Italië, Dorgali
... krachtige karakter onthult, uniek gemaakt door het gebruik van geitenstremsel. Il Rigato del Pastore smaakt het beste in zijn puurste vorm, vergezeld van Pane Carasau of andere traditionele broden, en past perfect bij een glas Cannonau-wijn. Een kaas met een rijke en complexe smaak, ideaal voor degenen die houden van intense en kenmerkende smaken, en een ware delicatesse voor fijnproevers.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... complexiteit en de elegante en aanhoudende afdronk. Het is een wijn die uitstekend past bij de meest exclusieve en verfijnde feesten. Perfect om te combineren met krachtige en smakelijke kazen of belangrijke vleesgerechten.
Portfolio (5)
Italië, Oristano
E-SARDINIAFOOD.COM is een B2B/B2C e-commerce platform dat samenwerkt met grote Sardijnse bedrijven om aan de behoeften te voldoen. Al aanwezig in de HO-RE.CA-sectie, in direct contact met restaurants in Noord-Europa. Tussenkomst en samenwerking vormen de basis van het bedrijf, waarbij ook kleine geselecteerde agrovoedingsbedrijven worden gepromoot die voldoen aan de vereiste criteria.
Wij verzenden door heel Europa de beste typische producten uit Sardinië: Schapenkaas; Koeienkaas; Wijnen (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Mirte likeur; Traditionele snoepjes; Traditionele pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Onze klanten zijn particulieren en wederverkopers. Snelle verzending!!
Italië, Berchidda
Vini Sardi van Cantina Giogantinu, gespecialiseerd in wijnproductie al meer dan een halve eeuw, heeft 250 aangesloten wijnbouwers met een totale oppervlakte van 320 hectare, en heeft zo een onbetwiste leiderschap onder de Sardijnse wijnen. Met een ultramodern bottelingsysteem garandeert het een productie van 4500 flessen per uur en biedt het Sardijnse wijnen aan op nationale en internationale mark...
... robijnrode kleur en granaatreflecties. Het heeft een lange, bijzonder verfijnde bouquet met tonen van marasca en bosvruchten, en de smaak is breed, droog, fris en lang. - Lakana, vernoemd naar het gebied waar de wijngaarden zich bevinden, verschilt van de Mamuthone door de manier van verwerking. Na de eerste fermentatie in stalen silo's volgt er een tweede fermentatie in eikenhouten vaten. - Ilisi is een gebarricadeerde wijn, gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
NUDO, Cannonau di Sardegna...
Italië, Quartucciu
Wijn is voor onze familie een verhaal dat aanwezig is en terugverwijst naar het verleden. De grootvader verbouwde de wijngaard, en zo deed de grootvader van de grootvader. Vandaag, in het spoor van de traditie, zetten wij ons verhaal voort, opgebouwd uit herinneringen, de kracht van het land, en verhalen van een oud en gezegend eiland, Sardinië. Mythe en magie verweven zich in een hoek van het...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play