Nederland, Nuenen
...Unagi is het Japanse woord voor zoetwater paling. Deze wordt al meer dan 5.000 jaar in Japan gegeten en is dan ook een essentieel onderdeel van de cultuur én keuken. De Unagi wordt geroosterd of gegrild en voorzien van een zoete marinade op basis van soja. Onze Unagi wordt opgekweekt in China en Taiwan. Hierna marineren we de paling in de zoete Kabayaki sojamarinade .De zoetwaterpaling wordt geleverd in butterfly filets, met 20% Kabayaki saus. Gebruik de Unagi bijvoorbeeld als topping voor unagi sushi (nigiri of tamaki) of in een bowl. ...
Portfolio (8)
Italië, Controguerra
... eenvoudige goedheid van de saus maken deze producten ongeëvenaard en gewaardeerd door veel consumenten. De consument hoeft alleen de pasta of rijst apart te koken en zodra deze klaar is, "stir fried" in dezelfde pan met de Condipresto-saus die je ondertussen hebt verwarmd en voorbereid, "klaar" in een paar minuten. Er is niet meer te zeggen, want de saus is in wezen klaar met al zijn ingrediënten...
Portfolio (4)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... halve kop mayonaise 2 eetlepels Griekse yoghurt 3 eetlepels tomatenketchup 1 theelepel room-horseradish 1 theelepel Worcestershire-saus Cayennepeper Limoensap Zout Meng alle ingrediënten voor de dressing en zeef ze in een slagroomspuit. Vul met N2O slagroomcapsules en schud krachtig. Verwijder het slagroomapparaat en zet het deksel stevig vast. Zet 15 minuten in de koelkast. Snijd ondertussen het grootste deel van de garnalen klein, laat er slechts 45 over voor de presentatie.
Portfolio (241)
Frankrijk, Paris
...Het recept van het traditionele gerecht "Makrouna bel salsa", dat zeer populair is in Tunesië en bereid wordt met een unieke tomatensaus, bieden wij u aan in deze macaroni-saus. Het is een smakelijk recept dat onze pasta's begeleidt, met een mix van specerijen en olijfolie. Samenstelling: Water, tomatenpuree, sojaolie, verse tomaat, paprika's, uien, knoflook, zout, specerijen In voorraad: 1000 producten...
Portfolio (20)
...Aziatische salades, zeevruchten, dumplings, loempia's, vleesballetjes, tofu-nuggets, tortilla's, chips, spareribs, taco's en nog veel meer. Voor de beste smaak en kwaliteit raden we aan de saus op kamertemperatuur te serveren. Naar behoefte portioneren, klaar. Diepvriesmaaltijden Horeca benodigdheden Hotelwezen Foodservice diepgevroren levensmiddelen groothandel Gemeenschapsvoeding Convenience Horeca specialiteiten...
Portfolio (10)
Zwitserland, Rheinfelden
Wij beschouwen onszelf als een modern bedrijf. We werken volgens het motto: "Diensten uit één hand." We zijn gespecialiseerd in handel en verkoop. We zetten ons in voor een betere omgeving en hebben in 2010 biologisch afbreekbare draagtasjes op de markt gebracht. Van 2012 tot 2017 hebben we een kunstgalerie voor kunstreplica's in Zwitserland opgezet en in 2018 hebben we een ALL-IN-ONE-reinigingsdo...
Portfolio (3)
Griekenland, Corinth
...Een innovatieve combinatie van escargots en een klassieke mediterrane saus met basilicum. Meng de saus gewoon met elke soort pasta, rijst of quinoa. Je kunt het ook toevoegen aan een couscoussalade of het op een sandwich smeren. Klaar om te gebruiken, gewoon opwarmen en genieten!
Portfolio (8)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Frankrijk, Grigny
...Een vegetarische en zelfs veganistische saus die klaar is voor gebruik met 86% groenten. Een exotische smaak door de combinatie van kurkuma, koriander en kaneel, waarmee je al je zintuigen kunt prikkelen. Uiteraard een ideale saus voor een smakelijke, gezonde en veganistische maaltijd met pasta of rijst.
Portfolio (93)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Zonder voor te koken, breng eenvoudig de Pizzaprêt’ saus aan op het deeg. Voeg naar smaak zwarte olijven, ansjovisfilets, kaas of ham toe en bak in een hete oven. Ingrediënten tomaten (88%), uien (5%), suiker, olijfolie (1%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
België, Fernelmont
...Vol-au-vent in gesteriliseerde pot. Traditioneel recept. Bewaren bij kamertemperatuur. Andere beschikbare recepten: Al'Ragu-saus, Luikse gehaktballetjes, Italiaanse gehaktballetjes.
Portfolio (37)
Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Gegeleerde sauzen, zowel zout als zoet, in IQF blokjes van 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 of 12x12x12 mm • Boter en kruiden in IQF blokjes van 8x8x8 mm KENMERKEN • Klaar voor gebruik • Mogelijkheid tot aanpassing van de weerstand tegen koude behandelingen en de textuur bij verhitting TOEPASSINGEN • Markeringen voor worstjes, gehaktballen, nuggets… • Toppings op pizza VERPAKKING • Zak van 10 tot 15 kg • Doos van 10 kg BEWARING • 12 tot 18 maanden bij -18°C ENKELE VOORBEELDEN VAN RECEPTEN • Knoflook / peterselie • Ketchup • Tomaat • Mexicaans • Curry • Mosterd • BBQ • Kaas...
Portfolio (9)
België, Arlon
... 10-12 minuten op de barbecue. U kunt deze Champisnack ook in de magnetron bereiden (5 min. op 500 W.) of in de traditionele oven (15-18 min. op 180°C). Bewaringstips Bewaar in de onderste lade van uw koelkast bij een ideale temperatuur van 2 tot 4°C. Beschikbare verpakkingen Schaaltjes van 340 gr. waarvan 300 gr. champignons en 40 gr. saus.
Portfolio (49)
België, Seneffe
...Voorbereidingen van premium fruit, vervaardigd uit de beste vruchten: zorgvuldig geselecteerd op basis van hun smaak, kwaliteit en specifieke oorsprong. Voordelen: - Hoge fruitgehalte: 70% - Gemaakt met hele stukjes fruit - Van nature glanzend - Natuurlijke aroma - Natuurlijke kleur - Klaar voor gebruik voor toepassingen in de oven, als topping of als saus - Bestand tegen invriezen/ontdooien en...
Portfolio (9)
Noord-Macedonië, Kocani
...KERSPEPPERS IN VATEN VOOR DE INDUSTRIE IN ZOUTE EN ZURE ZOUTOPLOSSING - GECORDE EN KLAAR OM TE VULLEN - HELE MET STRIJDEN - VOOR SAUS, PATÉS EN BRUSCHETTA...
Portfolio (5)
Frankrijk, Sète
...Doe de nog bevroren mosselen in een kom. Besprenkel ze met olijfolie, citroen en een eetlepel appelciderazijn (als je van een iets zure smaak houdt). Voeg de kruiden en specerijen toe. Laat de mosselen in deze marinade ontdooien. Het water van de mosselen en de saus krijgen een mooie oranje kleur. Op het moment van het aperitief, laat je de mosselen uitlekken en pak je je prikkers!!! Het is klaar!!
Portfolio (42)
Duitsland, Düsseldorf
...Low Carb Shirataki Noedels. Slechts 8g koolhydraten per 100g. Vegan, Glutenvrij, Vetarm. Geen kunstmatige toevoegingen. Low-Carb Shirataki Noedels. Slechts 8g koolhydraten per 100g. Vegan, Vetarm, Glutenvrij, Smaakneutraal. De noedels zijn klaar voor consumptie, smaken heel goed met een goed gemaakte saus en zorgen door de oplosbare voedingsvezel (Glucomannan) voor een snelle en langdurige verzadiging. Geen speciale opslag nodig.
Portfolio (3)
België, Jemeppe
Productie van hoogwaardige traditionele, biologische en halal kant-en-klaar maaltijden. Het assortiment omvat maaltijden in saus, stoofschotels, puree, warme en koude sauzen, evenals soepen, aangeboden in vier verpakkingen: gekoelde bakjes met lange houdbaarheid, in potten, in doypack en in blikken. De productie-eenheid van 2300 m², gecertificeerd volgens BRC en IFS higher level, biedt grote flexibiliteit waardoor zowel kleine als grote series geproduceerd kunnen worden. Onze producten kunnen worden aangeboden in verschillende verpakkingen, afhankelijk van uw wensen.
Portugal, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
Kisalgado produceert hoogwaardige diepvriesvoedingsproducten (voorbereid) met respect voor de ambachtelijke, huiselijke smaak. We richten ons op het ontwikkelen van steeds meer voedingsgebalanceerde producten, maar altijd met de nadruk op de traditionele, goede smaak en de hoogste kwaliteit en veiligheid van de geproduceerde producten. We maken producten zoals varkensfrancesinhas met saus...
Portfolio (4)
België, Zonnebeke
Culinair Huis Vandeputte biedt een uitgebreid aanbod aperitiefhapjes, soepen, voorgerechten, koude schotels, belegde broodjes, kant en klare hoofdschotels, vers ongebakken vlees, bereid gebakken vlees in saus, visfondue, vleesfondue, chinese fondue, vleesgourmet en nog veel meer, maar ook belegde broodjes, alles te verkrijgen in hun winkel te Zonnebeke.
... verschillende smaken, die veel succes heeft vanwege de nieuwigheid (Spinazie en Garnalen, Philadelphia, Roquefort, Gekarameliseerde Ui, Hardgekookt Ei, enzovoort...). Momenteel introduceren we ook Rabo de Toro, uit elkaar getrokken, met aparte saus om het werk voor koks te vergemakkelijken, aangezien onze Rabo de Toro spectaculair is en moeilijk te verbeteren. Het kan worden gebruikt voor een afgewerkt...
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
Oostenrijk, Salzburg
Groothandel en detailhandel in Italiaanse voedingsmiddelen en specialiteiten zoals olijfolie, balsamicoazijn, antipasti, wijn, prosecco, pasta, saus, worst en kaas uit Italië.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play