Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Italië, Giarre
De passie voor ons land en de producten die het voortbrengt, zorgt ervoor dat onze vertegenwoordigers dagelijks de beste producten rechtstreeks van de velden kiezen, waar het werk en het zweet van onze boeren een teken zijn van hoge kwaliteit en authenticiteit. Het bevorderen van de agrovoedingsspecialiteiten van ons eiland, het bekendmaken van hun organoleptische kenmerken en het op de tafels van...
Portfolio (9)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play