Duitsland, Nürnberg
... rijke, aardse essentie van kippenlever tot de delicate zoetheid van het hart en de verrukkelijke complexiteit van de maagjes, elke hap is een exquisite onthulling. Met hun inherente veelzijdigheid schitteren kippenafval in een scala aan culinaire meesterwerken. Of het nu deskundig wordt gebakken met aromatische kruiden en specerijen, perfect wordt gestoofd in een stevige stoofpot, of tot een heerlijke krokantheid wordt gegrild, hun smaakpotentieel kent geen grenzen.
Portfolio (186)
Frankrijk, Castelnaudary
Le Coustelous is trots om u zijn gastronomische producten uit het Zuidwesten aan te bieden, met bijzondere aandacht voor de beroemde cassoulet van Castelnaudary. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met lokale producenten om u het beste te bieden. Wij exporteren onze producten naar Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, naar delicatessenwinkels, wijnha...
Portfolio (37)
Frankrijk, Sigoules
Verwerking van eendenvlees Eendworst assortiment Geroosterd Gedroogde en gerookte eendenborsten Maagjes Eendenborsten gevuld met foie gras Rauw assortiment...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play