... reflecties krijgt.
Ze worden ontdaan van hun bitterheid dankzij de Griekse methode die gebruik maakt van natuurlijk zeezout en niet van bijtende soda, waardoor de smaakkwaliteiten intact blijven.
Ingrediënten: ontpitte Kalamon-olijven* 50 %, ontpitte groene olijven* 50 %, azijn*, basilicum*, oregano* (*uit biologische landbouw)
Houdbaarheidsdatum: 24 maanden
PCB - CARTON: 6 eenheden...
...Premium pasta tapenade van Griekse Olijven (Kalamon variëteit).
Netto gewicht 200gr
Zonder conserveermiddelen - Geen toevoegingen
Ingrediënten: Kalamonolijven, zout, zonnebloemolie (1%)
Bewaren op een koele en schaduwrijke plaats. Na opening in de koelkast bewaren gedurende 20 dagen.
...Zoals de naam al aangeeft, worden deze zwarte olijven in de buurt van de stad Kalamata in het zuidelijke deel van het schiereiland Peloponnesus geteeld. Ze worden ook wel Kalamon genoemd. Ze zijn langwerpig, amandelvormig, donkerpaars, sappig en hebben een dunne schil. Ze worden gemarineerd in zoutwater, olijfolie en wijnazijn, waardoor ze een fijne wijnaroma en een unieke smaak krijgen. Ze zijn zo groot dat je ze kunt gebruiken om te koken, omdat ze niet smelten.
4,2 kg...
Onze olijfbomen bevinden zich in Androusa en Katsarou in Messinia, in een officieel beschermde zone (PDO), en bestaan uit 700 droge (onbewaterde) olijfbomen van de Koroneiki-variëteit, met een jaarlijkse productie van ongeveer 3.300 kilo extra vierge olijfolie en 30 olijfbomen van de Kalamon-variëteit met een jaarlijkse productie van ongeveer 300 kilo tafel (eetbare) olijven. Al onze producten...
Ons bedrijf is gevestigd in ETOLOAKARNANIA en onze tafelolijven worden zo vers mogelijk verkocht. Op de markt verkopen we alleen verse Kalamon tafelolijven. De Kalamon tafelolijven worden zonder twijfel beschouwd als de meest smaakvolle olijven. Hun vorm is ovaal en de natuurlijke grootte varieert van boom tot boom en van jaar tot jaar, afhankelijk van de regen en de hoeveelheid olijven op elke...