Italië, Giuliano
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit. Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge kw...
Portfolio (129)
Italië, S.spirito Di Bari
...De Pugliese amandelen worden verkregen uit de zaad van de amandelboom (prunus dulcis) en ondergaan een proces van schillen, zorgvuldige selectie en calibratie. Amandelen worden veel gebruikt in de bereiding van zoetigheden zoals: nougat, confetti, taarten, koekjes, amaretti. Ze zijn rijk aan eiwitten, vitamines (vooral uit de B-groep en vitamine E), essentiële aminozuren, onverzadigde vetzuren...
Portfolio (7)
Italië, Modugno
... vetzuren en mineralen (magnesium, fosfor, kalium en ijzer). Beschikbare verpakkingen: 25 KG ZAKKEN 12,5 KG DOZEN 10 of 5 KG VERPAKKINGEN OOK VACUÜMVERPAKT 1 KG of 500 GR VERPAKKINGEN OOK VACUÜMVERPAKT Mogelijkheid voor EAN-codes en gepersonaliseerde etiketten Andere Producten Geroosterde hazelnoten 13/15 Drogere noten type B – Sorrento Gepelde zoete amandelen Gepelde zoete Pugliese amandelen...
Portfolio (2)
Italië, Forlì
... toe te voegen aan zoete of hartige deegwaren, of om muesli of witte yoghurt een extra smaak te geven. Veel mensen weten niet dat lijnzaadjes eieren kunnen vervangen; het enige wat je hoeft te doen is een eetlepel gemalen lijnzaad te mengen met drie eetlepels water. Het verkregen mengsel kan een ei vervangen in koekjes of taarten. Lijnzaadjes kunnen in de keuken zowel heel als gemalen worden gebruikt om de opname van de voedingsstoffen te vergemakkelijken. Gemalen of fijngemalen zullen ze gemakkelijker door ons lichaam worden opgenomen. Ze zijn ook van nature glutenvrij.
Portfolio (50)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Bruino
... of meel van oude granen voor natuurlijk gerezen producten. We maken droge patisserie, verse patisserie, taarten, semifreddo's, gerezen producten zoals: panettoni, pandori, zoete en hartige focaccia's, pizza's; bugie ricce en gevulde producten, en eenpersoonsproducten voor het ontbijt. Je kunt enkele van onze ambachtelijke patisserieproducten vinden in de online catalogus. Naast de artikelen die in...
Italië, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTIE op rekening van derden (private label) van biologische zoete en hartige producten, een productiebedrijf dat op rekening van derden de grootste biologische merken voorziet, met meer dan 30 soorten biologische producten: mueslirepen, zaden en gedroogd fruit, chocolade repen met granen, poedermixen (cacao- en vanillepudding, chocolademelk, taartmixen), verpakking van rietsuiker, enz. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
... van verse, authentieke en hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast maakt Panificio Quartararo monumentale taarten en taarten van suikerpasta voor verjaardagen en speciale evenementen, maar ook klassieke taarten zoals Siciliaanse cassata, setteveli, talloze soorten mousse en we hebben ook een ambachtelijke ijssalon.
Italië, Pescina
Welkom op onze zoete site, waar u de kans krijgt om producten voor het decoreren van zoetigheden en taarten, apparatuur voor cake design en sugar art, ingrediënten voor verjaardagstaarten en patisserie en nog veel meer aan te schaffen. Winkel speciaal voor de verkoop van: sugar art, cake design, fondant, confetti, patisserie, taart, verjaardagstaart, taartdecoraties, zoete recepten, chocolade...
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Bedonia
Verse pasta, gastronomie, zoete en hartige taarten...
Italië, Nocera Superiore
Het bedrijf produceert, monoporcions en taarten van een halve kilo en een kilo, voornamelijk zoete Campania-gerechten, zowel voor de horeca als voor de grootdistributie. De productiecapaciteit is ongeveer 400 taarten en 1500 monoporcions per dag, met een mogelijkheid tot een verhoging van ongeveer 30%.
Populaire landen voor deze zoekterm