Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...De Pugliese amandelen worden verkregen uit de zaad van de amandelboom (prunus dulcis), onderworpen aan het proces van ontpitten, zorgvuldige selectie en calibratie. Amandelen worden veel gebruikt in de bereiding van zoetigheden zoals: nougat, confetti, taarten, koekjes, amaretti. Ze zijn rijk aan eiwitten, vitamines (vooral uit de B-groep en vitamine E), essentiële aminozuren, onverzadigde...
Portfolio (7)
Italië, Modugno
... vetzuren en mineralen (magnesium, fosfor, kalium en ijzer). Beschikbare verpakkingen: 25 KG ZAKKEN 12,5 KG DOZEN 10 of 5 KG VERPAKKINGEN OOK VACUÜMVERPAKT 1 KG of 500 GR VERPAKKINGEN OOK VACUÜMVERPAKT Mogelijkheid voor EAN-codes en gepersonaliseerde etiketten Andere Producten Geroosterde hazelnoten 13/15 Drogere noten type B – Sorrento Gepelde zoete amandelen Gepelde zoete Pugliese amandelen...
Portfolio (2)
...Gepersonaliseerde en individueel verpakte truffelmandorle. Verpakking in een metalen doos en in een kartonnen doos. We verpakken ook voor luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen, hotels en restaurants. Dozen van 750 gram voor bars met een gepersonaliseerd merk. Voor andere verpakkingen dan de standaard, neem contact op met onze verkoopafdeling op tel. nr. +39 3477240044.
Italië, Montalto Uffugo
La Cosentina S.r.l. is gespecialiseerd in het waarderen van de uitmuntendheid die ons gebied biedt: de gedroogde vijgen uit Calabrië. DROGE VRUCHTEN EN SPECERIJEN. Het bedrijf selecteert en transformeert al meer dan twintig jaar gedroogde vijgen die langs de Calabrese heuvels zijn geoogst, waarbij hoge kwaliteit, natuurlijkheid van de vruchten en de bescherming van de echte traditie worden gegaran...
Portfolio (19)
Italië, Bronte
Aanwezig in het gebied van Bronte, beroemd om zijn Pistacchio verde di Bronte DOP, heeft Spitaleri s.r.l. zijn activiteiten begonnen met het pellen van het groene goud, met de bijbehorende verwerking en commercialisering van pistachenoten, amandelen en lokale hazelnoten. Na jaren van zorgvuldige selectie importeren we de beste buitenlandse variëteiten van gedroogd fruit, volledig in...
Portfolio (2)
Italië, Forlì
Wij zijn Oltresole, een gevestigde speler in de sector van de handel in ambachtelijke voedingsproducten. Vanuit onze eigen regio: Romagna, waar we zijn geboren en gegroeid, zetten we ons eerst in voor de selectie van natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit, vrij van conserveermiddelen en gecertificeerd (BIO, Gluten Free), om ze vervolgens rechtstreeks op de tafels van onze klanten te brenge...
Portfolio (50)
landbouwbedrijf, gespecialiseerd in de productie van kruiden (Siciliaans oregano en saffraan), oregano in bossen met stelen en los oregano, mogelijkheid van verschillende verpakkingsformaten. pellen en verwerking van Siciliaanse amandelen, gepelde amandelen, geblancheerde amandelen, geroosterde amandelen, amandelmeel, amandelcrèmes, extra vierge olijfolie en granen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play