Duitsland, Greven
... ze in de voedingsindustrie voor de meest uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Of het nu gaat om het natuurlijke groen van peterselie in een veganistische broodbeleg, de charmante dille als begeleider in een salade dressing of de verfrissende geur van basilicum in pasta – al deze en vele andere kruiden en specerijen prikkelen de zintuigen en zorgen voor die speciale kick in voedingsproducten. En gevrijzingsdroogd zijn ze nog intenser van smaak. Zelfs kleine hoeveelheden kunnen een grote impact hebben.
Portfolio (5)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Frankrijk, La Teste-De-Buch
...Aromatische drank op basis van wijn en verse basilicum Sémillon (70%) en Sauvignon (30%) Kleur: delicaat goudkleurig met groene reflecties Neus: citroenachtige en bloemige noten Smaak: mooie aromatische complexiteit van zachte specerijen en honing Afwerking: basilicum en citroen Serveer goed koud… een doos van 6 flessen van 75cl (dus 13,90€ per fles) 11% Vol Kleur: delicaat goudkleurig met groene reflecties Neus: citroenachtige en bloemige noten Smaak: mooie aromatische complexiteit van zachte specerijen en honing Afwerking: basilicum en citroen...
Bijpassende producten
Basilicumgeest x6
Basilicumgeest x6
Portfolio (2)
...PorsiOn en de Unieke Dans van Macaroni en Kaas Bedekt met de perfecte combinatie van cheddar kaas en basilicum, bieden de Bevroren Mac & Cheese ballen een restaurantwaardige smaakervaring, ook thuis. Geniet van deze speciale smaak met PorsiOn! Geniet van de perfectie in elke hap. Bereidingstips voor Bevroren Mac & Cheese Ballen Bereiding: Plaats de ballen zonder ontdooien in een voorverwarmde friteuse op 180°C of in heet frituurvet en bak ze 3-4 minuten. Laat ze na het frituren in de frituurmand of op een zeef 1-2 minuten uitlekken voordat je ze serveert.
Portfolio (1)
...Maiski kip op mediterraanse wijze, het meest smaakvolle stukje kippenvlees, de bovenboutfilet, met een zuiderse saus op basis van tomaten, op smaak gebracht met mediterraanse kruiden zoals basilicum, tijm en oregano.
Portfolio (33)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... bereidingsadviezen: Om optimaal van de aroma's te genieten, laat 1 volle theelepel biologische basilicum 1 uur trekken in 2 eetlepels olijfolie. Wacht 15 minuten voordat u het consumeert. Met zijn zachte en pittige smaak kunt u deze biologische basilicum combineren met alle groenten, vooral tomaten, maar ook met vlees en vis. Ook heerlijk in hartige sorbets (bijvoorbeeld Geitenkaas/Basilicum) of fruitsalades. AB-label - Ecocert Blikje van metaal. Netto gewicht 6g. U kunt ook alleen de navulling van dit product bestellen,...
Portfolio (198)
België, Nivelles
... wortels en de identiteit van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm symboliseert. De smaak van traditie en subtiele smaken De Ardenner combineert gelukkig de smaak van traditie met de meest subtiele smaken. Rijpt van 5 tot 10 weken in zijn jonge versie, van 3 tot 6 maanden in de half-oude versie en meer dan 6 maanden in de oude versie, hij is even heerlijk op brood als in blokjes voor het aperitief. De jonge Ardenner wordt ook geproduceerd: met basilicum met gember en groene peper … Voor sublieme smaken! Het Ardenner-assortiment...
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Duitsland, Neumagen-Dhron
...Een compositie van voorzichtig koudgeperste koolzaad- en druivenpitolie met de fijne smaaktonen van basilicum, citroen en chili. Deze verfijnde oliecomposities hebben we in onze olie-manufacuur gecreëerd, met de hoogste eisen aan productkwaliteit en de beste smaak. Hoogwaardige koolzaadolie mengen we met de beste druivenpitolie en de natuurlijke extracten van citroen, basilicum en chili tot deze...
Portfolio (13)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Extra vierge olijfolie met basilicum smaak. Ingrediënten: olijfolie van EU-oorsprong van hoge kwaliteit, verkregen rechtstreeks uit olijven en uitsluitend door mechanische processen, basilicum aroma 1%...
Portfolio (142)
ufs.country_names.RU, Moscow
... sandwiches, pasta's, salades. Maar het beste komt basilicum tot zijn recht in combinatie met warme gerechten, in harmonie met de smaak van zeevruchten, lamsvlees, groenten en geeft ze een speciale pittigheid. Het is een essentieel ingrediënt van de beroemde Italiaanse pesto-saus. Gebruik voor Gebruik in soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, desserts zoals panna cotta, sorbets en ijs. Smaak Pittig aroma met hints van peper en kruidnagel Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 4,0 Koolhydraten (g / 100g)… 48 Energiewaarde (kcal / 100g)… 320...
Portfolio (178)
Frankrijk, Ham
... Ingrediënten: 2 grote, rijpe tomaten 1 bol mozzarella di bufala Enkele blaadjes verse basilicum Zout en peper, naar smaak 2 eetlepels biologische olijfolie doordrenkt met basilicum Referentie: AR805316 Inhoud: 250ml...
Portfolio (127)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is perfect om allerlei recepten te begeleiden, naast de typische pasta. Ook om vlees en vis op smaak te brengen.
Portfolio (10)
...De onmiskenbare, mediterrane aroma van basilicum betovert met bloemige nuances. Zoete facetten zijn te vinden in de fris-kruidige smaak, die wordt afgerond door een milde scherpte. O sole mio! De klassieker van de Italiaanse keuken mag niet ontbreken in jouw kruidenrek. Tomaten vormen een geweldige basis voor dit kruid, maar ook geroosterd ciabatta met olijfolie, knoflook, citroenschil en natuurlijk basilicum teleporteren je in een mum van tijd naar Bella Italia. Past perfect bij salades, vis, zeevruchten en pasta. Basta!
Portfolio (10)
Frankrijk, Bruges
...Citroenolie is een waardevol ingrediënt dat veelvuldig wordt gebruikt in de voedingsindustrie vanwege zijn levendige en verfrissende smaak, evenals zijn unieke aromatische eigenschappen. Deze etherische olie wordt verkregen door het extraheren van de schil van verse citroenen en is geliefd om zijn frisse geur en kenmerkende citroensmaak. Met zijn onderscheidende aromatische profiel en vele toepassingen blijft citroenolie een veelzijdig en gewaardeerd ingrediënt in de voedingsindustrie, dat een vleugje frisheid en sprankeling toevoegt aan een breed scala aan producten.
Portfolio (3)
... ZZulV). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa en foodservice, zowel voor het ambacht als voor de industrie. Hela werd opgericht in 1905. Vandaag bestaat ons team uit meer dan 600 betrokken en gekwalificeerde collega's uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Met 10 locaties wereldwijd bedienen we meer dan 30.000 tevreden klanten in meer dan 70 landen. Naast ons standaardassortiment ontwikkelen we ook producten op maat volgens klantvereisten. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Portfolio (91)
Italië, Santa Ninfa
...Biologische kruiden op basis van gearomatiseerde EXTRA VERGINE OLIE. Intense, frisse en evenwichtige smaak, die doet denken aan Sicilië en zijn krachtige smaken. Perfect voor het op smaak brengen van elk gerecht, veelzijdig in de keuken!
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van pas geoogste Siciliaanse tomaten verrijkt met de smaak van vers gebakken aubergines, apart bereid in een typisch Siciliaans recept dat is gemaakt ter ere van de beroemde opera van Vincenzo Bellini, La Norma. Ideaal om een bord spaghetti mee te kruiden, af te maken met een snufje geraspte ricotta salata eroverheen. INGREDIËNTEN: Tomatenblokjes, extra vierge olijfolie, vers gebakken aubergines, verse basilicum, verse knoflook, zout en suiker. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
... aan de wereld te tonen. We hebben de ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 en Halal-certificaten. Onlangs hebben we ook het biologische certificaat van CERES GmbH verkregen. Onze producten zijn onder andere: • Bekroonde Premium Olijfolie • Koudgeperste Extra Vergine Olijfolie • Pulp Olijfolie • Olijfolie met smaak – Chili/Basilicum/Citroen/Rozemarijn/Truffel etc. • Biologische Extra...
Portfolio (2)
Frankrijk, Paris
...Dit is de winnende combinatie voor een foutloze aperitief: een duo van mooie, volle, biologische en ontpitte olijven. Een delicate mix van smaken: de fruitige smaak van Kalamata-olijven, de pittige toets van groene olijven en de kruidige frisheid van basilicum en oregano. Onze oogsten worden uitsluitend met de hand geplukt en op het juiste moment, wanneer de vrucht zijn mooie kleurrijke...
Portfolio (21)
...In tegenstelling tot onze Geïnfuseerde Olijfoliën, heeft deze een proces ondergaan waarbij smaak aan de olijfolie is toegevoegd nadat deze is gemaakt. Geïnfuseerde Olijfoliën worden gemaakt met de meest verse extra vierge olijfoliën die beschikbaar zijn. Het is heerlijk op een salade van verse groenten, of in een eenvoudige pastagerecht. Het past ook geweldig bij rood en wit vlees, zeevruchten en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Biguglia
... Koud Giet 4 theelepels in 1 liter water en laat minimaal 20 minuten op kamertemperatuur trekken. Zeef voor het serveren met of zonder ijs, afhankelijk van je wensen. 70g / 2.40oz ongeveer 35 kopjes Fr. ingrediënten Rooibos, sinaasappel- en citroenschillen, basilicum, natuurlijke cedraat smaak, natuurlijke smaken. En. ingrediënten Rooibos, sinaasappel- en citroenschillen, basilicum, natuurlijke cedraat smaak, natuurlijke smaken.
Portfolio (15)
Portugal, Leiria
... Bereidingswijze: Doe twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg de rijst toe en laat het even koken, breng op smaak. Voeg vervolgens ongeveer 100 ml witte wijn toe en laat deze verdampen. Voeg beetje bij beetje het hete water toe (iets meer dan het dubbele van de rijst) en blijf ongeveer 20 tot 25 minuten roeren. De risotto moet "romig" maar al dente zijn. Wanneer het gaar is, haal het van het vuur en voeg ongeveer 25 g boter toe. Je kunt ook twee eetlepels Parmezaanse kaas toevoegen. Je kunt het water vervangen door room of bouillon. Bestrooi met peterselie, bieslook of basilicum en serveer.
Portfolio (7)
Oekraïne, Zaporizhzhia
...Minimale warmtebehandeling, maximale voedingsstoffen - bessen thee is ontwikkeld op dit principe. Zelfs Tibetaanse wijzen prezen bessen om hun tonische eigenschappen en rijke smaak. Het aroma van paarse basilicum fungeert als een hormoon van geluk, en honing is een onschatbare bron van vitamines en sporenelementen. Een drankje van diep, donkerpaars kleur - voor elke dag en stemming! Ingrediënten: verse snel ingevroren bessen, natuurlijke honing, paarse basilicum, suiker. PRODUCTGEWICHT: 25 g VERPAKKINGSTYPE: Stick / Show box...
Portfolio (17)
Italië, Campello Sul Clitunno
...GEAROMATISEERDE CONDIMENTEN OP BASIS VAN EXTRA VERGINE OLIE Om smaak en praktische toepasbaarheid in de keuken te combineren, hebben we extra vergine olijfolie samengevoegd met mediterrane en andere kruiden: - Eekhoorntjesbrood - Knoflook - Basilicum - Zwarte Truffel - Witte Truffel - Citroen - Chili - Rozemarijn...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Etienne
...De Mutti-pizzasaus is een rijke combinatie van 100% Italiaanse zonrijpe tomaten en traditionele ingrediënten zoals aromatische basilicum, oregano en ui. Hij verspreidt zich gelijkmatig over de pizza en geeft een betoverende geur en een intense smaak.
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
... geraspte kaas, plakjes tomaat, zout, peper, basilicum toe... alles 40 minuten in de oven met een glas rosé... Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g, 200 g, 370 g, 750 g en in bulk in emmers van 800 g en 4 kg. De emmers van 30 kg zijn op bestelling.
Portfolio (132)
Frankrijk, Paris
...originele en kwaliteitsvolle selectie: Samuel en Paméla, professionele olijfoliedegustatoren, selecteren alleen hun favoriete referenties, oogst na oogst. Smaak, kwaliteit, respect voor het milieu, traceerbaarheid, niets wordt aan het toeval overgelaten en alle referenties worden gekozen met een hoog niveau van eisen, of ze nu biologisch of duurzaam zijn geproduceerd. In 2021 ontving Chercheurs d'or...
Portfolio (3)
Duitsland, Seevetal
Die Poppe & Groninger GmbH is een traditioneel bedrijf gevestigd in Hamburg, dat gespecialiseerd is in de handel van hoogwaardige specerijen. Het bedrijf biedt een breed scala aan natuurlijke grondstoffen en verwerkte specerijen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaand branchebegrip is Poppe & Groninger een betrouwbare partner. Het productassortiment omvat enkel...
Portfolio (52)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play