Frankrijk, Entre-Vignes
...Sinds 1957 op een traditionele assemblage, staat deze zoete natuurlijke wijn aan de top van onze verkopen met zijn mooi amberkleurige kleur. Dit is een zoete muscat zoals we die graag hebben, dankzij de aroma's van meloen, perzik, abrikoos, maar ook eucalyptus. De smaak weet de delicate combinatie van zoetheid en frisheid te bereiken. Het is een fragiele balans, maar die weerspiegelt hier de terroir van de muscats uit Lunel. Beschikbaar in flessen of in bulk.
Portfolio (17)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: tarwemeel, witte wijn, zonnebloemolie, bakpoeder, suiker. Gewicht: 190g Referentie: CANVIN Gewicht: 190g...
Portfolio (97)
Frankrijk, Pont D Ain
DS2Vin is een wijnkelder die gespecialiseerd is in sterke dranken, bieren en uitstekende alcoholen, gelegen in Pont d’Ain, Frankrijk. Nathalie SCATTARELLI, wijnexpert, biedt haar expertise aan bij het kiezen van de beste terroirs uit Frankrijk en Italië voor elke gelegenheid, zoals bruiloften, professionele evenementen, of de horeca en hotels, wijnhandelaars, importeurs of andere professionals. A...
Portfolio (95)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... balans. Een fles om te proeven bij blauwaderige kazen of chocolade desserts. Een genot van complexiteit en verwennerij! Inhoud: 75cl Type: Zoete natuurlijke rode wijn Restsuikers: 103g/L Druivenrassen: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu AOC: Maury Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2050 Serveertemperatuur: 14-16°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Paris
... consumeert bij een goede honger. Het Prestige Cocktail Sap is van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen, energiek, pijnstillend en antioxidatief, en goed voor het bestrijden van vermoeidheid, spijsverteringsproblemen en leverstoornissen. Deze lichtzure, zoete drank is ideaal voor alle leeftijden. Het bevat vezels en gemakkelijk verteerbare koolhydraten. SKU:007BPJCPP03...
Portfolio (21)
Frankrijk, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs. Plant Venkel - Foeniculum vulgare. Keuken Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten. Vorm / Hoeveelheid Hele BIO SEC zaden / 40g...
Portfolio (9)
...Appellation Française Muscat d'Alexandrie B Gebruik Druivenras voor wijn en tafel Fenologie Ontluikingsperiode: 6 dagen na de Chasselas. Rijpingsperiode: 3e periode, 4 weken na de Chasselas. Technologische mogelijkheden De trossen zijn groot en de bessen zeer groot. De Muscat d'Alexandrie B maakt het mogelijk om natuurlijke zoete wijnen te produceren met krachtige, elegante en bloemige aroma's...
Portfolio (71)
Frankrijk, Condom
...De finale aperitief is het resultaat van een assemblage van een wijn van edele druivenrassen en de maceratie van natuurlijke gedroogde vijgen. Tijdens de proeverij proef je dus de zoetheid van de vijg en de aromatische kracht van de edele druivenrassen. Zoete aperitief die kan worden geserveerd met foie gras. Serveer bij voorkeur goed gekoeld, zonder ijs. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: BCOUCHASAC075...
Portfolio (66)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Banyuls azijn, 5 jaar oud, Cave Abbé Rous gemaakt van de natuurlijke zoete wijn van Banyuls (van de hellingen van Banyuls sur mer). Zeer geurige azijn die aroma's en plezier zal brengen in alle aspecten van de keuken. Fles glas 500ml...
Portfolio (198)
Frankrijk, Saint-Vérand
...Zoete wijn gemaakt van chardonnay, wat vrij zeldzaam is. Kan alleen worden gemaakt in jaren waarin er edele rot op de druiven ontstaat. Met de hand geoogst eind oktober - begin november. Zeer lage opbrengsten. Druiven geconcentreerd in natuurlijke suikers. Perfect om uw feestmaaltijden te begeleiden (foie gras of dessert). Verpakt in flessen van 50 cl.
Portfolio (18)
Frankrijk, Passa
...Deze natuurlijke zoete wijn uit Rivesaltes is een wijn met gouden tinten en een complexe neus die abrikoos, gekonfijt fruit, karamel en sinaasappeljam mengt. Zoals u zult zien, bereikt het een perfecte balans tussen complexiteit en zuurheid.
Portfolio (14)
...Het château produceert rode, rosé, droge witte, zoete witte wijnen en Crémant de Bordeaux. De totale productie is sinds het oogstjaar 2012 gecertificeerd als biologische wijn. Kwaliteitspresentatie: natuurlijke kurk die niet is behandeld, etiket met hot foil stamping en gepersonaliseerde capsule. Achteretiket in de gewenste taal, streepjescode. Magnums beschikbaar en, afhankelijk van het oogstjaar...
Populaire landen voor deze zoekterm