Frankrijk, Val De Cognac
... rietsuiker (Brazilië), Biologische pili pili peper. Te serveren koud, alleen of in een cocktail, zowel als aperitief als digestief. Afmetingen: 10 × 10 × 19 cm Maceraat: minimaal 3 maanden Alcoholpercentage: 36° Gewicht: 1,2 kg Uiterlijk: Rood...
Portfolio (29)
Frankrijk, Condom
...Nieuwe Aperitief! Een verfrissende drank dankzij de natuurlijke maceratie van gember gecombineerd met zwarte kers. Past zowel bij uw aperitieven als bij uw desserts. Te serveren zeer koud met ijsblokjes. Koel bewaren na opening. GEWICHT: 1,4 kg SKU: bcegihasac075...
Portfolio (66)
België, Couvin
...Apéritief - likeur op basis van Griottes-kersen. Een heerlijke alternatieve voor bier Opslagtemperatuur: 3°C < T° < 25°C Bewaringstemperatuur: 4°C < T° < 8°C Alc. 14,6% Vol Te serveren met ijsblokjes Beschikbare verpakking: 75 cl...
Portfolio (8)
Frankrijk, Sète
... de hand wordt behandeld volgens de culinaire traditie van de regio Molise. Deze mozzarella-kersen zijn omhuld met een gouden, krokante panering waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, zoals geselecteerde bloem, paprika en natuurlijke gisten zonder conserveringsmiddelen. Om dit recept te proeven, wordt het gebakken in een friteuse; 2 tot 3 minuten bakken is voldoende. Het is een veelzijdig gerecht dat zowel als fingerfood als voorgerecht of aperitief kan worden genoten, dankzij de snelle bereiding.
Portfolio (42)
Frankrijk, Auxerre
...Neus pure cassis, geplette zwarte pruimen en zwarte kersen met tonen van zwarte olijven, lavendel en geurige aarde Mond microscopisch, stevig en korrelig met een gespierde pit en een goede lengte Wijn-spijs combinatie aperitief (kikkerbillen in armagnac), voorgerecht (gevulde cèpes à la bordelaise), hoofdgerecht (puree van houtduif à la bazadaise), kaas (camembert met Calvados) Vinificatie De...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Flexibel en fruitig. Een garnetkleurige wijn die de aroma's van rode vruchten uitdrukt: zwarte bessen, bramen, rode bessen, kersen, viooltjes met zorgvuldig gedoseerde flexibele tannines. Serveer: 15 - 16°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met verschillende soorten, bij vleesproducten, grillgerechten, mediterrane keuken, samengestelde salades, kazen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Copponex
...zonder onderbreking van de koude keten Bij voorkeur vers consumeren Koel bewaren na opening Een echte natuurlijke vitamine-delicatesse, aantrekkelijk door zijn frisheid en aromatische kracht. Afkomstig van appels en kersen uit onze boomgaarden, geselecteerd op smaak, deze fruitsap verwent de smaakpapillen van jong en oud. Het is zowel te genieten als aperitief, tijdens een smakelijke snack, of bij het ontbijt. Ecologisch Verantwoorde Boomgaarden:Ja Hoge Milieuwaarde Niveau 3 (HVE3):Ja...
Portfolio (19)
Frankrijk, Passa
...In het hart van een beschermd natuurgebied, op de heuvels van de Aspres. Het Domaine Rossignol vervaardigt met de grootste zorg handgemaakte wijnen. Deze wijn met aroma's van kers en braam, met gesmolten tannines, is heerlijk te combineren met een clafoutis van kersen, een zwarte woudtaart of als aperitief. Serveer tussen 8° en 10°C.
Portfolio (14)
Frankrijk, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie. DOSAGE : 9 g/l PROEFNOTITIES : Onder zijn elegant gekleurde en heldere jurk onthult deze champagne delicate en complexe aroma's van rode vruchten. Zijn smakelijke mond met tonen van frambozen en zure kersen komt naar voren bij het aperitief. De gesmolten tannines en de wijnachtigheid van deze rosé, verkregen door maceratie, maken het ook een maaltijdchampagne.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play