België, Anderlecht
...Wij bieden een hoogwaardige levering van lokale en duurzame paneermeel. We maken paneermeel en Panko van circulaire oorsprong, gemaakt van onverkochte brood bij onze partnerbakkers. Conventioneel paneermeel is fijn en uniform; het creëert een dichte en krokante korst. Panko, dat uit Japan komt, is luchtiger en absorbeert minder vet, terwijl het nog meer krokantheid toevoegt. Beide worden aangeboden in verpakkingen van 2 kg en 12,5 kg.
Portfolio (3)
Roemenië, Nicolae Balcescu
...panko-paneermeel met verschillende smaken...
Portfolio (10)
Frankrijk, Pontault-Combault
Italië, Ponte Galeria
...Het is een paneerlaag van broodvlokken die typisch is voor de Japanse keuken, gebruikt voor de bereiding van gefrituurde voedingsmiddelen, om alleen te gebruiken als een normale paneerlaag, of toegevoegd aan tempura. Nipponia Panko wordt volgens traditie geproduceerd, met gebruik van speciaal geproduceerd wit brood dat is vermalen tot grotere of kleinere vlokken, zonder de aanwezigheid van korst, om een ongeëvenaarde paneerlaag te creëren. Dankzij de grootte van de grof gemalen broodvlokken zal de paneerlaag lichter, droger en krokanter zijn.
Portfolio (8)
Spanje, Madrid
...Panko-beslagen kipbites gevuld met roomkaas. Perfect om te combineren met een honing-mosterdsaus.
Portfolio (8)