Italië, Castel Volturno
...Een delicate combinatie, om de balans te laten doorslaan tussen aroma's en kracht, aan de kant van de eerste. Zonder de typische volheid van de Italiaanse espresso te verliezen. De Blend Soave kenmerkt zich door zijn bloemige en chocoladeachtige noten die een diepe nasmaak van tabak en wierook oproepen.
Portfolio (68)
...IL SENESE Prosciutto cotto van "Cinta Senese DOP" Materia prima : Verse ham van "Cinta Senese DOP" met geselecteerde poot kg .15,00 Ingredienten : "Cinta Senese DOP" verse ham, zonder polyfosfaten, melkderivaten, gluten en glutamaat: zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E316, conserveermiddelen E250 Product eindresultaat: Kg 10, gekookt in een doek om de kookvocht in contact met het product vast te houden, gebonden, verpakt in transparante Cryovac en gepasteuriseerd, verpakking in kartons van 2 stuks.
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
Italië, Nave
... gemaakt van Indiase zwarte theebladeren en citroen, heeft betoverende aroma's en een intense smaak, zonder kunstmatige suikers en natuurlijk gemaakt op basis van San Benedetto water! Inhoud: 0,25 l - Verpakking 4 stuks Code: 02032 Categorie: thee Land: Italië...
Portfolio (46)
Italië, Torino
...Een infusie van zeldzame Italiaanse witte truffel en andere natuurlijke botanicals creëert een werkelijk unieke geest. In een basis van in eikenhouten vaten gerijpte spirit, zorgvuldig geselecteerd via ons gepatenteerde proces, worden de hemelse aroma's van de truffel en de uitnodigende nuances van gerookte rum gecombineerd om meer te creëren dan alleen een distillaat, maar een authentieke en...
Portfolio (2)
Italië, Milano
...De echte Italiaanse traditie in een ijsdistillatieproces, waarmee een pure koude koffiebereiding wordt verkregen. Onze net gebrande melanges worden gemalen en in het productieproces van distillatie geplaatst, waarbij ijskoud water druppel voor druppel op de gemalen koffie wordt gegoten. Dit proces duurt maar liefst 18 uur en laat de aroma's volledig vrijkomen zonder ze te verhitten. Onze “LUWAK...
Portfolio (8)
Italië, Biancavilla
...Biologische extra vergine olijfolie, 100% Siciliaans. Een product voor fijnproevers tegen een voordelige prijs. Aangeboden in een blik van 5 liter, bevat het de aroma's en de intense smaak van de Nocellara Etnea. Zoals al onze producten, gaat het ook hier om een olie die is geproduceerd met olijven die zonder het gebruik van pesticiden zijn geteeld. Als bedrijf in de keten garanderen we het product van de teelt tot de verpakking. Elke fles bevat het verhaal van 4 generaties en de passie die ons sinds 1904 onderscheidt.
Portfolio (8)
Italië, Torino
... PRODUCTINFORMATIE. Het gedroogde tomatenpoeder wordt geproduceerd van zelfgekweekte tomaten door de tomaten te drogen en te malen. Het poeder van gedroogde tomaten bestaat voor 100% uit zonrijpe tomaten. Het bevat alle zoetheid en zuurheid van verse tomaten, zonder smaakversterkers, zout, aroma's of anti-klontermiddelen. De smaak is intens en smaakvoller dan de meeste verse tomaten. Ideaal om smaak en kleur van tomaat toe te voegen aan formuleringen, evenals om te verdikken en de benodigde droge stof (consistentie) te reguleren.
Portfolio (10)
Italië, Prato
... een perfect resultaat te bieden. De Coffee syrups zijn ontworpen om de smaak van koffiedranken te versterken zonder de originele smaken en aroma's te verbergen. Ze lossen onmiddellijk op met een paar draaien van de lepel en mengen perfect met de drank zonder klontjes te vormen, waardoor de textuur van de drank verbetert en een grotere consistentie biedt. U kunt eindelijk uw koffiedranken personaliseren en uw favoriete recept vinden. Een eenvoudige toevoeging van onze koffiesiroops is genoeg om te genieten van een moment van pure passie: elke koffiedrank wordt speciaal en exclusief.
Portfolio (3)
Italië, Travagliato
... saffraan te combineren. Zonder kleurstoffen, conserveermiddelen en additieven, is het het perfecte cadeau-idee voor saffraanliefhebbers en fijnproevers: het intense aroma en de uitgesproken, onmiskenbare smaak maken de Lingotto di Zafferano® ideaal voor het bereiden van de meest verfijnde gerechten.
Bijpassende producten
Saffraanstaaf® Matteo Bertoli
Saffraanstaaf® Matteo Bertoli
Andere Producten
Pure Saffraan - 1 Gram
Pure Saffraan - 1 Gram
Portfolio (2)
Italië, Mugnano Del Cardinale
...Varkensvlees, aroma's, zeezout, rietsuiker, tomatensaus, koffiepulver, natuurlijke aroma's, specerijen Bevat allergenen: Mosterd, zonder conserveermiddelen en polyfosfaten Voedings- en energetische waarden per 100 g product Energiewaarde 283 kcal 1177 kJ Vetten 15,0 g waarvan verzadigde vetten 6,3 g Koolhydraten 1,8 g waarvan suikers 1,8 g Eiwitten 25 g voedingsvezels 0,01 g zout 1,3...
Portfolio (9)
Italië, Acerra
...Capsule Caffè Cortese compatibel met Dolce Gusto - Oplosbare Koude Drank - Mojito BESCHRIJVING Mojito - Alcoholvrije Koude Drank Glutenvrij | Zonder gehydrogeneerde vetten | Geen GMO Netto gewicht capsule: 13 g INGREDIËNTEN: Suiker, zuurteregelaars: citroenzuur; aroma's, zuurteregelaar: E331; KLEURSTOFFEN: E102*, E131. *Kan een negatieve invloed hebben op de activiteit en aandacht van kinderen...
Portfolio (61)
...Het felino-salami, tussen de duizend Italiaanse salami's, is de zoetste, gemaakt met weinig zout, peperkorrels en gerijpt in de vallei van de Parma-ham. Alleen van zware Italiaanse varkens, beginnend met het "trito di banco" (mager vlees, zonder zenuwen en met een dunne laag vet), eerst gemalen tot een gemiddelde korrel, daarna gekneed met de kruidenmix (zout, peper, een beetje witte wijn), laten...
Portfolio (10)
Italië, Martina Franca
... BRASILIE, ETHIOPIË, COLOMBIË. Alle koffie is verwerkt met de natte methode en zorgvuldig geselecteerd zonder defecten. MOROLA Intenso is een koffie die geschikt is voor elk moment van de dag. Helemaal niet bitter, het is uiterst aangenaam om puur te drinken, of maximaal met een klein beetje suiker. Het heeft een zoetheid die doet denken aan karamel en wafel met aroma's van vanille. Als het kan, geef dan niet op om het in een warm keramisch kopje te drinken: het zal als een andere koffie aanvoelen.
Portfolio (5)
Italië, Campobasso
... confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Gubbio
...BICCARI OLIE EXTRA VERGINE: Beste & natuurlijke olijfolie van topkwaliteit uit Italië in een kanister. 100% NATUUR: Zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. KOUDE EXTRACTION: Onze olijfolie wordt niet zoals veel andere olijfoliën koudgeperst. Wij geven de voorkeur aan koude extractie onder de 27°C, wat in tegenstelling tot koude persing enkele...
... gecontroleerde temperatuur van 24-26°C. Na de fermentatie rijpt de wijn 16-18 maanden in barriques. Vervolgens volgt een verdere veroudering in de fles van minimaal 3 maanden. Verouderingscapaciteit: 4 jaar en meer, afhankelijk van de oogst. Kleur: intens robijnrood. Aroma's: breed en aanhoudend, met tonen van goed rijpe rode vruchten.
Portfolio (4)
Italië, Guidonia
...Typische Calabrese salami van puur varkensvlees, grof gemalen, gekneed met toevoeging van zout, natuurlijke aroma's en kwaliteitspeper, ingepakt en gerijpt in natuurlijke darm gedurende ongeveer 45 dagen. Gewicht van ongeveer 300 gr in natuurlijke darm. Verpakking: A.T.M. - S.V Zonder conserveermiddelen Zonder gluten Zonder lactose Zonder kleurstoffen...
Italië, Ponsacco
...Firework, een Italiaans bedrijf, jong, dynamisch en voortdurend in ontwikkeling. Wij produceren 100% natuurlijke energiedranken met een unieke, onmiskenbare smaak, een recept met aroma's, sappen, essences, extracten en hoogwaardige biologische grondstoffen. Onze producten worden vervaardigd in een fabriek die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, waaronder ISO 9001:2015, ISO 45001:2018, Kosher...
Portfolio (1)
Italië, Madone
... en de smaak van voedsel te versterken, terwijl natuurlijke processen worden gerespecteerd. Dankzij de in-house ontwikkelde technologie is de productie van Prosol volledig duurzaam, zonder het gebruik van organische chemische oplosmiddelen. Prosol is een van de drie grootste wereldproducenten van Ribonucleïnezuur (RNA) uit gist via een oplosmiddelvrije proces en een van de weinige in Europa...
Portfolio (5)
Italië, Ferrazzano
...We gebruiken geen kleurstoffen, conserveermiddelen en al onze aroma's worden uitsluitend verkregen uit natuurlijke essences of ingrediënten. Wanneer mogelijk creëren we zuivelvrije producten zonder toegevoegde suiker. Al onze producten zijn ook palmolie- en glutenvrij. In de afgelopen jaren is Shockino Mix Experience de protagonist geweest van evenementen en proeverijen door heel Italië, te beginnen bij EXPO2015 op de Salone del Mobile en Salon du Chocolat in Milaan, Cibus Parma en Vinitaly in Verona.
Portfolio (2)
Italië, Rocchetta Belbo
... geschikte van Piemonte en het geproduceerde Nocciola kenmerkt zich door hoge organoleptische standaarden met zeer hoge niveaus van kwaliteit, geur en aroma's. Daarom wordt het terecht erkend als de beste hazelnoot ter wereld. Alle leden hebben hun hazelnootboomgaarden geregistreerd bij het Corilicolo-register en de op de markt gebrachte productie is strikt gemarkeerd met I.G.P. Om de hoge kwaliteitsstandaard voor de gebruiker of de eindconsument te waarborgen, is besloten om niet alleen de productiefase, maar ook de verwerking van het product op zich te nemen om het op de markt te brengen.
Italië, Adrano
...Fattore Siculo is een jong bedrijf dat is opgericht met als doel het Made in Sicily in heel het land en in het buitenland te exporteren. De productiefaciliteit is gelegen aan de voet van de Etna, in het hart van Oost-Sicilië, waar producten worden vervaardigd met respect voor de Siciliaanse traditie, die in staat zijn om de aroma's en smaken van ons land weer tot leven te brengen. Het bedrijf...
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
... olijfvariëteit die typisch is voor Puglia en in heel het agro van Noord-Barese wordt verbouwd, en produceert het een extra vergine die prachtig samengaat met delicate gerechten, waardoor de smaak wordt verrijkt zonder deze te overweldigen. Ongeveer 7 jaar geleden heeft het bedrijf ook de oude olijfvariëteit Peranzana herontdekt en aangeplant, die in deze grond zijn delicate aroma's het beste tot uitdrukking brengt.
Italië, Grassobbio
... van fruit, gelatines en chocoladecoatings) en Sucrea (lijn van aroma's en smaakpasta's, room, stabilisatoren voor mousses en bavarois, verdikkingsmiddelen en andere speciale mengsels voor patisserie en gastronomie); daarnaast Kessler Gmbh (D) onder het merk Kessko (productie van amandelpasta's, marsepein, chocoladecoatings) en Diabella (halffabricaten voor patisserie zonder sucrose).
...Wij zijn een familiebedrijf dat een selectie van de beste koffie in capsules, pads en bonen aanbiedt. Onze diepgaande kennis van onze klanten stelt ons in staat om een service te bieden die aansluit bij hun behoeften, met een product van absolute excellentie. Met deze buitengewone mengsels ontdek je de originele aroma's en smaken. Wij zijn experts in koffie in pads, capsules of bonen, met een op...
Italië, Torremaggiore
...Olio Borrelli is ontstaan uit het idee en de sterke wil om ons product wereldwijd te promoten en te verspreiden, waarbij de smaken, kleuren en aroma's van uw keuken worden benadrukt. Ik ben Luigi Borrelli, eigenaar van het bedrijf OLIO BORRELLI en al decennia lang een familiebedrijf dat extra vierge olijfolie van de Peranzana-cultivar produceert. Ik heb besloten, via het steeds meer verspreide...
Italië, Acri
...Geboren als een product dat volgde op de versgebakken huisgemaakte brood tijdens de kerst- en paasfeesten, vertegenwoordigen ze een blije en gelukkige tijd waarin de familie samenkwam. Bereid met olijfolie en geparfumeerd met lokale wilde aroma's zoals “l’aranzo”, maken de Squadatielli een koekje in de vorm van een peer met een onmiskenbare smaak. Ook vandaag de dag blijft Burlato in de geest van die traditie de Squadatielli produceren waarvan het de merk eigenaar is, met dezelfde enthousiasme die dit product vanaf het begin heeft gekenmerkt.