Italië, Guarene
... het product en met een vrije of gemotoriseerde transportband voor het lossen van de volle zak; het kan ook worden gecombineerd met een automatische verpakkingsmachine. Alle delen die in contact komen met het product zijn gemaakt van roestvrij staal. Ideaal voor het verpakken van pellets, granulaire voedingsmiddelen, gedroogde pasta (kort), granen, koffie, noten, suiker, enz. Weegbereik: 2 - 25 Kg Weegsnelheid: 8-10 / minuut Tolerantie: ± 0,5% Weegsysteem: Load cells Persluchtvoorziening: 6 bar Hoppercapaciteit: 300 l...
Portfolio (379)
Italië, Forlì
...Bulghur is een zeer oud voedingsmiddel dat vooral gewaardeerd wordt in de Midden-Oosterse landen. Het is een gekiemde volle graan waarvan de korrels eerst gestoomd, vervolgens gedroogd en verkruimeld worden. De smaak en bereiding doen denken aan die van couscous. De eigenschappen zijn die van volle granen: het bevordert de darmfunctie, helpt het gewicht op peil te houden en beschermt het hart...
Portfolio (50)
Italië, Sesto Fiorentino
... karamelisatie van de suikers in de boon, wat de koffie een zoete en aangename nasmaak geeft. Na het roosteren vindt de afkoeling afzonderlijk plaats voor elke enkele oorsprong. Deze methode zorgt ervoor dat de koffie onderscheidende nuances van aroma's en smaken behoudt, die vervolgens in balans worden gebracht om perfecte harmonie in de kop te verkrijgen. AROMATISCH PROFIEL Sterke en energiegevende espresso koffie, met een sterke en intense smaak. Volle en romige body met een krachtige cacao-aroma, met hints van geroosterde granen en rum.
Portfolio (9)
Italië, Forli'
...Het is een volle en krachtige espresso, met delicate cacaonoten en geroosterde granen. cafeïne… minder dan 0,10% De praktische capsules zorgen ervoor dat je altijd een eenvoudig en vers product hebt; in feite zijn er maar een paar handelingen nodig om de volledige aroma van een goede cafeïnevrije espresso te verkrijgen. Compatibel met alle Nespresso*-machines. We gebruiken de CLICK CAPS van BisioProgetti Spa in Alessandria, gepatenteerd om scheuren in de Nespresso*-machines te voorkomen. * De verwijzing is alleen beschrijvend omdat er geen commerciële verbinding is met de merkhouder.
Portfolio (23)
Italië, San Martino Di Lupari
Cerealveneta is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de agrovoedingssector en produceert meel en halfproducten van volle granen, biologisch en glutenvrij, verkregen door het verwerken van granen, peulvruchten, speciale zaden, kleinere zaden, zemelen en kiemen. Cerealveneta past een speciale thermische behandeling van stabilisatie en roosteren toe op de grondstoffen, gevolgd door cryomalen of...
... gedroogde en opgeslagen producten te handhaven. Momenteel is het bedrijf in staat om een breed scala aan producten aan te bieden, variërend van tarwe, maïs, geroosterde en volle soja, gerst, geroosterde sojameel, maïsmeel, geroosterde maïs, luzerne, koolzaad, ongeraffineerde plantaardige oliën en bijbehorende perskoeken, en tot slot PAULOWNIA HOUT in stammen of gedroogde planken.
Portfolio (2)
Italië, Medicina
Producenten van BIO en conventionele couscous, vervaardigd met uitsluitend verfijnde of volle meelsoorten van granen (Durumtarwe, Maïs, Rijst, Boekweit, Kamut, Spelt, Gerst, Gierst) en peulvruchten (Kikkererwten en Linzen vooral) en Quinoa, in recepten met enkele of meerdere ingrediënten. Gecertificeerde biologische producenten door het CCPB, we hebben ook de BRC- en IFS-certificering, afgegeven door TÜV. Verpakkingen: Big Bag van 1 Ton, papieren zakken van 20 en 5 kg, of in cellofaan van 250 gr., 500 gr., 1 kg. - op aanvraag, ook met etiket geleverd door de Klant.
Italië, Monte Di Malo
Molino Fochesato is gespecialiseerd in de verwerking van tarwe voor de productie van meel en bijproducten voor voedings-, diervoeder- en industriële toepassingen. De geschiedenis van onze molen is een familieverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt, met voortdurende veranderingen en verbeteringen in de juiste balans tussen traditie en innovatie. Wij beschouwen het als essentieel om de kenn...
... modernste apparatuur. Het naleven van productieprocedures die de maximale conservering van de organoleptische eigenschappen waarborgen, de verpakking in een gemodificeerde atmosfeer en het respecteren van de bewaartemperatuur tijdens de distributie maken het mogelijk om voedingsmiddelen met intacte voedingscapaciteiten op onze tafels te brengen. Onze activiteit heeft zich geleidelijk gespecialiseerd in de productie van kant-en-klare gerechten op basis van volle granen en groenten, evenals verse sauzen, waarvan de Pesto alla Genovese ons vlaggenschipproduct is.
Populaire landen voor deze zoekterm