Italië, Ponte Di Piave
Pasticceria Dal Santo is opgericht in 1992 in de provincie Treviso als een ambachtelijk laboratorium voor traditionele patisserie. Het is opgericht door de huidige eigenaar Alessandro Dal Santo, patissier sinds 1979, die met passie en zorgvuldige zoektocht naar moderne smaken in combinatie met de traditionele, en met de hulp van zijn medewerkers, altijd gepersonaliseerde producten creëert die een...
Frankrijk, Nanterre
...Gaufre d'Art is een passie voor authentieke Luikse wafels, handgemaakt met verse en natuurlijke ingrediënten (zonder conserveermiddelen). Onze wafels zijn 100% puur boter. Wij maken onze ambachtelijke Luikse wafels met zorg, dag na dag. Elke wafel wordt ambachtelijk gebakken en ons deeg wordt met de hand gekneed met verse en natuurlijke ingrediënten (zonder conserveermiddelen). Wij leveren onze...
Portfolio (8)
Frankrijk, Plérin
... Emmental Français - Fleur de sel. Ons team bestaat uit professionals in het ambacht, met Flavie als de oorspronkelijke patissier en Maxime als cateraar van beroep. We stellen onze knowhow en expertise ter beschikking om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. We maken al onze koekjes ambachtelijk, waarbij we zorgvuldig de beste ingrediënten selecteren om hun kwaliteit te garanderen. We beheersen alle stappen van de productie, van het selecteren van de recepten en ingrediënten tot het afmeten van de koekjes, en van het bakken tot de verpakking. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
... aan de OooK's! Onze Oookies worden ambachtelijk vervaardigd, met verse en hoogwaardige ingrediënten. Elke cookie wordt met dezelfde liefde en aandacht bereid, met de zorg dat elke hap een puur genot is. Respect voor het milieu is een prioriteit. Daarom gebruiken we uitsluitend eco-vriendelijke dozen en geven we de voorkeur aan lokale producten. Sluit je aan bij de "OooK's family" en laat je verleiden door onze heerlijke cookies, gemaakt met liefde. U kunt contact met ons opnemen om uw speciale bestellingen te plaatsen of onze website bezoeken om ons assortiment producten te ontdekken!
Spanje, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
... cacao. Ons team bereidt dagelijks gebak, taarten, bonbons, macarons, enz. die te koop zijn op onze online website, in onze patisserie in Barcelona en in verschillende winkelcentra, hotels en restaurants. Momenteel wordt een groot deel van onze producten geëxporteerd naar meer dan 10 landen, met bijzondere vermelding van de impact en het succes dat Bubó Japan heeft behaald.
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en st...
Italië, Bruino
Dolce Vassoio is een ambachtelijk patisserieatelier van hoge kwaliteit. We werken met passie en gebruiken authentieke producten voor de vervaardiging van ambachtelijke patisserie, handgemaakt en met een combinatie van moderne productietechnieken en de typische smaken van met liefde gemaakte zoetigheden, zoals vroeger. We gebruiken nationale en lokale producten van hoge kwaliteit, zoals bergboter...
België, Vivegnis
PMSWEET stelt zich voor en ontwerpt luxe ambachtelijke patisserieën voor de professionals van de zoetigheden. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van macarons. Onze macarons worden ambachtelijk vervaardigd, met uitzonderlijke grondstoffen: Bourbon vanille, Valrhona chocolade, seizoensgebonden verse vruchten. Onze macarons zijn gemaakt van eersteklas amandelen. Ze combineren een knapperige...
Frankrijk, Wargnies Le Petit
...Léna Chou is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in patisserie en het creëren van zoete desserts. We hebben twee pijlers: de patisserie cursussen bij u thuis of in onze lokalen. Het is een originele en gezellige manier om tijd door te brengen met vrienden of collega's, terwijl je je culinaire vaardigheden en teamgeest ontwikkelt. We verwelkomen bovendien een groot aantal bedrijven die...
Italië, Pomezia
...De Attilio Servi Pasticceria is een ambachtelijke onderneming van hoge kwaliteit, beroemd om de productie van: - feestgebak: Panettone, Pandoro en Colomba; - diepvriesgebak: croissants (Servi Subito), gebak, taarten en individuele nagerechten; - koekjes: zoet, hartig en gekruid; - gourmet hartige focaccia's en fokaccetti voor bij de aperitief.
Luxemburg, Luxembourg
Primavera is actief in de ambachtelijke productie van taarten voor alle gelegenheden, broden en gebak. Broden, taarten, petit fours en andere hapjes kunnen tot in de details gepersonaliseerd worden voor uw huwelijk of voor elke andere receptie. Een belangrijke vloot van voertuigen zorgt voor de levering van de producten van Primavera, niet alleen in het hele Groothertogdom Luxemburg, maar ook naar de bestemming van uw keuze.
...Il Caffè delle Rose, gelegen nabij het centrale plein van Marina di Ragusa, een bekende badplaats op 20 km van Ragusa, biedt zijn klanten patisserie- en ijssalonproducten die volledig ambachtelijk zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Het beschikt over drie werkplaatsen: één voor ijs en granita, één voor bakkerijproducten, en één voor verse patisserie. De patisserie biedt naast de klassieke mignon van soezen met room en ricotta, fruitkoekjes, crêpes, tiramisù, en de originele "desserts in een glas" gepresenteerd in heerlijke eenpersoons glazen.
België, Bruxelles
In de puurste traditie met de beste ingrediënten: patisserie, chocolade, ijs, gebak.
Oostenrijk, Perg
...Markenmacher - Jouw regionale leverancier van snacks, brood & gebak en innovatieve voedingsmiddelen. Bij ons vind je handgemaakte snacks uit Opper-Oostenrijk. Onze snackvariaties worden ambachtelijk vervaardigd door een Opper-Oostenrijkse ambachtsbakker. Om ervoor te zorgen dat onze snacks goed smaken, gebruiken we uitsluitend grondstoffen uit Oostenrijk en worden onze snacks met veel liefde...
Italië, Anzio
MAISON DEL CELIACO is een merk van een bedrijf dat door het Ministerie van Volksgezondheid is goedgekeurd voor de productie van GLUTENVRIJE voedingsmiddelen in de categorieën Banketbakkerij, Gastronomie en Pasta. Onze productielijnen variëren van DIEPVRIES tot FRESH en DROOG. De producten zijn ambachtelijk en bevatten geen conserveermiddelen, waardoor ze ongeëvenaard zijn in termen van smaak en...
Spanje, La Pobla De Vallbona
... taarten en gebak, geschikt voor zowel coeliakiepatiënten als niet-coeliakiepatiënten. De taarten en gebak worden ambachtelijk bereid met hoogwaardige grondstoffen. Kom en ontdek onze heerlijke taarten voor je familie- en bedrijfsfeesten.
België, Tielt
... hoeveelheden worden op een snelle, efficiënte en kwalitatief hoogstaande manier bereid en geleverd. De bakkerij biedt 84 soorten brood, 87 soorten koeken, 20 soorten drooggebak, 59 soorten kleingebak, 381 soorten gebak, 3 seizoen producten en diversen. De volledige en uitgebreide gamma’s vindt u op hun site. ...
Italië, Almenno San Bartolomeo
Opgericht in 1912, gespecialiseerd in de productie van ijs met grondstoffen van uitstekende kwaliteit zoals vers gemolken melk, Amalfi-citroenen, kastanjes uit Calizzano en Thun-honing. Het productieproces omvat de controle van elke fase, van de voorbereiding tot het draaien, met periodieke microbiologische controles om maximale veiligheid te garanderen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, ...
Spanje, Humanes De Madrid, Madrid
Bij Hermaja specialiseren we ons in de belangrijkste activiteiten van ons bedrijf, namelijk: kerstmanden, ambachtelijke patisserie, kerstpakketten. Het beste cadeau dat je kunt geven in de kerstperiode, die het meest verwacht wordt van het jaar.
Bakkerij Mariën levert dagelijks aan gemiddeld 25 klanten in de regio. Waaronder een 15-tal koude bakkers en enkele sandwichbars. Hiernaast beschikt Bakkerij Mariën over 6 winkels in eigen beheer, Mariën Meesterbakkers. Onze winkels vertegenwoordigen alles waar Bakkerij Mariën voor staat, kwaliteit in een ‘warm’ kader. De winkel in Lommel werd geopend in 1997, de winkel in Heppen-Leopoldsburg in ...
De Privé Bakkerij Wimmer staat voor traditioneel bakkersvakmanschap in München. Sinds 1932 voorziet Wimmer de Münchenaars van hoogwaardige bakwaren en vele snacks. De 40 filialen worden dagelijks bevoorraad met verse producten uit eigen productie. In de productie wordt waarde gehecht aan het gebruik van traditionele recepten en geselecteerde grondstoffen. Dit waarborgt de oorspronkelijke smaak van...
Italië, Verolengo
Ambachtelijke productie en directe verkoop van verse en droge gebakjes, panettone, colomba en bugie. Diensten voor ceremonies in het algemeen, gepersonaliseerde cadeauverpakkingen. Aantrekkelijke prijzen.
Italië, Asti
De Pasticceria Zanetti is opgericht door Nonno Luigi in Calliano en in 1989 zijn we verhuisd naar Asti, in navolging van zijn erfenis. Wanneer je ons ambachtelijke laboratorium bezoekt, verwelkomt ons personeel je altijd met een glimlach, waardoor het dessertmoment een unieke en onvergetelijke ervaring wordt! We verwennen je met onze heerlijke ideeën die geschikt zijn voor elk seizoen, in een fris...
Italië, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
Duitsland, Hechingen
... van bakkerij Sternenbäck worden voornamelijk ingrediënten van geselecteerde en gecertificeerde leveranciers gebruikt. Onze vakmensen maken heerlijk brood en onze bakwaren. Naast de modernste productietechnieken hechten we in ons bedrijf ook veel waarde aan het ambacht. Zo wordt in onze patisserie-afdelingen vrijwel volledig met de hand gewerkt. Bovendien worden veel bakwaren in onze bakkerijen ambachtelijk vervaardigd en met de hand afgewerkt.
De Pasticceria Mariuccia is opgericht in 1935 en begon met een kleine productie van banket. De producten, die zijn gebaseerd op de authenticiteit van een familiale omgeving, creëren onmiddellijk een brede instemming binnen de kleine gemeenschap van het dorp. De erfenis van Mariuccia wordt overgenomen door haar neef, die de meest klassieke recepten van de Sienese traditie herinterpreteert. Tijdens ...
België, Courcelles
GUY SCHOONHEYT & FILS is uw bakkerij-patisserie. Wij serveren al drie generaties lang kwaliteitsproducten met passie. Onze specialiteiten: op steen gebakken broden, huisgemaakte taarten en ijs, op de computer gepersonaliseerde taarten, diverse soorten stapeltaarten (doop, communie, huwelijk, enz.), traditionele gebakjes,...
Producten ambachtelijk vervaardigd in de Bakkerij van het Klooster van La Purísima Concepción (Santa María) Marchena, Sevilla, Spanje. De selectie van zoetigheden die we maken, is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. We gebruiken de recepten die ze al honderden jaren tot favorieten hebben gemaakt. Kweepeerpastei, amandelzoetigheden, kokos, marsepein, bladerdeeg... Onze monastieke zoetigheden smaken niet naar fabriek of industrialisatie. Ze smaken naar huis en dorpsoven. We verzenden bestellingen naar heel Spanje.
Italië, Reggio Emilia
PreGel is opgericht in 1967 en heeft een lange geschiedenis van successen die het bedrijf hebben geleid tot de leidende positie in Europa op het gebied van producten voor ambachtelijke ijsbereiding en hoogwaardige patisserie. PreGel is inmiddels op alle continenten aanwezig en bevordert de kennis en verspreiding van Italiaans ambachtelijk ijs door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play