Frankrijk, Puyricard
Sinds 1980 heeft het bedrijf Confit de Provence zich gevestigd op de Franse jammarkt door zijn klanten een eersteklas grondstof, een unieke knowhow en een zorgvuldige kwaliteitsservice te bieden. Vandaag de dag produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 1.500 ton biologische, light en traditionele jams voor een groot aantal regionale, nationale en internationale merken, die zijn gevestigd in de gr...
Portfolio (48)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, gelegen in de pittoreske regio van de Jura, is gespecialiseerd in het creëren van heerlijke ambachtelijke confituren op basis van fruit, bereid volgens traditionele methoden. Onze confituren worden gemaakt zonder fructose, zonder zuurteregelaar en zonder kunstmatige conserveermiddelen om de smaak van de fruitbereidingen van vroeger te behouden. Ze bevatten alleen fr...
Portfolio (46)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play