Italië, Giuliano
...Pan di spagna, gemengde gepasteuriseerde eieren, suiker, bloem "00", Amerikaanse bloem, water, aroma's. VULLING: Verse room, glucosestroop, suiker, gepasteuriseerd eigeel, dextrose, alcohol, rijstzetmeel, stabilisator, citroenaroma. GLAZUUR: Verse room, witte chocolade 60%, gepasteuriseerd eigeel, suiker. DOOP: Water, suiker, citroenaroma.
Portfolio (129)
Italië, MILANO
...Caputo 1924, het Molentje van Napels Sinds 1924 verwerken we tarwe met vrijgevigheid en passie, om professionals en liefhebbers van de Witte Kunst bloem van de hoogste kwaliteit te bieden, geproduceerd met volledige respect voor de grondstoffen en de traditie. 1 PALET 40 ZAKKEN VAN 25 KG 1 ZAK VAN 25 KG = EURO 14,90 VERVALDATUM 24/09/2025 MINIMALE BESTELLING 15 PALET...
Portfolio (231)
Italië, Forlì
Wij zijn Oltresole, een gevestigde speler in de sector van de handel in ambachtelijke voedingsproducten. Vanuit onze eigen regio: Romagna, waar we zijn geboren en gegroeid, zetten we ons eerst in voor de selectie van natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit, vrij van conserveermiddelen en gecertificeerd (BIO, Gluten Free), om ze vervolgens rechtstreeks op de tafels van onze klanten te brenge...
Portfolio (50)
Italië, Messina
... chocolade, pandorato. Wij zetten ons in om alleen de beste grondstoffen te gebruiken. De eidooiers komen van scharrelkippen, terwijl de roomboter wordt verkregen door het centrifugeren van rauwe koemelk. Onze bloem is van hoge kwaliteit en onze citrusvruchten komen uit het beroemde gebied van Paternò, in de "Piana di Catania", beroemd om zijn Bloedappelsienen, geurige citroenen en sappige mandarijnen. Onze Panettoni zijn verpakt in heerlijke stoffen servetten. Elke hap vertelt het verhaal van een eeuwenoude traditie en de liefde voor authentieke ingrediënten.
Portfolio (10)
Italië, Sabaudia
...Onze havermelen worden verkregen door het malen van havervlokken, een proces dat zorgt voor een hoge verteerbaarheid van het product en het geschikt maakt voor bereidingen in de keuken als vervanging voor gewone verfijnde witte bloem, voor zowel zoete als hartige recepten. Alle meelsoorten kunnen worden gebruikt voor het maken van pannenkoeken.
Italië, Parma
...Het heeft een innovatieve formule op basis van natuurlijke ingrediënten, om de vele externe en chemische agressies te bestrijden waaraan het haar wordt blootgesteld, vooral gekleurd, gehighlight en gebleekt haar. In het bijzonder: Olie van Meadowfoamzaad (Latijnse naam Limanthes Alba): een kleine en delicate witte bloem rijk aan vetzuren en antioxidanten, die het haar stabiliteit biedt tegen...
Portfolio (24)
Italië, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
Italië, Trento
... wijn. Onze pizzeria is bovendien in staat om geurige pizza's te bakken met type 0-bloem, volkorenbloem en zelfs glutenvrije bloem om tegemoet te komen aan klanten met voedselintoleranties. Tot slot, net als de beste restaurants, is het mogelijk om bedrijfsdiners en evenementen te organiseren.
Italië, Milano
... witte bloem hebben de volkorenbloem vervangen, wat heeft geleid tot problemen die te wijten zijn aan slechte voeding. Integralbianco, een bron van hoog biologisch beschikbare vezels, is het antwoord op de moderne voedingsbehoeften.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play