ongebruikelijke bakkerijen die er zijn. Elk brood, elke bol, hartige of natuurlijk zoete lekkernij wordt hier met liefde met de hand gemaakt. Wij kennen geen toevoegingen en kunstmatige hulpstoffen, maar bakken uitsluitend met onbewerkte biologische ingrediënten. Onze specialiteit zijn ambachtelijk en traditioneel...
België, Zwijndrecht
...Het bakproces verloopt dus zeer hygiënisch. De CBP Brood bakvorm garandeert een snellere rijzing en een gelijkvormige temperatuurverdeling, zo kan je genieten van een ovenvers brood met zachte kern en een knapperige korst. Voordelen van bakvormen in hoogtechnologische kunststof kleeft niet, weinig of geen vetstof nodig Vaatwasmachinebestendig Multifunctioneel gebruik: ijskast, oven, diepvries Hygiënisch, geen oxidatie mogelijk Uitstekend bakresultaat...
Frankrijk, Aubervilliers
...7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Onze productiecapaciteit bedraagt momenteel 11.000 baguettes per uur en 55.000 broden per uur, wat van LPB de referentie voor brood in Île-de-France maakt. Onze logistieke dienst heeft een assortiment van voedselveilige bakken in verschillende kleuren opgezet, die elke dag worden gewassen, wat de optimalisatie van onze leveringen mogelijk maakt en de afvalproductie in de logistiek vermindert. Maak een afspraak met onze commerciële dienst om te profiteren van een proeverij waarmee u ons assortiment kunt ontdekken.
Duitsland, Vaterstetten
„Om een goed brood te bakken, heb je niet veel nodig: alleen de beste ingrediënten en 100 jaar ervaring.“ De naam Grimminger staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid – en meer dan 100 jaar ervaring in het bakken. Als een traditioneel familiebedrijf voorziet onze bakkerij zakelijke klanten van ambachtelijke kwaliteitsbroodproducten. Door de modernste baktechnologie en de hoge eisen...
Italië, Salerno
... wat we bakken. Bij de verwerking van onze producten proberen we zo trouw mogelijk te blijven aan de tradities, met respect voor ingrediënten en rijstijden, om de kwaliteit en authenticiteit van onze hele productie te waarborgen. We bieden catering- en buffetdiensten aan, met afhaal in de winkel, voor recepties, inauguraties, verjaardagsfeesten en speciale evenementen. We leveren panettoni, colombe en andere producten met een gemiddelde houdbaarheid, die telefonisch of via het speciale formulier op de website besteld kunnen worden.
Denemarken, Kastrup
... taarten waar we bij John's Kagehus verstand van hebben - ook zelfgemaakt ijs is een van onze kerncompetenties. John werd als een van de eersten in Denemarken opgeleid als ijsmeester. Dit betekent dat je de hele zomer door de mogelijkheid hebt om zelfgemaakt ijs te kopen, zowel in een bakje als in een hoorntje. Perfect voor een warme zomerdag! Aangezien het bakken en het zijn van patissier voor ons...
Turkije, Bursa
Inoven is tien jaar geleden opgericht in Bursa en produceert hoogwaardige bakovens die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Deze ovens worden gebruikt voor het bakken van brood, de productie van gebak en voor restaurantbeheer. Ons bedrijf is innovatief, wat ons tot een van de leidende bedrijven op de markt maakt en ons ook tot een van de meest geprefereerde internationale bedrijven. Door...
Portfolio (6)
België, Ternat
VDM Systems is een fabrikant van ovens voor het bakken van brood (voor een professioneel gebruik). VDM Systems bouwt de ringbuisoven Fortuna in verschillende afmetingen, naargelang jouw behoeften als bakker. De oven is uitgerust met de modernste technieken inzake isolatie, bediening en warmte-overbrenging. Door zijn gemetste vuring levert hij bovendien een artisanale bakkwaliteit. VDM Systems bouwt ook rotatieoven Banbake en verkoopt zijn eigen klima en deegremrijskasten.
Spanje, Mondat (Málaga)
... binnenste. Een van de belangrijkste voordelen van deze oven is de productie van brood met een langere houdbaarheid door het behoud van vocht tijdens het voorbakproces. Dit type bakken levert ons krokant en vers brood op dat de traditionele smaak oproept.
Ierland, Dublin 24.
... we zijn verhuisd naar een nieuwe, moderne bakkerij met meer dan 2000 m² ruimte, verdeeld in drie secties: brood bakken, banket en een glutenvrije bakkerij, blijven we onze productlijn ontwikkelen en verbeteren, zoals Pitta-brood, wraps, naan en op maat gemaakte producten zoals suikervrije banketwaren, op onze moderne apparatuur. In 2012 begon ons bakkerijteam met het implementeren van een wereldwijde standaard voor voedselveiligheid en Safa Food ontving de BRC-certificering (A).
Italië, Mason Vicentino
...verdelen, vormen, rijzen en bakken. Onze aanbiedingen voldoen aan de vraag van degenen die hun productielijnen willen moderniseren en reorganiseren, en ook voor degenen die hun machines willen verbeteren en integreren. We hebben een sterk voordeel als het gaat om productinnovatie, vooral in het identificeren van technologische oplossingen die betaalbaarheid en praktische toepasbaarheid kunnen...
Portfolio (10)
... chemische ingenieurs in onze R&D-afdeling. Onze producten zijn ontworpen door ons R&D-team en banketmeesters, terwijl we continu de producten die we maken verbeteren. U kunt de producten vinden die u zoekt, wij zijn klaar om ze te exporteren. Poedermixen (room, cake, macaron, bakken, red velvet cake); couverture chocolade; druppel cocolins; chocorocks (mat, glanzend, bitter); dragees; chocolade...
Portfolio (10)
Onze onderneming is gevestigd in Sierpc, in de Mazovië. We zijn gespecialiseerd in het bakken van brood en het leveren van banketproducten. We zijn sinds 2009 actief in de sector. Klanten waarderen ons om ons brede assortiment verse gebakken goederen en concurrerende prijzen.
België, Roeselare
... overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.
Duitsland, Essen
...Naast de productie van chocoladecoatingmachines en koelkanalen heeft Dedy GmbH zich gespecialiseerd in de vervaardiging van chocolade smelt- en temperingsketels, pralinesnijders, uitsteker en kleine apparaten zoals bijvoorbeeld pralinevorken, chocolade raspen of truffelvulmachines voor de chocoladeverwerking. Dedy GmbH biedt machines en apparaten voor de volgende doeleinden: -Chocolade smelten en tempereren -Chocolade coaten en gieten -Chocolade afkoelen, chocolade drogen -Truffels of chocoladevormen vullen, truffels decoreren -Productmassa's en appels snijden, vormen uitsteken -Wafels bakken...
... bakmix in een mengkom doen. Water toevoegen. Roeren. Na 5-6 minuten nog een beetje olie toevoegen, nogmaals kort roeren - klaar. Het deeg in een vorm doen, kort laten rusten. Dan 60-70 minuten bakken. Een uniek glutenvrij en tarwevrij BIO-bakresultaat met een knapperige korst en een mooie kruim/poring is het consistent stabiele bakresultaat. De uniek lekkere broden en bakmixen zijn "Vrij van Bakwaren...
...De H. & F. Lauterjung GmbH & Co. is gespecialiseerd in machines en apparaten voor professionals in de voedingsindustrie. Het brede productportfolio omvat onder andere: -Bakken -Decoreer- en garneermiddelen -IJs -Vis -Vleeswaren + Slagerij -Vormen + Bakvormpjes -Handschoenen -Kaas -Klein gereedschap -Kookkoffers + Rolltassen -Banketbakkerij-apparatuur -Keukenhulpmiddelen...
Italië, Belluno
... training met betrekking tot horecabenodigdheden. In het hoofdkantoor van het bedrijf, gelegen in Belluno in de buurt van de luchthaven, zijn naast de showroom, kantoren, magazijn en technische werkplaats ook een laboratorium aanwezig dat wordt gebruikt voor kookdemonstraties. Hier worden regelmatig, met de hulp van de chefs van de Electrolux Chefacademy, seminars gehouden die de klassieke thema's van de horeca behandelen, zoals brood bakken, patisserie, vlees, catering en food-cost. De locatie wordt ook gebruikt voor amateur kookcursussen van 'Koken met Rob.'...
Italië, Velletri
Wij leveren dagelijks binnen enkele uren in heel Italië ambachtelijk brood, zowel licht als donker, gebakken in een houtoven in de vorm van broden of staven. Dit brood, geproduceerd in de Castelli Romani, kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke gist, semi-volkoren tarwemeel en het bakken in de houtoven. De rijzing wordt verkregen met zuurdesem en een beetje biergist. De ingrediënten worden...
Portugal, Aguiar Da Beira
... dankzij de wielen. In 90 seconden bakken we heerlijke pizza's, maar ook braadstukken, taarten, brood en allerlei specialiteiten. Van de houtoven tot alle accessoires die de noodzakelijke handelingen voor de voedselbereiding vergemakkelijken en gerechten rijk aan oude smaken en traditie bereiden. Ook voorzien van een grillset. Onze ovens onderscheiden zich door de zorg in hun ontwerp, de materialen en...
BackNatur Lepold heeft het Backferment ontwikkeld volgens het honing-zout principe. Het BackNatur Ferment is een speciaal bakferment waarmee je alle soorten brood zonder toevoeging van gist kunt bakken. Maar ook broodjes en fijne bakwaren zonder bakgist zijn hiermee mogelijk. Het honing-zout-brood bestaat alleen uit biologische graanmeel, water, biologische bloemenhoning, zout en een beetje...
Oostenrijk, Ried Im Innkreis
... brood bakken. Ook hebben wij ons toegelegd op gezondheid, daarom zijn er bij ons verschillende noten en peulvruchten evenals zaden verkrijgbaar. Voor uw schoonheid verwennen wij u met hoogwaardige vetten, wassen, sheaboter of etherische oliën in biologische kwaliteit en uit conventionele productie. Ook Winalite of Lovemoon damesverbanden vindt u bij ons. Verder willen wij u wijzen op de extreme...
België, Ingelmunster
Soenens Bakkerijgrondstoffen in West-Vlaanderen levert hoogkwalitatieve grondstoffen aan professionele brood- en banketbakkers. Soenens kan u de grondstoffen leveren om de lekkerste broden en smakelijkste koffiekoeken en taarten te bakken. Hun producten van topkwaliteit worden met de grootste zorg opgevolgd. Het bedrijf levert grondstoffen en producten van grote merken zoals Delipan, Delifrance en Pastridor, maar ook andere merken en hun eigen gamma ‘Artiback’ broodspecialiteiten, patisserie en viennoiserie producten. ...
Italië, Reggio Emilia
... produceren microgolfdrogers voor fruit, specerijen en groenten, die het mogelijk maken om de verwerkingstijden en -kosten met tot wel 50% te verminderen. In de industriële sector zijn we marktleider in de fabricage van microgolfovens voor het bakken van glaswol- en steenwolbekers. Al onze lijnen voldoen aan de parameters van Industry4.0 en zijn conform de regelgeving die de vermindering van CO2-uitstoot regelt.
Verenigd Koninkrijk, Sudbury
Moo Moo Cakes is een taartmaker gevestigd in Suffolk. We maken en bakken taarten voor klanten in Suffolk, Essex en Cambridgeshire. Bruidstaarten tot verjaardagstaarten, jubileumtaarten tot bedanktaarten. We kunnen voldoen aan alle dieetwensen en al onze taarten zijn gegarandeerd verrukkelijk! Als je een taart nodig hebt voor een speciale gelegenheid, neem dan vandaag nog contact met ons op!
... verplichte wettelijke controles besteden we maximale aandacht aan de gebruikte ingrediënten, de bereiding, het bakken en de klanttevredenheid. Door piadina's te produceren voor de Grote Distributie hebben we zeer hoge kwaliteitsniveaus bereikt, zowel voor verse piadina's als voor piadina's met een lange houdbaarheid. Het productassortiment is voortdurend in ontwikkeling en we hebben nieuwe...
Frankrijk, Le Cateau-Cambresis
... voedingsmiddelenindustrie op het gebied van bakken, maar ook op rijzen, opslag en wassen. SASA is de wereldwijde expert in rigide bakondersteuningen en anti-aanbakcoatings. DEMARLE heeft zich gevestigd als de referentie op het gebied van flexibele siliconen bakvormen.