Italië, MILANO
...De panettone is een traditionele Italiaanse kerstgebak, afkomstig uit Milaan. Kenmerkend door zijn hoge, koepelvormige vorm, is het gemaakt van een zoet gerezen deeg, verrijkt met gekonfijt fruit, rozijnen en sinaasappelschil. De bereiding vereist meerdere dagen voor de verwerking en de natuurlijke rijzing, wat het gebak zijn zachte textuur en kenmerkende smaak geeft. De panettone wordt vaak...
Portfolio (218)
Italië, Guardiagrele
...Halffabrikaat voor gebakken producten, zoet en hartig, op basis van hennep. Een verfijnde mix die een gezonde en evenwichtige voeding respecteert. Formaat: 10 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Martina Franca
Pioggia Store is een Italiaans bedrijf dat toonaangevend is in de productie en distributie van typische voedingsproducten uit Puglia, met een focus op export naar internationale en groothandelsmarkten. Dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die uitsluitend afkomstig zijn van lokale teelt en veeteelt, garanderen we authentieke en hoogwaardige producten. Ons assortiment omvat verse kazen...
Portfolio (29)
Italië, Capo D'orlando
... gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam. IN DE KEUKEN In de keuken kunnen Primizie clementines op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden om sap of jam te maken, of toegevoegd worden aan salades en vlees- of visgerechten voor een vleugje zoetheid. Ze zijn ook een geweldig ingrediënt voor het maken van gebak en desserts. VOEDINGSINFORMATIE Wat betreft voedingswaarden zijn Primizie clementines laag...
Portfolio (27)
...Ambachtelijk zoet gebak op basis van rijstmeel, boekweitmeel, rijstzetmeel, maïszetmeel, suiker, eieren en boter met toevoeging van yoghurt. Zacht en geurend, de muffins zijn perfect voor een uitnodigend ontbijt, de koffiepauze in de ochtend of voor de middag snack. In praktische porties van 35 gram zijn ze ideaal voor zowel kinderen als volwassenen met coeliakie. Ook beschikbaar in andere smaken.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Panzuppo Al Caffè Nero. De Panzuppo Al Caffè Nero, van Pasticceria Fabio en Gianni, is een variant van de Toscaanse Panzuppo, een zoetigheid die in heel Italië gewaardeerd wordt en doet denken aan panettone of colomba. Net als deze laatste is de Panzuppo een dessert dat de feestdagen oproept en is het de ideale afsluiting van diners met familie of gasten. Dit zoet product is ontstaan uit de...
Portfolio (10)
Italië, San Giovanni Rotondo
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van zoet en hartig voor de markt van voedselintoleranties, speciaal ontwikkeld voor de food- en Ho.Re.Ca.-sector. Het gaat om ambachtelijke zoetigheden en hartige producten die zowel diepgevroren als op kamertemperatuur verkrijgbaar zijn, met een houdbaarheid van 12 maanden. Gezien de toenemende vraag naar dit soort producten, zijn we op zoek naar gespecialiseerde partnerbedrijven die onze referenties in hun productassortiment willen opnemen voor distributie.
Italië, Pomezia
...De Attilio Servi Pasticceria is een ambachtelijke onderneming van hoge kwaliteit, beroemd om de productie van: - feestgebak: Panettone, Pandoro en Colomba; - diepvriesgebak: croissants (Servi Subito), gebak, taarten en individuele nagerechten; - koekjes: zoet, hartig en gekruid; - gourmet hartige focaccia's en fokaccetti voor bij de aperitief.
Italië, Foligno
... EXQUISITE ZOET! ELKE DAG VAN HET JAAR BANKETTEN EN CATERING...
Italië, Capranica
Ambachtelijke Diepvriesbanket zonder Gluten Zoet Tuscia is familie, passie, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een familiebedrijf, ontstaan uit de passie voor de banketkunst en de ervaren handen van oprichter Rizieri Tosi, die vandaag de dag wordt bijgestaan door zijn zonen Franco en Camillo. Al onze producten zijn bedacht en vervaardigd in ons laboratorium in het hart van de Tuscia, met respect...
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...
Wij zijn ambachtslieden en onze producten zijn typisch voor de regio Cuneo (Piemonte), verkregen uit de combinatie van geselecteerde grondstoffen en handmatig vervaardigd om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen: - AMARETTI: zoet met amandelen in 25 smaken (klassiek, hazelnoot, peer, kastanje, enz.) - 8 maanden - CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi): schuimgebakje met een vulling van crème...
...Ons bedrijf produceert en verpakt ambachtelijk gebakken producten, zowel zoet als hartig, en is gevestigd in de hoofdstad van de DOP-granen en -brood, ALTAMURA, BARI, PUGLIA, ZUID-ITALIË. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, of als u distributeur of groothandelaar bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij verzenden wereldwijd. Michele Mariano IL PANETTIERE DI ALTAMURA Via Mura Megalitiche 53/55 70022 ALTAMURA BA ITALIË email: panettieredialtamura@libero.it http://www.ilpanettiere.altervista.org cell +393927595800 fax +390803143986...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play