Duitsland, Heidelberg
...Jeneverbessen hebben een unieke, harsachtige smaak die vaak wordt gebruikt om vlees, vooral wild, op smaak te brengen en in de ginproductie. Ideaal voor marinades, sauzen en culinaire toepassingen.
Portfolio (74)
Duitsland, Bad Bramstedt
... bij het bereiden van pasteien, wild of zuurvlees. Het intense aroma van de jeneverbes kan ook goed worden gebruikt voor marinades, visbouillon en ragouts. En natuurlijk is de jeneverbes tegenwoordig bekend om zijn gebruik in gin en fijne brandewijnen. Inhoud: 50,00 g Artikel-Nr: 391006...
Portfolio (89)
ufs.country_names.RU, Moscow
...De mogelijkheid van jeneverbes om wijn te beschermen tegen zuur worden was al bekend in het oude Rome. In de mediterrane landen en in Scandinavië zijn jeneverbesconen gebruikt in marinades en kruiden voor vlees en vis. Gebruik voor Basis voor sauzen, soepen, sauzen, wildgerechten, marinades, orgaanvlees, zuurkool. Smaak Kruidig, scherp bitter. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 7,5 Vetten (g / 100g)… 5,5 Koolhydraten (g / 100g)… 57 Energiewaarde (kcal / 100g)… 310...
Portfolio (178)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play