Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
Italië, Corigliano Calabro
...Gecertificeerde biologische vis. Europese zeebaars (branzino), Dicentrarchus labrax.
Portfolio (1)
Italië, Cicciano
...Verwerking van visproducten onder het eigen merk "Ittimar" en voor derden, produceert ambachtelijke visconserven en promoot Made in Italy. Er worden verschillende productlijnen geproduceerd, van Tonijn tot Zeebaars, Amberjack, enz.
Portfolio (5)
...nagerechten in een glas en huisgemaakte taarten. Typische gerechten zijn de gnocchetti alla Santo Stefano en de gebakken zeebaars. Een grote verscheidenheid aan pizza's maakt het al zeer uitnodigende menu compleet.
Italië, Alessandria
Antica Osteria di Rosa is een restaurant-pizzeria dat typische Valtellinese en Milanese gerechten aanbiedt (pizzoccheri, wildzwijn), vlees, vis (fritto misto, gegrild, dorade, zeebaars), pizza en voorgerechten met garnalen, mosselen en venusschelpen. Beleefdheid, sérieux en professionaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers waarop onze familieonderneming steunt. Niet alleen kwaliteitsgerechten...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play