...Plantdelen: Zaden Teeltwijze: Wilde verzameling\Gecultiveerd In de productie: Farmaceutisch, Specerij, Zuivel, Parfumerie, Shampoo, Olie, Snoep, Brood, Etherische olie, Extract. In voedsel: Vlees, Rijst, Salade, Soep, Thee.
Portfolio (10)
...Het wordt gedurende 24-36 maanden op natuurlijke wijze buiten gedroogd, bij regen, sneeuw, wind en zon. Dit proces van "houtveroudering" in combinatie met het toasten geeft de wijnen de gewenste aromatische complexiteit. De productie van barriques is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 22000. Al jaren gebruiken gerenommeerde wijnmakers uit heel Oostenrijk deze vaten en hebben daarmee uitstekende resultaten behaald. 225 l inhoud Verschillende toastings...
Portfolio (10)
Oostenrijk, Wien
...Voor deze hennepbonbons is een proces ontwikkeld dat het mogelijk maakt om aroma's en ingrediënten uit de hennep direct in suikerpasta's over te brengen, - die vervolgens worden gebruikt voor de productie van deze aromatische bonbons. De productiemethode van de hennepbonbons is vergelijkbaar met die van kruidenbonbons. Hierdoor kan worden afgezien van geconcentreerde extracten en wordt het...
Portfolio (9)
Oostenrijk, Klagenfurt Am Wörthersee
... opzichte van traditionele productie. Voor aromatische en smaakvol gerijpte delicatessen. Klima-Rijpingskast Produceert u handgemaakte vlees- of worstwaren? Salami, spek, ham of vergelijkbare delicatessen die langer moeten rijpen om hun volle smaak te ontwikkelen? Dan is de rijpingskast van KKT Lackner precies wat u nodig heeft. Een rijpingskast zorgt voor de door u gewenste en ingestelde vochtigheid en temperatuur gedurende het hele rijpingsproces. Uw producten kunnen gelijkmatig smaak en aroma ontwikkelen en zijn beschermd tegen temperatuurfluctuaties en...
Portfolio (10)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Ritonka bittere chocolade - Munt, veenbes met 60% cacao. De donkere bittere chocolade heeft een prachtige aroma en een subtiele hint van bloemen. Gemaakt van cacaobonen uit West-Afrika, verfijnd met aromatische munt en veenbessen, vormt het het perfecte duo. Bittere chocolade past uitstekend bij krachtige wijn. De voedingswaarde-informatie kan onderhevig zijn aan schommelingen door grondstoffen en productie. Kan sporen van melk en noten bevatten. Droog en beschermd tegen licht bewaren, bij voorkeur bij een temperatuur van 12-20 °C. 95g: Chocoladereep...
Portfolio (26)
Oostenrijk, Albersdorf/gleisdorf
...geschikt voor de productie van roeryoghurt, desserts en kwark Fruitbereiding bosvruchten uit gecontroleerde biologische teelt, met biologische bietsuiker uit Oostenrijk, met vruchtvlees, zonder aromatische toevoegingen Opslag: +10°C (+/- 5°C), houdbaarheid: in ongeopende verpakking 200 dagen na productiedatum, geopend 14 dagen Fruitgehalte: 47,0% Totaal suiker per 100 g bereiding: 43,2 g bevatte allergenen: geen...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play