Atiye Lacin Food produceert traditionele Turkse veganistische desserts, een mix van gedroogd fruit met specerijen zonder conserveermiddelen of toevoegingen. De producten zijn glutenvrij en GMO-vrij, vet- en suikervrij en bevatten geen meel. Ons bedrijf biedt biologische en toevoegingsvrije jam en marmelade, biologische sleedoornextract - antioxidant, diabetes - pasta's, snacks, sauzen en andere so...
Portfolio (10)
Italië, Macerata
Wij telen en verwerken oude vruchten zoals de visciola, de giuggiola en de zwarte moerbei om handgemaakte, unieke producten te creëren die je de echte smaak van fruit zullen laten herinneren. Confituur van visciola, confituur van giuggiola, confituur van zwarte moerbei, confituur van vijgen, confituur van chili, sapa, visciola-wijn, traditionele gekookte wijn, typische producten uit de Marche zoal...
Het bedrijf Sirianni is in 1999 opgericht in Cittanova door de wil en ervaring van Agostino Sirianni, een ondernemer uit een familie die altijd in de agrovoedings- en restaurantsector heeft gewerkt, door eigen grond te bewerken en de producten te waarderen. Het ondernemersidee is ontstaan en ontwikkeld in een kleine dorpsgemeenschap, waar de economie voor een groot deel agrarisch is. Geografisch ...
Vanaf jonge leeftijd, gepassioneerd door de gastronomie, heeft de familie Polonio en Lopez, met ervaring, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe modellen en gastronomische technieken, het bedrijf Sabores de Anabel Gastronomía en Catering sl opgericht. Dit familiebedrijf, opgericht in 2010, richt zich op de productie van jam, sauzen, groenten in olijfolie, sinaasappelconfituur, groenteconserven, f...
Portfolio (8)
Italië, Monterosso Almo
Wij produceren en verwerken het fruit uit onze regio tot extra confituren met een minimum van 65% tot 85% pure fruitpuree. We telen vooral de Perzikboom en verwerken deze tot gedroogde Sicilaanse Cotognata in potten. Productie van Extra Fruitconfituur van alleen de hoogste kwaliteit. Onze productie vindt plaats op directe hitte en vooral zonder toevoeging van water, alleen Fruit, Suiker en Citro...
Portfolio (1)
Zwitserland, Neuenhof
De import en export van biologische bessen, evenals niet-biologische bessen en vruchtensappen, is een groot deel van onze bedrijfsactiviteiten. Het bevorderen van biologische producten is voor ons belangrijk, omdat ze het milieu en de gezondheid verbeteren. De producten die we aanbieden, worden allemaal ecologisch en met zorg in de natuur geteeld. De versheid en de kwaliteit van onze producten z...
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta.
Spanje, Guijo De Santa Bárbara
Familiebedrijf dat zich richt op de ambachtelijke productie van likeuren, jam, kweepeer en 100% natuurlijke fruitsiroop. Producten gemaakt van verse, hoogwaardige seizoensgebonden fruit.
Marokko, Marrakech
Kilym biedt ambachtelijke producten aan (decoratie, tafelgerei, bedlinnen, klein meubilair, kaarsen...) die in Marrakech zijn ontworpen met materialen uit Marokko en de rest van Afrika... We bieden ook een breed scala aan babouches van biologisch katoen en hoogwaardig leer voor de liefhebbers van babouches... We zijn in staat om specifieke collecties voor u te creëren die passen bij uw imago voor...
Portfolio (14)
Italië, Crotone
Delizie del Gusto brengt een selectie van typische producten uit de regio en de Italiaanse traditie op tafel door de herontdekking van authentieke smaken, met respect voor de echtheid en de milieuduurzaamheid. Met onze marmelades, confituren en compotes richten we ons op degenen die de Italiaanse zoetigheden tot hun passie of beroep maken. Thuis of in restaurants helpt Delizie del Gusto je de au...
Duitsland, Markt Schwaben
Marmelade - dat is onze passie. Sinds 2014 zijn wij de specialisten als het gaat om handgemaakte, verfijnde fruitspread. In onze ambachtelijke werkplaats in Markt Schwaben, nabij Erding in het oosten van München, draait alles om regionaliteit en seizoensgebonden verwerking. We koken onze fruitspreads met puur appelpectine en zonder geleisuiker. Daarom zijn onze producten ook geschikt voor veganist...
België, Wielsbeke
O'Bio Bezegaard teelt bosbessen en verwerkt biologisch fruit. Producten : Bosbessen of blauwe bessen, zoals de geteelde bosbessen worden genoemd, behoren tot de lekkerste vruchten die men kan eten. Naast bosbessen worden op de Bezegaard nog heel wat andere vruchten geteeld en verwerkt. Rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, frambozen, bramen, pruimen, appelen, peren, kersen, krieken, hazelnoot,...
Duitsland, Lauenburg
DIRECT BESCHIKBAAR – Snelle tests voor leken en professionals, FFP2-maskers, onze producten zijn gecertificeerd volgens CE- en BfArM-richtlijnen, snelle tests voor het opsporen van een SARS-CoV-2-infectie, nitrilhandschoenen...
Frankrijk, Allenjoie
CHAMPEMY, gelegen in Frankrijk, is een internationale onderneming in de voedings- en delicatessenverkoop die professionals kwaliteitsproducten aanbiedt. Het heeft een opslagcapaciteit van 2000 m2 en 500 m2 koelruimte, wat zorgt voor regelmatige bevoorrading. CHAMPEMY, een bedrijf dat zich bezighoudt met wilde paddenstoelen in Franche-Comté, werkt samen met het bedrijf EKOLFOOD, gevestigd in Turki...
Portfolio (8)
Frankrijk, Geispolsheim
Onze onderneming EDELWEISS GROUP opereert in de voedingsindustrie en biedt u producten van Russische en Armeense oorsprong. Wij bieden ook een grote diversiteit aan andere producten, zoals conserven (auberginecaviar, knoflookpeper, geroosterde groenten, ...), jams en gekonfijt fruit (noten, aardbei, vijg, witte kers, ...), fruitcompotes (kers, kornoelje, perzik, ...), noten, chips en andere...
Portfolio (138)
Frankrijk, Auterive
... gourmetcreaties die buitengewoon zijn. Onze theeën, infusies en jams met zeldzame smaken bieden u de mogelijkheid om uw assortiment gourmetproducten te diversifiëren en in te spelen op de vraag van uw klanten die houden van fijne producten met zeldzame smaken van elders. Gewend om samen te werken met BtoB-partners zoals delicatessenwinkels, onafhankelijke winkels, biologische winkels, hotels en...
Portfolio (9)
Turkije, Hatay
...Ons bedrijf, dat de regionale smaken van Hatay samenbrengt, biedt u de meest verfijnde smaken van Hatay met onze tomatenpuree, gemaakt van de zorgvuldig geteelde tomaten uit onze regio, en onze peperpasta, geproduceerd van de unieke pepers uit Samandağ. Met volledig organische, hoogwaardige (brix minimaal 36) pasta's en speciale jams en sauzen, brengen we Hatay naar de hele wereld. Mis deze unieke smaken en betrouwbare kwaliteit niet.
Portfolio (3)
Portugal, São Pedro De Oliveira
... citroensap. Het maakt enkele ambachtelijke jams met seizoensgebonden geselecteerd fruit, met als bijzonderheid dat sommige "in de zon" worden gemaakt en de ontdekking van verschillende smaken mogelijk maken. Daarnaast teelt het eetbare bloemen en mengt het biologische ongeraffineerde rijst met producten van het land. Certificering biologische landbouw: de controle en certificering van de...
Portfolio (2)
Polen, Zalesiaki
... het bezit van het GOST-certificaat. De belangrijkste producten van de Fruit- en Groenteverwerkingsfabriek "WaldiBen" zijn: mierikswortel, mayonaises, ingelegde komkommers, tomatenconcentraten, ingelegde paprika, gemengde salades, compotes, jams en siropen. Gebakken kool, gebakken bieten, ingelegde tomaten, gele cherrytomaten, rode en gemengde. In ons assortiment hebben we ook ingelegde erwten en ingelegde maïs.
Duitsland, Bensheim
In 1974 begon seniorchef Eberhard Ortlieb met de productie van jam, confituur en desserts. Het ambacht leerde hij van zijn vader, die destijds gedroogde groenten, conserven en heerlijke jams produceerde. Later werden de zoete zonden vervangen door de productie van diepgevroren fruit en groenten, die lange tijd voor klanten van de Europese voedingsindustrie werden geproduceerd. In 1988 begon...
... op de teelt van biologische Italiaanse stevia in Sicilië. Verzending: De leveringen vinden plaats binnen maximaal 48 uur (meestal 24) met veilige pakketten en zorgvuldige verpakking. De catalogus bevat Stevia-zoetstoffen in verschillende vormen: puur 98%, vloeibaar, tabletten, zakjes of los; smeerbare crèmes, jams met 99,7% fruit, chocolade repen, bonbons, biologische Italiaanse stevia-bladeren...
Portfolio (10)
Italië, Chiaramonte Gulfi (rg)
We bevinden ons in het Zuidoostelijke hoogland van Sicilië, provincie Ragusa, gebied van Chiaramonte Gulfi. We zijn gespecialiseerd in de teelt van tafeldruiven, olijven voor olie en in de afgelopen jaren hebben we enkele fruitbomen en aromatische planten toegevoegd. Altijd verse ingrediënten, de ingrediënten hebben een onmiskenbare smaak, we gebruiken alleen lokale producten en van ons bedrijf. V...
Italië, Rodi Garganico
Ambachtelijke productie van jam en confituren zonder conserveermiddelen en kleurstoffen uit biologische landbouw van de Gargano. Ambachtelijke productie van typische agrarische producten uit de Gargano, sauzen en ingelegde producten. Groothandel in citrusvruchten uit biologische landbouw van de Gargano, Femminello citroen en Duretta sinaasappel. Extra vierge olijfolie uit biologische landbouw v...
België, Floreffe
...Sinds 1888 nodigt Materne u uit aan tafel met de voordelen die de natuur ons biedt door de seizoenen heen. Rijk aan een eeuwenlange geschiedenis, biedt ons merk jam voor elke wens, voor alle leeftijden en voor elk moment van de dag. Een grote honger of een klein genot? Er is altijd een Materne-product dat bij u past. Een Materne-jam is een moment van plezier en ontspanning om te genieten met familie of dierbaren. Al onze jams zijn gegarandeerd zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, toegevoegde aroma's of dierlijke vetten. Duik hier in de duizend-en-een recepten van de Materne-lijn.
België, Xhoris
...Productie van traditionele en biologische jam. In 2009 hebben we geïnvesteerd in een nieuw kook systeem dat ons in staat stelt om onze vruchten op lage temperatuur, onder vacuüm, te koken. Deze techniek geeft ons grote stukken fruit en een intense smaak en kleur. De kwaliteit van onze producten en onze exclusieve verpakkingen hebben ons een wereldwijde reputatie opgeleverd. Conventionele jams, biologische jams, light jams, jams zonder toegevoegde suikers. Merken: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Griekenland, Halandri
...flexibiliteit, prijzen. Flessen voor olie/azijn (klassiek, miniaturen) Flessen voor wijn en alcoholische dranken Potten en verpakkingen voor sauzen/specerijen/jams Zuivelproducten (toetjes, yoghurt, kaas, koffie, boter) Banketbakkerij.
Portfolio (2)
België, Oudenaarde
Aldia is een fruitverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in de productie van geleien, confituren en fruitbereidingen voor toepassingen in de patisserie, institutionele markt en grootkeuken. Producten : confituren extra (gesuikerd), confituren diabetisch (ongesuikerd), fruit moesen gesuikerd, fruit moesen diabetisch, fruitconserven op siroop, fruit conserven diabetisch, fruitbereidingen, bakkerij jams…...
Frankrijk, Nousty
... citrusvruchten, noten en speculaas”, en vele andere originele smaken die zowel jong als oud zullen verwennen! Een ambachtelijke bereiding op traditionele wijze... Onze benadering van de productie van onze jams en gelei is volledig gericht op het optimaal terugbrengen van de smaken en aroma's die we tijdens onze kindertijd hebben gekend. Bij ons begint een goede jam met het selecteren van de beste vruchten die beschikbaar zijn op de gekozen markt, met een zeer grote variëteit die we selecteren uit verschillende Franse regio's, maar ook van over de hele wereld.
Portfolio (4)
Hongarije, Vac
... product uit deze lijn en tegelijkertijd het meest gezaghebbende merk van producenten in Hongarije is de extra fijne jamfamilie onder de merknaam Home Made. Consumenten kunnen het kopen in negen verschillende smaken in kenmerkende en zeer aantrekkelijke verpakkingen met een gerimpeld etiket. De producten van de hoogste kwaliteit van Pacific Ocean Ltd zijn in de eerste plaats de Taste Memories-jams...
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play