België, Antwerpen
Ronald Vandeputte NV biedt algemene conserven en Italiaanse specialiteiten voor horeca, catering en industrie. In zijn productengamma vindt U onder meer: tomaten producten, pasta, tonijn, olijven, olie en andere specialiteiten.
... uitstekende product te waarborgen, zorgen we momenteel voor de oogstverzameling via twee perserijen in onze regio: in Cachão en in Vale de Gouvinhas, Mirandela. Zo brengen we onze olijfolie uit Trás-os-Montes naar de tafels van onze klanten, met de garantie van kwaliteit. We zijn een groeiend bedrijf dat door de jaren heen een sterke positie op de markt heeft verworven.
Wij zijn sinds 1983 actief in de sector. Onze activiteiten omvatten ZWARTE OLIVEN, GROENE OLIVEN EN GROENTEN IN ZURE.
Turkije, Istanbul
Kruiden en specerijen, voedsel en dranken, jam, Turkse lekkernijen, halva, pastasausen, olijven, augurken, rozijnen, gedroogde producten.
Turkije, Manisa
... hebben we besloten onze kennis en ervaringen te bundelen onder het KIYI EGE-merk. In 2012 zijn we begonnen met produceren. Er zijn technologische en administratieve doelstellingen voor onze onderneming, die zijn opgebouwd rond kwalitatieve productie en marketingverantwoordelijkheden, op korte, middellange en lange termijn. Al deze doelstellingen worden aangepast aan veranderende situaties. Waarom Kiyi Ege? We zijn verbonden met olijfolie die gebotteld is, zodat we precies weten uit welke grond het afkomstig is. We zijn zeker van de kwaliteit.
Griekenland, Lamia
...ONS BEDRIJF IS ACTIEF IN DE HANDEL EN VERWERKING VAN TAFELOLIVEN EN VERSCHILLENDE LAND- EN TUINBOUWPRODUCTEN (GEDROOGDE TOMATEN, PAPRIKA'S, PADDENSTOELEN, enz.). HET IS GEACCRIDITEERD VOLGENS ISO: 22000 EN ISO: 22005. BOVENDIEN NEEMT HET BEDRIJF DE VERWERKING VAN LAND- EN TUINBOUWPRODUCTEN VOOR ANDERE VOEDSELINDUSTRIEËN IN ONZE SECTOR OP (FASONS).
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
...cognac, brandy, Bienmesabe, honingrum, praline- en perziklikeur, Pacharán, Orujo, likeur en edelbranden uit Stiermarken. Spaans bier Estrella Damm, San Miguel en PAGOA Olijven en olijfolie uit beperkte productie. Ingelegde groenten artisjokken, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada Paella-ingrediënten rijst uit Calasparra, saffraan, Boquerones, Mojama, patés, Pulpo al Ajillo kaas, ham- en worstspecialiteiten bosweideham en D.O. Maestrazgo-Serrano uit Teruel, hert- en stierdroogvlees...
... Kazdağları, transformeerde de vriendschap en de geest van de olijfboom, die voor mij een medicijn was, in een andere soort liefde. Mijn doel was om vrienden te hebben die gezondheid belangrijk vinden. Met de opleidingen die ik heb gevolgd, hebben we in 2019, na het voltooien van de internationale proeverijopleiding als sommelier, onze relaties met de mensen die geïnteresseerd zijn in olijven versterkt...
Italië, Roma
Ellenikà is exclusieve importeur van de beste Griekse streekproducten: extra vierge olijfolie en olijven; karakteristieke wijnen; specialiteiten zoals dolmadakia, wijnbladeren en Agourida (Agresto); typische koekjes zoals kourabiedes en melo makarona; karakteristieke likeuren zoals ouzo, mastika, tentoura en tsipouro; honing van het eiland Kreta en gedroogde vijgen. Ellenikà is toegewijd aan het...
... meer dan 2.500 variëteiten olijven al meer dan 4.000 jaar. Slechts 10% van de geproduceerde olie is bannerklasse extra vierge olijfolie. BSNS Tarım is zich ervan bewust dat biologische olijventeelt een lening aan de natuur is, en handelt daar ook naar door olijfolie te produceren volgens de hoogste normen. Door geoogste olijven te verwerken volgens hun variëteit met de koude persmethode, worden...
... niveau van vetzuren in het vruchtvlees hebben, tegen het einde van de herfst. De olijven ondergaan een eerste persing om hun sap te extraheren. De kwaliteit van de olie hangt in grote mate af van de daaropvolgende verwerking. De olijven worden schoongemaakt, gezeefd en gewassen met koud water. Daarna worden ze vervoerd naar de olijfoliemolens, waar de olie door persen wordt geëxtraheerd. Dit alles wordt binnen 24 uur na de oogst verwerkt.
...Onze onderneming, die al jaren actief is in de handel van vleesproducten en honing, heeft de afgelopen jaren ook professioneel stappen gezet in de olijfolie sector onder het merk "Idilya". Wij produceren olijven in het Geyikli-district van Çanakkale en bereiden onze olijfolie op 100% organische en natuurlijke wijze in onze eigen boomgaarden. We zijn begonnen met de hoogste kwaliteit en snelste...
BORNOVA EXPORT is opgericht door een groep toegewijde voedingsprofessionals om een verschil te maken in onze sector door jarenlange ervaring in de industrie. Met een focus op de groothandelsmarkt voor foodservice, leveren wij boodschappen, vruchtensappen, natuurlijk mineraalwater en voedselgerelateerde verpakkingsproducten. Al onze olijven, augurken en andere grondstoffen worden seizoensgebonden...
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Griekenland, Larisa
... bij supermarktketens, warenhuizen, hotels en gourmetwinkels. Wij nemen de vertegenwoordiging op ons van Griekse producten zoals olijfolie en olijven, perzikcompote, wijnen en vele andere traditionele producten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
... gezondheid, is er controle in elke fase van onze productie. In deze richting blijven we technologische investeringen doen in onze nieuwe fabriek met hoge capaciteit in de Aydın Organized Industrial Zone en exporteren we over de hele wereld. Alle olijven, voornamelijk de Gemlik, Memecik, Domat, Yamalak, Uslu, Ayvalik (Edremit), Kaba en Kalamata variëteiten van groene en zwarte olijven, worden geproduceerd...
Frankrijk, Cruviers-Lascours
...De groep GRAP'SUD produceert afgeleide producten van druiven en olijven voor de groothandelsmarkten van de nutraceutica, de agrovoeding en de diervoeding. INOSUD verkoopt een compleet assortiment wijnbouwoplossingen: MCR, druiventannines, natuurlijke wijnsteenzuur. NUTRITIS produceert en verkoopt een breed scala aan vruchtensapconcentraten en 100% natuurlijke zoetstoffen.
Oostenrijk, Perschling
... van de olijfvrucht enorm belangrijk. Daarom gebruiken we alleen de versste vruchten van slechts één soort. Onze olijfolie wordt uitsluitend gewonnen uit olijven van ons bedrijf. Koudgeperst en natuurlijk troebel, zorgt ervoor dat onze olijfolie niet alleen gezond is, maar ook zeer aromatisch.
Griekenland, Militsa
Wij zijn een klein familiebedrijf, dat al vele jaren onze eigen Koroneiki olijfvariëteit cultiveert, met bomen van 10 tot 100 jaar oud. We hebben de mogelijkheid om alle fasen van de productie te controleren, van het ploegen en oogsten tot de verwerking en verpakking. Het oogsten van de Koroneiki-olijven gebeurt op traditionele wijze, met rennen, zeilen, slaan, snoeien en dezelfde dag of de volgende dag de vruchten naar de olijfmolen verzenden.
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
Spanje, Puente Genil, Córdoba
Op de boerderij Las Valdesas worden vijf variëteiten olijfbomen gekweekt, waarvan de afzonderlijk geoogste en gemalen olijven vijf monovarietale extra vierge olijfoliën opleveren. De variëteiten zijn: arbequina, frantoio, hojiblanca, picual en manzanillo. De olijven worden uitsluitend van de boom geplukt, dat wil zeggen, de olijven die op het moment van de oogst aan de boom hangen, waardoor de...
... biedt het een uitgebreide variëteit aan gourmet miniaturen, gericht op de horeca, zoals miniaturen van olijven, rozijnen en noten, gemaakt volgens recepten die geselecteerde en zorgvuldig bereide ingrediënten combineren, waardoor traditie en moderniteit samenkomen, wat resulteert in de aanbieding van producten van hoge kwaliteit. Bij de REGIONAL BAKKERIJ VAN VERMELHA wordt gestreefd naar een combinatie van kennis van voorgaande generaties met de technologische innovatie van de huidige productieprocessen.
België, Mollem-Asse
... van roompaté en ardenner paté uit naar verschillende andere smaken. Zo bestaan er nu wel 30 verschillende soorten paté zoals paté met groene peper, parika, cranberry, champignon, knoflook, appel, olijven, wildpaté, ...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
... olijfolie van topkwaliteit, met een minimale zuurgraad van 0,12%. 100% Arbequina, van vroege oogst en van één enkele boerderij. We gebruiken de modernste oogstsystemen om de minste schade aan de olijven vóór de persing te garanderen. Onze olie wordt binnen 8 uur na de oogst geproduceerd. Het combineert de kenmerkende smaken van de Arbequina variëteit, zoals appel en banaan, maar dan in hun maximale glorie. De eerste groene olijven van elke oogst creëren onze meest waardevolle Extra Virgin Olie. Aspect: intense groene kleur Neus: aroma van vers fruit Smaak: intens, gebalanceerd en vol.
Spanje, Bailén ( Jaén )
... vierge olijfolie. Momenteel bestaat deze coöperatie uit ongeveer 900 actieve leden en maalt zij gemiddeld 20 miljoen kilo olijven, waarbij alleen de picual-variëteit wordt gebruikt. KWALITEIT EN INNOVATIE Met het idee om de consument een assortiment producten van uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden, heeft deze coöperatie ingezet op de certificering van haar faciliteiten en producten. Daartoe beschikt de coöperatie over het label van Andalucía Kwaliteit Gecertificeerd en de ISO 9001 voor haar managementsysteem, dat wordt geaudit door SGS Food.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play