Italië, Trento
...Aardappel, wortel, ui, peterselie, prei, selderij, knoflook en tomaat afkomstig uit biologische landbouw en gegarandeerd door CSQA. Dit zijn de gezonde ingrediënten die Bauer heeft gekozen voor de Biologische Groentebouillon. De bijzondere verwerking van het Trentino-bedrijf maakt het verschil: een langzaam en delicaat proces waarbij alleen de waardevolle gistextract en zonnebloemolie worden...
Portfolio (9)
Italië, Mesoraca
...De worst is een van de populairste vleeswaren in Italië, vooral in Calabrië, waar het zich onderscheidt door de felrode kleur en de pittigheid. Het wordt strikt verkregen uit de schouder en het spek van het varken, waaraan het vet wordt toegevoegd, alles apart gemalen en vervolgens samengevoegd met de toevoeging van typische kruiden van de Calabrese vleeswaren zoals peper, chilipeper en wilde...
Portfolio (19)
Italië, Nave
...Ingrediënten Ingrediënten Mineralwater (80%), suiker, extract van Indiase zwarte thee bladeren (1,5%), fructose (0,5%), aroma's, zuurteregelaar citroenzuur, citroensap (0,1%) uit concentraat, antioxidant ascorbinezuur Opmerkingen Verpakt in een glazen doos die doet denken aan de verpakkingen van oosterse parfums, neemt deze thee ons mee naar een luxueuze en modieuze wereld! Een exclusieve mix...
Portfolio (46)
Italië, Venegono Inferiore
...XPURE Gel en XPURE Vapo zijn geproduceerd met gecontroleerde ingrediënten en uitsluitend in Italiaanse laboratoria gemaakt. Onze alcohol is van natuurlijke oorsprong met een alcoholpercentage van 65% en 70%, en wordt gecombineerd met een cosmetisch gel en plantaardige glycerine. Alles verrijkt met een frisse geur van sprankelende citroen afkomstig van de beste essentiële oliën uit Italië. Zo bieden we altijd handhygiëne die zonder water in enkele seconden werkt, niet vet aanvoelt en geschikt is voor het hele gezin.
Italië, Matera
...Op de tweede plaats, na de pizza in de Italiaanse culinaire traditie, is de gefrituurde panzarotto een typisch gerecht uit Zuid-Italië. Gemaakt van gefrituurd pizzadeeg, is het gevuld met echte mozzarella en tomaat. Alle ingrediënten zijn uitsluitend Italiaans. De Panzarotto is beschikbaar in zowel 'voorgefrituurde' versie als 'ongekookte', beginnend vanaf 35 gr.
Portfolio (4)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
Italië, Settimo Milanese
... te verhelpen, komen de ingrediënten van onze lijn Gevoelige Huid van Teotema ons te hulp: koolzaadsterolen, bisabolol, castorolie en salicylzuur, samengevoegd en gemengd in een synergistische formule die een snelle en effectieve oplossing biedt voor deze problemen. De lijn bestaat uit: fase 1) pre-shampoo serum fase 2) shampoo fase 3) masker fase 4) lotion...
Portfolio (9)
...De burrata, een kaas van gesponnen deeg, wordt geproduceerd in Puglia, met name in de stad Andria. Dit handgemaakte zakje van gesponnen deeg met een hart van Stracciatella is tegenwoordig een van de beste specialiteiten uit Puglia. Ingrediënten: Melk, room, zout, truffel (3%) – of gorgonzola, stremsel, zonder conserveermiddelen. Typen en Formaten HOUDBAARHEID: 15 DAGEN Code: BURRATP.
Portfolio (10)
... polyfosfaten, melkderivaten en toegevoegde gluten. Ingrediënten: Italiaanse kalkoenfilet, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, smaakversterker E 621, antioxidant E 316, conserveermiddelen E 250. Gewicht: ongeveer 8,00 – 8,50 kg geheel gekookt. Verpakking: De afgekoelde kalkoen wordt gewikkeld in een herbruikbare beschermende hoes, vervolgens gebonden en tenslotte vacuüm verpakt in transparante Cryovac en gepasteuriseerd.
Portfolio (4)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Italië, San Pietro Clarenza
...Dit is de echte Siciliaanse ambachtelijke nougat. Deze nougatjes, met de hand gemaakt door een meester-patissier uit de provincie CT, worden vervaardigd zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of additieven en alleen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met een heerlijke amandelgeur zijn deze zachte nougatjes ideaal om te genieten en elke moment van de dag te verzoeten. Ze kunnen los worden...
Portfolio (8)
Italië, Abano Terme
...Gezichtserum met een lichte textuur, geformuleerd met actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De gecombineerde werking van verse bijenpollen, hyaluronzuur en thermaal water uit Abano maakt het een zeer voedend en hydraterend product, ideaal voor zowel jonge als rijpere huiden. Ook uitstekend als aftersun.
Portfolio (10)
Italië, Senago
... in op de sinaasappelhuid en overmatige vochtretentie. Actieve Ingrediënten: Slimexir®: samengesteld uit X-Melt, artisjokextract en Levan; stimuleert lipolyse en remt de vorming van adipocyten. Nicoment: verenigt de stimulerende eigenschappen van nicotinezuur met de verfrissende eigenschappen van natuurlijke menthol. Het oefent een micromassage op de huid uit, gecombineerd met een gelijktijdig...
Portfolio (9)
Italië, Madone
... van ribonucleïnezuur, aminozuren en vitamine B-complex. Al deze voedingsstoffen vertegenwoordigen een pool van actieve en gunstige ingrediënten. RIBODIET® voorgestelde toepassingen: Immuunsysteem, Gezondheid van de darmbarrière, Sportvoeding, Cognitie/Concentratie, IJzerabsorptie.
Portfolio (5)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: Amandelen (uit Puglia) – Suiker – Aroma's...
Portfolio (8)
Italië, Roma
... herstellend. Precies wat we nodig hebben! CelluSel Mer Morte is gemaakt met een natuurlijke emulgator van Vloeibare Kristallen, geëxtraheerd uit olijfolie om het transport van de actieve ingrediënten te bevorderen. Geen algen, geen cafeïne, geschikt voor cellulite en striae van ZWANGERE VROUWEN.
Portfolio (10)
Italië, Villafranca
...Scialatielli 081 Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de authentieke specialiteiten van Campania tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van verse ambachtelijke pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger. De naam Scialatielli komt van twee woorden uit de Napolitaanse taal, "scialare" (genieten) en...
Portfolio (4)
Italië, Reggio Calabria
...Cloud Shampoo Ontvetter Professionele Kwaliteit Met Mariadistel En Natuurlijke Extracten Specifiek Voor Katten CLOUD SHAMPOO ontvetter extra sterk is een hoogwaardig product ontwikkeld door een team van experts in cosmetische formuleringen met plantaardige ingrediënten uit biologische landbouw: mariadistel, citroen, citroengras, geranium en bloemige etherische oliën maken dit ontvettingsproduct...
Portfolio (2)
Italië, Monchiero
... consumptie. Ingrediënten: "Nocciola Piemonte I.G.P.", rietsuiker, cacao, Bourbon vanille. Kan sporen van andere noten, melk en gluten bevatten. Bewaren op een koele en droge plaats voor een maximale periode van 9 maanden. Voedingswaarden per 100g product: Energie 544 kcal / 2276 kj Vetten 38g waarvan verzadigd 4g Koolhydraten 45g waarvan suikers 37g Eiwitten 10g Vezels 7g...
Portfolio (3)
Italië, Parma
...Het is het ultieme bivalente product: het normaliseert namelijk de pH-balans en levert de juiste hoeveelheid mineralen aan huid en haar. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten verlicht het irritaties veroorzaakt door een teveel aan talg en hyperhidrose en bestrijdt het effectief jeuk. In het bijzonder: Camazulene: geëxtraheerd uit kamille, heeft ontstekingsremmende...
Portfolio (24)
Italië, Brusaporto
...Linea van tortelloni van 1 kg met de meest geliefde smaken uit de traditie, met geselecteerde ingrediënten die zijn bereid volgens de traditionele recepten. Ook beschikbaar: - Tortelloni ricotta en spinazie 1 kg - Tortelloni met paddenstoelen 1 kg - Tortelloni met kazen 1 kg - Tortelloni met vlees 1 kg...
Portfolio (10)
Italië, Imperia
... actieve ingrediënten, peptiden van de nieuwste generatie, colloïdaal goud, bètaïne en hyaluronzuur, de huidarchitectuur diepgaand herbouwt met een uitzonderlijk liftend, verhelderend en tonifiërend effect. Dag na dag herwint de huid zijn stevigheid, stralendheid, frisheid en kracht. Het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit.
Portfolio (10)
Italië, Ponte Galeria
...-smaak, met een heldere en frisse geur. Deze gefermenteerde mix van sojabonen, tarwe, zout en koji-schimmel is een van de meest gebruikte smaakmakers in Japan, een veelzijdige saus die geschikt is voor het op smaak brengen van noedelsoepen, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu en nog veel meer. Er is echt geen vervanging voor sojasaus. Er zijn veel variëteiten om uit te kiezen, waaronder donkere sojasaus, lichte sojasaus, sojasaus met een laag natriumgehalte en hele of marudaizu-sojasaus.
Portfolio (8)
Italië, Treviso
...Uit de dij van het rundvlees wordt het hart van de bil gehaald, een nobele snit van uitstekende kwaliteit. Met een zorgvuldige verwerking en een droge, geventileerde rijping ontstaat een mager, mals en heerlijk product. GEWICHT: Ongeveer 1,60 kg INGREDIËNTEN: Halal Italiaans rundvlees, zout, specerijen, E252. KENMERKEN: Vrij van lactose en andere melkderivaten, glutenvrij en niet-GMO...
Portfolio (5)
Italië, Messina
... chocolade, pandorato. Wij zetten ons in om alleen de beste grondstoffen te gebruiken. De eidooiers komen van scharrelkippen, terwijl de roomboter wordt verkregen door het centrifugeren van rauwe koemelk. Onze bloem is van hoge kwaliteit en onze citrusvruchten komen uit het beroemde gebied van Paternò, in de "Piana di Catania", beroemd om zijn Bloedappelsienen, geurige citroenen en sappige mandarijnen. Onze Panettoni zijn verpakt in heerlijke stoffen servetten. Elke hap vertelt het verhaal van een eeuwenoude traditie en de liefde voor authentieke ingrediënten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... gesorteerd en gezeefd om stof en stelen te verwijderen. Alleen de edele delen van deze biologische Origan uit de Provence worden zo behouden. Ingrediënten : Biologisch Origan Oorsprong Provence 100% - (Origanum Vulgare) Netto gewicht 25g Blikje met kleine maat : 6,7x5,5cms h9cms. Je kunt ook de navulling zonder het metalen blikje bestellen.
Portfolio (198)
Frankrijk, L'union
...Dit anti-aging serum is speciaal ontwikkeld om de effecten van de tijd op de huid te vertragen; de CBD die in deze formule wordt gebruikt, draagt bij aan de regeneratie van de huidcellen, terwijl de hennepzaadolie de huid hydrateert en haar zachtheid teruggeeft. Het hyaluronzuur dat in dit liftende anti-aging serum aanwezig is, bevordert de stevigheid van de huid. Dit serum is samengesteld uit biologische ingrediënten voor een premium werking op de huid. Merk: Asabio Oorsprong: Italië Inhoud: 20 Ml Verpakking: Tube met Drukknop en Deksel Hoeveelheid CBD: 120 Mg Bewaring: 12 Maanden na Opening...
Portfolio (200)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390181204 Ingrediënten: Semolina van durumtarwe, semi-volkoren* *Product uit biologische landbouw. Oorsprong Italië (Sicilië), langzaam drogen op lage temperatuur.
Portfolio (114)
Populaire landen voor deze zoekterm