Verenigd Koninkrijk, Birmingham
...De melk wordt verwarmd tot de rijpingstemperatuur in de kaas (Kashar) proces tank. Wanneer de melk wordt omgevormd tot wrongel voordat deze door speciale mixers in de tank wordt gesneden. Capaciteit: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 en 11.000 Lt...
Portfolio (9)
Frankrijk, Belley
...OU A PATE FRAICHE Voorbeeld: Geitenkaas, Franse verse kaas, Petits Suisses, … Kenmerken: Eenvoudig in gebruik Regelmatig uitlekken van de wrongel Uitlekken met geitenmelk, koemelk en schapenmelk, sojamelk… Beheersing van het droge extract Eenvoudige reiniging, hygiëne gerespecteerd Onze zakken kunnen worden aangeboden met verschillende opties: stangen, koord, specifieke openingen… ze zijn aanpasbaar aan elke kaasmaker Afmetingen 50x100cm of op maat gemaakte afmetingen Functies Uitlekken Beroepen Zuivelbedrijven – Kaasmakerijen...
Portfolio (30)
Turkije, Denizli
...Dairy Wizard Startup voert verwarmings-, meng- en waterkoelingsoperaties semi-automatisch uit. Je kunt yoghurt, boter, ayran, roomkaas, cottage cheese en uitgelekt yoghurt produceren met de Dairy Wizard Startup Serie met een capaciteit van 20 liter.
Portfolio (10)
Duitsland, Wildau
...FDA, ASME. Beschikbare documenten op aanvraag: I.Q (Installatiekwalificatie), O.Q (Operationele kwalificatie), P.Q (Prestatiekwalificatie). Ontwerp Type: Compact ontwerp Capaciteitsbereik: Van 1 tot 3 malhoofden Productassortiment: Vlees, labneh, kaas, kip, vis...
Portfolio (57)
Verenigd Koninkrijk, Luton
Global Cheese Ltd is een van de grootste Britse zuivelbedrijven in het Verenigd Koninkrijk en produceert een verscheidenheid aan zuivelproducten. Het bedrijf bezit een volledig uitgeruste fabriek met de nieuwste Europese machines. De machines stellen ons bedrijf in staat om in verschillende gebieden binnen de zuivelindustrie te werken en verschillende producten voor onze klanten te produceren...
België, Krulshoutem
De pionier van heerlijke biologische yoghurt, verse kaas, desserten en melk. Belgisch marktleider in biologische zuivel en produceert en commercialiseert yoghurt en verse kaas, zowel biologisch onder het merk Pur Natur, als gangbaar onder het merk MIK. Het gaat concreet om een Belgische verankering van zuivelbedrijven waarbij o.a. de ecologische voetafdruk gerespecteerd zal worden. Beide...