...Zwarte peper essentiële olie wordt geëxtraheerd uit de zaden van de zwarte peperboom (Piper nigrum) en wordt gekenmerkt door zijn warme, pittige en aardse aroma. Het wordt veel gebruikt in aromatherapie vanwege de stimulerende en energieke voordelen. Deze essentiële olie heeft pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het een effectieve natuurlijke remedie is voor het...
...Engelwortel essentiële olie wordt ook gebruikt in de parfumerie- en cosmetica-industrie vanwege de unieke aromatische samenstelling.
Engelwortel essentiële olie is een gele vloeistof met een kenmerkende grasachtige geur, met hints van aarde, muskus en peper.
Wat zijn de voordelen van Engelwortel olie?
stimuleert het zenuwstelsel, verlicht snel vermoeidheid en stress;
draagt bij aan het vinden...
...Zwarte peper wordt niet alleen beschouwd als een universele smaakmaker, maar ook als een echte duizendpoot onder de specerijen. Met zijn unieke aroma transformeren de ooit als kostbaar beschouwde bessen tegenwoordig recepten van allerlei aard in pittige verrassingen.
Om zijn aroma volledig tot zijn recht te laten komen, moet je de gerechten pas na bereiding kruiden. Deze peper is ideaal voor...
...De puree van chili met een gladde textuur zoals wij die aanbieden, is zeldzaam, omdat het een zorgvuldige voorbereiding vereist om de vele zaden te verwijderen.
En toch, wat een genot voor liefhebbers van pittige smaken!
Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood.
Extra sterke chili puree, 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving.
Ingrediënten: Verse chili 97%, olie 1%, azijn 1%, zout 1%
Dominante smaak: sterk pikant
Textuur: Glad zonder zaden
Proefadvies: Past goed bij hartige gerechten...
...Maras-chili's zijn doorgaans alleen te vinden in gemalen vorm en in tegenstelling tot de meeste chilivlokken die je misschien kent, zijn ze niet volledig droog. Maras-peper staat bekend om zijn rijke, complexe en lichtzoete smaak.
Maras-chilipepers, geregistreerde peperzaden die behoren tot de regio Kahramanmaras (TURKIJE), worden gekweekt en gedroogd in Maras, dat de meest geschikte klimaatvoorwaarden voor deze zaden heeft. Chilipepers die worden gemaakt door een geschikte hoeveelheid zout en olie toe te voegen, worden Maras-chilipeper genoemd.