Italië, Catania
...Het is een volkoren semola verkregen door de steenmalen van de harde tarwe Timilia of Tumminia, een tarwevariëteit die al sinds de oudheid op Sicilië wordt verbouwd en recentelijk opnieuw is ontdekt en gewaardeerd. Geschikt voor de productie van brood, pizza's en koekjes. Verpakking van 5 kg.
Portfolio (8)
Italië, Ceglie Messapica
... orecchiette, een waar juweel van het bedrijf, heeft iedereen veroverd, verkregen met geavanceerde productietechnieken in overeenstemming met de oudste traditie. Fusilli, cavatelli en volkoren orecchiette van semola, verheven door een eenvoudige tomatensaus of vlees- of andere sauzen, zullen uw smaakpapillen verwennen. De kroonjuweel van de meest gevarieerde productie en een absolute nieuwigheid op de markt is de Pasta alla Malvasia, verkregen door het kneden van semola van harde tarwe en inheemse malvasia-druivenwijn, zonder enige toevoeging van water.
Portfolio (1)
Italië, Chiari
Il Molino Piantoni bevindt zich in Chiari (Bs), in het hart van Lombardije, en heeft een geschiedenis van meer dan honderd jaar in de molenindustrie. Wij zijn een bedrijf dat Made in Italy-producten vervaardigt, aangezien alle fasen van de verwerking van de grondstof binnen onze fabriek plaatsvinden. Ons laboratorium is het hart van de molen, omdat het de plek is waar we alle fasen van onderzoek e...
Italië, Velletri
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play