Italië, Canelli
... gemotoriseerde aandrijving en eindaccumulatieplateau. - Pneumatische eenheid voor het onderscheppen en scheiden van de containers. - Volumetrische doseerder geschikt voor dikke vloeistoffen (honing, vruchtensappen, confituren, sauzen, pasta's, patés, kaasfondue, crèmes, enz.), instelbaar van 40 tot 1000 cc. - Pneumatische schroevendraaier met lage rotatiesnelheid en instelbare kracht. Vereist alleen een formaatwijziging voor capsules van verschillende diameters. Versies voor grotere producties zijn ook beschikbaar.
Portfolio (111)
België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
Frankrijk, Montmorot
RIVOIRE JACQUEMIN is een Franse fabrikant en exporteur van Comté, Morbier, Gruyères de Comté in grote wielen of voorverpakt, kazen uit Franche-Comté met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC Comté en een beschermde oorsprongsbenaming AOP. Wij exporteren onze AOP en AOC Comté kazen uit Franche-Comté naar Europa en de rest van de wereld. Wij zorgen voor de rijping en de handel in Comté kazen in ...
Portfolio (18)
Al meer dan 20 jaar stelt FTE zijn ervaring ter beschikking en is gespecialiseerd in industriële uitbesteding, zowel op het gebied van staal en RVS (leidingen, plaatwerk) als op het gebied van industriële elektriciteit en automatisering. FTE biedt alle fabricage aan op basis van platen: controlekamers, bedieningspanelen, kasten, dozen en meer, continue kaasfondue kooktoestellen...
Portfolio (23)
... vernieuwd concept van de keuken van Vall d’Aran: kaasfondue met Aran-brood, gegrild vlees, vleeswaren uit het dal, patés, wild en riviervis gekookt op hout, met de klassiekers van de internationale cocktailcultuur en nieuwe creaties die speciaal voor de nieuwe ruimte zijn ontworpen. Het "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" brengt ons naar het concept "après ski", warm, omgeven door een grote open haard en met het vuur van de kolen van de keuken in het zicht van de gasten. Een hooggebergte toevluchtsoord in het hart van Arties.