Italië, Radicofani
...Het wordt geproduceerd met melk die afkomstig is uit specifieke gebieden, zoals vastgesteld door de regelgeving van het Consorzio voor het beheer en de productie van Pecorino DOP. De wrongelvorming vindt plaats bij een temperatuur tussen de 35 en 38°C en het breken van de wrongel moet op hazelnootgrootte zijn. De vorm kan tussen de 1,00 kg en 3,50 kg wegen. Ons bedrijf biedt een stuk van ongeveer 2,00 kg aan, minimaal 20 dagen gerijpt. De pasta is wit en compact en de smaak is vers en ongeëvenaard.
Portfolio (48)
Italië, Porchia Di Montalto Delle Marche
... ook de actuele grote wijnen uit de Marken: de Offida Pecorino DOCG en de Offida Passerina DOCG, de Falerio DOC, de Rosso Piceno DOC, een harmonieuze en krachtige combinatie van Sangiovese en Montepulciano, en de Marche Rosso IGT, een volle blend van Montepulciano en Cabernet Sauvignon. En ook de verfijning van de roséwijnen, met de aantrekkelijke aroma's van de Marche Rosato IGT.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play