De laboratoria Mathé, die zijn gefuseerd met het bedrijf LOR'N PACK, formuleren en produceren een assortiment natuurlijke aroma's en kleurstoffen voor de voedingsindustrie: ijsfabrieken, bakkerijen, snoepfabrieken, dranken (bieren, siropen, alcoholische dranken, sappen), e-liquids (e-sigaretten). Onze bloem-, specerij-, fruit- en kruidenaroma's, evenals onze kleurstoffen, zijn geschikt voor zowel...
Portfolio (25)
Metarom France is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de creatie, productie en distributie van aromatische oplossingen en karamel voor de voedingsindustrie. Gevestigd op de zoete voedingsmarkt en actief in de sector van voedingsingrediënten, wordt het bedrijf, gevestigd in Boves (80), in de Hauts-de-France, gedragen door zijn waarden van duurzaamheid, veiligheid en ethiek. Zijn 140 medew...
Portfolio (50)
Spanje, Bollullos De La Mitación
...Bij DELSA ontwikkelen, fabriceren en leveren we voedingsaroma's voor alle sectoren van de industrie (snoepjes, oliën, sauzen en kant-en-klare maaltijden, olijven en ingelegde groenten, industriële bakkerij, ijs...) Als u een project heeft en een aroma nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (1)
Frankrijk, Arengosse
... suiker wordt verheven door een zorgvuldig geselecteerde natuurlijke zwarte kleurstof, die zorgt voor een donkere en elegante tint in je bereidingen. Kwaliteits PET Pot : Verpakt in een hoogwaardige PET-pot, zorgt onze suiker "Oh..Ré...Oh" voor een optimale conservering van zijn aroma's en versheid, terwijl het milieuvriendelijk is. Voorgestelde Toepassingen : In Bakkerij : Verwerk in je recepten voor taarten, koekjes of muffins voor een subtiele en evenwichtige zoute toets die al je zoete creaties zal verbeteren. Referentie:SUCRE00047B...
Portfolio (200)
Italië, Palagianello
...Voor verwachtingen die voldoen aan de behoeften van de Gastronomie, gericht op Banketbakkerij, IJs, Bakkerij, Chocolade, geïnspireerd door knowhow voor internationale ontwikkeling. Er zijn meer dan 100 variëteiten van vanillebomen, maar slechts 3 grote geven aromatische peulen. Pompona: minder dan 1% van de wereldproductie, hun aroma's zijn niet erg populair voor voedseltoepassingen. Aanwezig in...
Portfolio (9)
Frankrijk, Yssingeaux
...Lid van de Nactarome-groep en merk van de Groupe Nactis Flavours, Sevarome is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voedingsaroma's, bereidingen van noten, aromatische ingrediënten, maar ook van texturizers, stabilisatoren en voedingskleurstoffen, voor de voedingssector en de voedingsindustrie van zoetwaren. Sevarome werkt zowel voor de sectoren van de Bakkerij-Patisserie, als de...
Portfolio (55)
Italië, Matera
...-vrije ingrediënten, glutenvrij, niet-gehydrogeneerde vetten, geen kunstmatige kleurstoffen, natuurlijke aroma's en richten zich voornamelijk op twee sectoren: ARTISANAAL met een assortiment dat is gewijd aan de IJsbereiding, Banketbakkerij, Bakkerij en Ho.Re.Ca.; INDUSTRIEEL met de Nicoletti-lijn die is gericht op grote industriële producenten. Daarnaast zijn we onbetwiste leiders in de ontwikkeling...
België, Hollange
...Aan de kant van de molen is de Moulin de Hollange gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van natuurlijke spelt- en tarwebloem van uitzonderlijke kwaliteit. Het resultaat van een echte molenaarsvakmanschap, onze bloem wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde granen en is volledig vrij van additieven om de authentieke smaak te onthullen. In de aangrenzende bakkerij van de molen vindt u een heerlijke speltbrood, gebakken op steen, met subtiele geuren en delicate aroma's, die de reputatie van de Moulin de Hollange al vele jaren hooghoudt.
Duitsland, Vaterstetten
... typisch pittige smaak. In veel bakkerijen worden om kostenredenen vaak kunstmatige zuurdesems gebruikt met een rijstijd van enkele uren. Over het algemeen is een zo korte rijstijd echter niet wenselijk, omdat de karakteristieke smaakstoffen en aroma's pas na lange fermentatie ontstaan. De Grimminger natuurlijke zuurdesem heeft minimaal 20 lange uren nodig voor de deegverzuring. Milieu De modernste...
Luxemburg, Hautcharage
... kauwen en het verspreidt ongeëvenaarde aroma's en smaken. Onze fermentaties worden op kamertemperatuur uitgevoerd, want daar gebeurt de magie van de smaak. We onderbreken of stellen de fermentatie niet uit en onze cycli zijn langzaam en natuurlijk. Onze zuurdesems zijn mild en de hoeveelheden gist zijn tot 10 keer lager dan wat de moderne bakkerij gebruikt. Ons enige compromis met de moderniteit is de voorverwerking gevolgd door het invriezen. Deze werkwijze stelt ons in staat om zonder stress te werken in de productie, omdat er geen tijds- of organisatiebeperkingen zijn.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play