... eaux-de-vie van Grandes Champagnes van minstens 25 jaar.
DEGUSTATION :
Zijn amberkleurige jurk is getint met terracotta reflecties. Deze XO cognac van pure Charentaise-traditie, zijdezacht en krachtig, biedt delicate aroma's van gedroogdfruit vermengd met fijne kruidige noten. De afdronk is lang en krachtig met een lichte, goed geïntegreerde houtachtige toets.
ACCORD METS / COGNAC :
Te genieten puur, licht verwarmd in de palm van de hand. Past perfect bij een nage van saffraanlangoustines.
..."Zomer Cadeaus" is een voortreffelijke combinatie van een zachte massa gedroogdfruit en luchtige melkvulling, omhuld met premium donkere chocolade. De snoepjes zijn volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zonder kleurstoffen en conserveermiddelen; Een waar genot met een laag suikergehalte.
...Onze Miscela Maya is een eerbetoon aan de rijkdom van de Italiaanse koffie.
Samengesteld uit een selectie van hoogwaardige Arabica- en Robusta-koffiebonen, biedt deze mix een intense en volle smaak. De ambachtelijke branding benadrukt de tonen van chocolade en gedroogdfruit, wat zorgt voor een omhullende en bevredigende koffie-ervaring.
• AROMA 4 • CORPO 5 • GUSTO 4 • INTENSITÀ 3...
... inrijdbaar (foto links)
• alternatief 2-weg bodem met 3 balken (foto onder)
• Zijpanelen van 22 mm planken
• Diagonale schoren in de zijpanelen voor extra stabiliteit
• Hoekverbinding met vierkante balken voor hoge stabiliteit en een groot contactoppervlak bij het stapelen, binnen afgerond
• Plankafstand ca. 2 cm
• Hout op verzoek geschaafd en gedroogd...
...De BIO Boekweitmeel is biologisch gecertificeerd. Voor het verkrijgen van de meel wordt het piramidale zaad ontdaan van zijn schil en gemalen. Boekweit heeft een rustieke geur van gedroogdfruit met een bijna aardse toets en een lichte bittere nasmaak, veroorzaakt door de talrijke flavonoïden die het bevat. Het is dus een zeer voedingsrijke meel. Boekweitmeel is een product dat bijzonder gewild...
...Referentie
9990000015948
De Koningin der Noten komt aan uw tafel! Als aperitief of als snack, deze prachtige Australische noot uit Queensland kan op duizend en één manieren worden genoten: puur, omhuld met chocolade, in koekjes, in ijs, of zelfs met sint-jakobsschelpen! Ze is ook heerlijk in combinatie met gedroogdfruit. Mmmm!
Op het gebied van voeding is ze ook zeer genereus! Ze biedt namelijk...
...Deze zachte en evenwichtige creatie krijgt een fruitige zoetheid door de stukjes appel en de wortelflokken. Daar komt een vleugje frisheid bij door de citroengras, de mandarijnpulp en een snufje hibiscus. De stukjes biet geven een rijke kleur aan de kop, met een lichte aardse smaak. De partjes sinaasappel met de pulp van gedroogdfruit verwijzen subtiel naar de smaakvolle aromatische tonen van verse citrus.
WATER TEMPERATUUR: 100° C
ZETTIJD: 5 tot 10 minuten...
...Hoge barrièreeigenschappen van de samengestelde folie garanderen absolute aroma- en lichtbescherming.
Deze zak is uitermate geschikt voor het verpakken van koffie, thee, specerijen, noten, gedroogdfruit, muesli, diervoeding en meer. De zakken kunnen worden uitgerust met een druksluiting, zodat ze meerdere keren geopend en weer gesloten kunnen worden. Optioneel wordt de zak boven de druksluiting...
...De cacao die gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze Grand Cru donkere chocolade uit Colombia, wordt verbouwd in de Magdalena-vallei, in het hart van de regio Santander, in het noordoosten van het land. Deze Grand Cru donkere chocolade heeft een cacaoprofil, tannine en onthult voornamelijk aroma's van gedroogdfruit en rode vruchten. Deze chocolade komt in al zijn aroma's tot zijn recht...
...De koffie "absolute comfort" komt rechtstreeks uit HONDURAS, en meer specifiek uit de regio Santa Barbara!
Een koffie in het HONEY fermentatieproces met een grote finesse en een mooie persistentie in de mond. Duidelijke tonen van gele pruimen, gedroogdfruit en kersen zijn voelbaar. Deze Finca El Mono is op elk moment van de dag te genieten.
Beschikbaar in een formaat van 250gr.
Bonen of gemalen.
... plant geproduceerd in biologische landbouw, afkomstig uit permacultuur, met de hand geoogst en gedroogd op rekken volgens de traditionele droogmethode.
Latijnse naam: Spicata nanah
Vorm: gedroogde bladeren...
...Met onze apparatuur voor chocoladeproductie kunt u:
- Een breed scala aan chocoladetypes op één productielijn produceren,
- Chocoladeproductie in verschillende kleuren en vormen,
- Snel schakelen van het ene product naar het andere,
- De diversiteit van de massa's met elkaar en met wafels, koekjes en andere combinaties uitbreiden door de variëteit aan vormen te vergroten, vullingen en snoepgoed te maken. Elke massa kan worden gebruikt: chocolade, karamel, pralinemassa's, nougat, halva, marsepein, gedroogdfruit, fondant, soufflé, marmelade, enz.
- Bijna volledig vrij van handarbeid.
...Deze XO cognac van pure Charentaise traditie, zijdezacht en krachtig, biedt delicate aroma's van gedroogdfruit vermengd met fijne kruidige tonen. De afdronk is lang en krachtig met een lichte, goed geïntegreerde houtachtige toets.
Dit product wordt geleverd met een sobere, elegante en robuuste doos.
SKU:3760305860217...
...Le spiritueux : Opgericht in 1823, de Mortlach distilleerderij die deze complexe whisky produceert, bevindt zich in de Speyside-regio, in het noordoosten van Schotland. Deze heerlijke Single Malt uit de The Ultimate-serie heeft 11 jaar gerijpt in eiken vaten en biedt een prachtige textuur in de mond, ondersteund door aroma's die evolueren naar gedroogdfruit, citrusvruchten en subtiele kruidige...
...Rumvat : Geroosterde noten van koffie, toast, chocolade, honing en vanille.
– Sherryvat : Noten van gedroogdfruit (pruim, vijg), vanille en specerijen.
– Portvat : Gedroogdfruit, nootmuskaat, peper, vanille en een zoetheid die aan karamel doet denken.
– Virgin Oakvat : Licht fruitig en peperig. Noten van hooi, eik en een vleugje vanille.
– Calvadosvat : Noten van appel, peer en amandelen.
...Een banddroger in de voedingsmiddelenindustrie is in veel opzichten zinvol. Verse voedingsmiddelen worden vaak gedroogd om ze houdbaar te maken en voor verdere verwerking voor te bereiden. Daarnaast worden appels, uien, wortelen, fruit en noten vaak gedroogd om ze langer houdbaar te maken en als gedroogdfruit of gedroogde groenten te verkopen.
... blijven).
Apparaat met diafragma voor koekjes met veel toevoegingen (amandelen, gedroogdfruit, chocoladeschilfers, ...).
Eenvoudige roestvrijstalen tafel op wielen.
Lengte: 120 cm
Diepte: 96 cm
Hoogte: 93 cm (135 cm met de tafel)
Gewicht: 200 kg...
...Het is inderdaad onze leidraad. We hebben 9 recepten voor gevulde chocolade ontwikkeld die zowel heerlijk als innovatief zijn. U vindt ze in onze ontdekkingsdoos met 9 gevulde chocolades!
Ingrediënten: Gedroogdfruit, suiker, boter, room, pure chocolade, melk, witte chocolade...
...Neus
aanval op de amandel, de hazelnoot, de witte bloemen. Verfijnd, hij wint snel aan kracht met een mooie mineraliteit.
Mond
nuance van gedroogdfruit en ondergroei tijdens zijn evolutie, ontwikkelt een mooie aromatische rijkdom.
Wijn-spijs combinatie Zijn mooie mineraliteit en eerlijkheid vragen om delicate gerechten, maar met een zachte textuur, zoals vispasteien. U kunt het ook serveren...
...Pompe iLobe KK voor het transport van stukken en vaste deeltjes - Circulaire zuigerpomp voor het pompen van chocolade met gedroogdfruit of vloeistoffen met vaste stoffen.
De iLobe pompengamma kan worden uitgevoerd met dit type mobiele als vaste deeltjes tot 36 mm moeten worden getransporteerd.
Lichaam: 316L (1,4404 of 1,4435)
As: RVS
Lob: Bi-lob, tri-lob, quadri-lob, cirkelvormige zuigers, rechte tandwielen, schroeftandwielen,
Lagere: Kogellager
Afsluiting: Mechanische afdichting, dubbele mechanische afdichting, lipseal
Pompgrootte: IL85 & iL115 (DN40 & DN100)...
...Aluminium Nespresso® compatibele koffie capsules
10 capsules verpakking
Artisan Gourmet Koffie
Nasmaak: kaneel, citrus, gedroogdfruit
Fruitige smaak
BLEND
Oorsprong van de koffie: Brazilië, Nicaragua, Colombia, Ethiopië, Indonesië, India.
Blend van perfecte balans tussen Arabica uit Zuid-Amerika en Afrika en Robusta uit Azië.
De kwaliteiten van de koffie worden rechtstreeks geselecteerd op de...
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN
FICHA TÉCNICA: Benaming van de oorsprong:
DOP Jerez-Xérès-Sherry
Samenstelling:
100% Palomino
Vinificatie:
Wijn van de Palomino-druif verkregen via het traditionele systeem van lenguado en criaderas. Verouderd in Amerikaanse eiken vaten. De oxidatieve rijping vindt zeer langzaam plaats dankzij de temperatuur en vochtigheid in de kelder.
Alcoholpercentage: 18,5o Volume: 50cl
NOTITIES VAN SMAAK:
Uiterlijk: amberkleur
Geur: Intense aroma van gedroogdfruit.
Smaak: Persistente en brede smaak.
...De onweerstaanbare zachtheid van deze demi-sec cuvée brengt u heerlijke en warme smaken.
Visueel: Helder, glanzend en stralend, met een diepe gouden kleur. De mousse is dicht, homogeen en de belletjes zijn fijn.
Olfactief: De neus is zeer expressief, de aroma's van witte en gele vruchten komen tot uiting met rondheid en elegantie, gevolgd door aroma's van gedroogdfruit en patisserie.
Smaak: Rijp en fruitig, het is harmonieus in balans met een zeer goed geïntegreerde dosage.
...De voor de hand liggende variëteitsuitdrukking wordt overtroffen door de aroma's van gedroogd en gekonfijt fruit: sinaasappel, schil, gedroogde abrikoos, kweeperengelei.
Appellatie: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Kleur: Wit
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 15%
Klimaat: Mediterraan
Druivensoort: 100% Witte Muscat kleine druiven
Serveertemperatuur: 7 tot 8 °...