Frankrijk, Montpellier
...Conceptie, ontwikkeling en distributie van producten onder de merken Les encens du monde, Hildegarde de Bingen (medicinale planten, bloemen, fruit en biologische specerijen), Fleurs à croquer (biologische bloemen om mee te koken, voor het plezier van het oog, de smaakpapillen en uw gezondheid) en Cristaux d'Huiles Essentielles, een nieuwe familie van kruiden. Alle producten zijn natuurlijk...
Monaco, Monaco
... staat als "gescheiden" boven het "klassieke" brandproces. Dit is om elke afzonderlijke groene koffiekwaliteit te koken om het ideale brandprofiel te bereiken dat zorgt voor de beste smaakontwikkeling. Tijdens het branden is ons doel om het sensorische profiel van elke rauwe koffie te verbeteren. Espresso Monte Carlo heeft gekozen voor een traditionele, langzame kookmethode op lage temperatuur...
Turkije, Tepebasi
Koffie is een cultuur. Het is een universele taal van de mensheid. Elke samenleving heeft de koffie, die zij met haar verleden heeft vermengd, tot een onmisbaar onderdeel van haar cultuur gemaakt. Daarnaast hebben zij hun eigen koffiezetmethoden ontwikkeld. Terwijl wij in de 15e en 16e eeuw de Turkse Koffiecultuur vormden, hebben wij ons toegelegd op het koken van de fijnste gemalen koffie met...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play