“Chixó” is een ambachtelijk bedrijf dat de koffiebranderij van de beste kwaliteit en herkomst centraal heeft gesteld in zijn activiteiten. Jarenlange ervaring in de sector hebben het belang bevestigd van de kennis van "hoe" en "wat" te doen om het verschil te maken. Het bestuderen en volgen van specialisatiecursussen heeft de voorbereidende weg gevormd, en vandaag de dag presenteert Chixó zich met...
Portfolio (50)
Zwitserland, Wil (zh)
...Onze premium reinigingstabletten bieden professionele reiniging voor perfecte espresso- en koffiekwaliteit. Dankzij de speciale reinigingsformule worden koffievet en -olieresiduen effectief en volledig verwijderd. Door het verwijderen van deze residuen, krijgt u niet alleen een schonere koffiesmaak, maar beschermt u ook uw koffiemachine. Zo voorkomt u eenvoudig overdruk door verstopte filters. Dankzij de luchtdichte individuele verpakking behoudt elke tablet altijd zijn volle werking. 10 tabletten voor 10 toepassingen.
Portfolio (10)
Zwitserland, Wil Zh
Zwitserland, Luzern
...Buitengewone professionele machine voor thuis. Combineert hoogwaardige afwerkingen met de robuustheid en betrouwbaarheid die je van de beste producten op de markt mag verwachten. Dankzij een innovatieve oplossing kan de opvangbak voor druppels volledig van de machine worden gescheiden, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Dankzij de juiste balans tussen kracht en prestaties levert het een uitzonderlijke koffiekwaliteit en schuimt het melk met een indrukwekkende stoomkracht voor een perfecte cappuccino.
Portfolio (9)
... aromatische koffie als de drie componenten koffiekwaliteit, koffiemachine en waterkwaliteit. Bij ons vindt u alles voor de horeca. Of het nu voor particuliere of zakelijke klanten is. Als u iets in onze shop niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.
Monaco, Monaco
... staat als "gescheiden" boven het "klassieke" brandproces. Dit is om elke afzonderlijke groene koffiekwaliteit te koken om het ideale brandprofiel te bereiken dat zorgt voor de beste smaakontwikkeling. Tijdens het branden is ons doel om het sensorische profiel van elke rauwe koffie te verbeteren. Espresso Monte Carlo heeft gekozen voor een traditionele, langzame kookmethode op lage temperatuur...