...Sinds 1957 op een traditionele assemblage, staat deze zoetenatuurlijkewijn aan de top van onze verkopen met zijn mooi amberkleurige kleur.
Dit is een zoete muscat zoals we die graag hebben, dankzij de aroma's van meloen, perzik, abrikoos, maar ook eucalyptus.
De smaak weet de delicate combinatie van zoetheid en frisheid te bereiken. Het is een fragiele balans, maar die weerspiegelt hier de terroir van de muscats uit Lunel.
Beschikbaar in flessen of in bulk.
DS2Vin is een wijnkelder die gespecialiseerd is in sterke dranken, bieren en uitstekende alcoholen, gelegen in Pont d’Ain, Frankrijk. Nathalie SCATTARELLI, wijnexpert, biedt haar expertise aan bij het kiezen van de beste terroirs uit Frankrijk en Italië voor elke gelegenheid, zoals bruiloften, professionele evenementen, of de horeca en hotels, wijnhandelaars, importeurs of andere professionals.
A...
... balans. Een fles om te proeven bij blauwaderige kazen of chocolade desserts. Een genot van complexiteit en verwennerij!
Inhoud: 75cl
Type: Zoetenatuurlijke rode wijn
Restsuikers: 103g/L
Druivenrassen: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu
AOC: Maury
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2050
Serveertemperatuur: 14-16°C...
...Product verkregen uit mousserende wijn en mede. Klassieke productie van mousserende wijn. Respect voor natuurlijke fermentatie in de fles (14 maanden).
Natuurlijk, aromatisch en bloemig. Frisse aanzet met zoete tonen van mediterrane honing.
... consumeert bij een goede honger.
Het Prestige Cocktail Sap is van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen, energiek, pijnstillend en antioxidatief, en goed voor het bestrijden van vermoeidheid, spijsverteringsproblemen en leverstoornissen. Deze lichtzure, zoete drank is ideaal voor alle leeftijden. Het bevat vezels en gemakkelijk verteerbare koolhydraten.
SKU:007BPJCPP03...
...Aperitiefwijn, het wordt aangeraden om zeer, zeer koud te serveren, tussen 3º en 5º Celsius, frappé of glacé. Het wordt aangeraden om te combineren met zeevruchten, bodemvissen en gemarineerde vissen, blauwe kazen, en allerlei soorten pâtés en desserts.
Oorsprongsbenaming: Wijnen van het Land van Castilla en León
Druivensoort: Verdejo-natuurlijkezoetewijn
Oogstjaar: 2019
Veroudering: Gemaakt van 100% verdejo-druiven, en gecontroleerde fermentatie met een stop bij 9º alcohol
Proefnotities: Ivoorgele kleur. Helder, met een hoog aromatisch profiel en uitstekende volumine in de mond.
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare
Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs.
Plant
Venkel - Foeniculum vulgare.
Keuken
Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten.
Vorm / Hoeveelheid
Hele BIO SEC zaden / 40g...
...Appellation Française
Muscat d'Alexandrie B
Gebruik
Druivenras voor wijn en tafel
Fenologie
Ontluikingsperiode: 6 dagen na de Chasselas.
Rijpingsperiode: 3e periode, 4 weken na de Chasselas.
Technologische mogelijkheden
De trossen zijn groot en de bessen zeer groot. De Muscat d'Alexandrie B maakt het mogelijk om natuurlijkezoete wijnen te produceren met krachtige, elegante en bloemige aroma's...
...De finale aperitief is het resultaat van een assemblage van een wijn van edele druivenrassen en de maceratie van natuurlijke gedroogde vijgen. Tijdens de proeverij proef je dus de zoetheid van de vijg en de aromatische kracht van de edele druivenrassen. Zoete aperitief die kan worden geserveerd met foie gras. Serveer bij voorkeur goed gekoeld, zonder ijs.
GEWICHT: 1,4 kg
FLES: Fles 75cl
SKU: BCOUCHASAC075...
...Banyuls azijn, 5 jaar oud, Cave Abbé Rous
gemaakt van de natuurlijkezoetewijn van Banyuls (van de hellingen van Banyuls sur mer).
Zeer geurige azijn die aroma's en plezier zal brengen in alle aspecten van de keuken.
Fles glas 500ml...
...Zoetewijn gemaakt van chardonnay, wat vrij zeldzaam is. Kan alleen worden gemaakt in jaren waarin er edele rot op de druiven ontstaat.
Met de hand geoogst eind oktober - begin november. Zeer lage opbrengsten. Druiven geconcentreerd in natuurlijke suikers.
Perfect om uw feestmaaltijden te begeleiden (foie gras of dessert).
Verpakt in flessen van 50 cl.
....","Spicy Flavor":"Kruidige Smaak - Het smaakprofiel is scherp en samentrekkend, met een licht zoete toets.","Premium Quality":"Premium Kwaliteit - Dit product is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is gekweekt en verwerkt volgens de Goede Landbouwpraktijken (GAP) en de standaardregelgevingseisen."}...
...Deze natuurlijkezoetewijn uit Rivesaltes is een wijn met gouden tinten en een complexe neus die abrikoos, gekonfijt fruit, karamel en sinaasappeljam mengt. Zoals u zult zien, bereikt het een perfecte balans tussen complexiteit en zuurheid.
...Het château produceert rode, rosé, droge witte, zoete witte wijnen en Crémant de Bordeaux. De totale productie is sinds het oogstjaar 2012 gecertificeerd als biologische wijn.
Kwaliteitspresentatie: natuurlijke kurk die niet is behandeld, etiket met hot foil stamping en gepersonaliseerde capsule. Achteretiket in de gewenste taal, streepjescode.
Magnums beschikbaar en, afhankelijk van het oogstjaar...
... Reservas (El Secreto en Las Liras), en NatuurlijkeZoeteWijn (Fata Morgana). We produceren de wijnen onder de IGP VINO DE LA TIERRA DE CASTILLA. Bij Mont-Reaga zijn we er trots op actief samen te werken met het milieu en de strijd tegen klimaatverandering. Daarom hebben we onze CO2-voetafdruk berekend en een Emissiereductieplan opgesteld, waarmee we het keurmerk van het Nationaal Register van CO2...
... afnamecontracten met wijnboeren, die ons in de herfst hun vers geoogste druiven als zoete most aanleveren; daarnaast wordt er via wijncommissarissen ingekocht. Onmiddellijk vindt er een zorgvuldige voorhelderning van de most plaats door middel van flotatie. Door een temperatuurgecontroleerde vergisting (koud) blijven de natuurlijke aroma's behouden. Zo worden frisse, fruitige witte wijnen en...