Italië, Verona
... met meer dan 20.000 volgers op Facebook en heeft een beoordeling van 4 sterren uit 5 op meer dan 700 recensies. In de jaren dat Aroma actief is, heeft het de wereld van de Veronese patisserie weten te vernieuwen met een Amerikaanse benadering van patisserie, die dus gebaseerd is op extreme personalisatie en creatieve presentatie van het gebak. Aroma heeft besloten om HENRY & CO. in te schakelen om zijn imago opnieuw te overdenken met een nieuwe filosofie van duurzaamheid: van de merkidentiteit tot de verpakking en het retaildesign, HENRY & CO. heeft elk aspect opnieuw ontworpen.
Portfolio (52)
Italië, Belpasso
...De Paste di Mandorla zijn koekjes gemaakt van marsepein of Pasta Reale, zo genoemd omdat ze "waardig zijn voor een koning." Deze amandelkoekjes zijn een ware schat uit de traditie van de Siciliaanse conserven, waarvan de oorsprong oud is. Er zijn verschillende varianten van de Pasta di Mandorla, zoals die bereid met pistachenoten, sinaasappel, citroen of hazelnoten. Ook beschikbaar voor de lijn van gebak, in bulk.
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
... creativiteit om de traditie van Pasticceria Fabio en Gianni te herinterpreteren, een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde in de provincie Arezzo. Het product wordt geleverd in de elegante verpakking van de patisserie, waardoor het ook perfect is als cadeau. De Panzuppo is verkrijgbaar in verschillende varianten, en wat deze Panzuppo onderscheidt van de klassieke is de doordrenking van het deeg, die gemaakt is met een koffiedistillaat in plaats van met likeurwijn. De Panzuppo Al Caffè Nero is bovendien rijkelijk gevuld met stukjes pure chocolade in plaats van rozijnen.
Portfolio (10)
Italië, Catania
...Het is een hergemalen semola die geproduceerd wordt uit de maling van Siciliaans graan van de kwaliteit Russello. De Russello is een zeer oud graan dat recentelijk opnieuw is ontdekt en gewaardeerd. Het krijgt zijn naam van de roodgele kleur van de aar. De verpakking is 5 kg.
Portfolio (8)
... bewezen elk element steeds beter te kunnen afstemmen, van de rijkdom en echtheid van de ingrediënten tot de praktische verpakking, en zo onmiskenbare syntheses van traditie, smaak en kwaliteit te creëren die elk van zijn producten praktisch uniek maken: een zoete genot om te delen met de dierbaarste mensen.
Italië, Prato Sesia
Cavanna Packaging Group is een Italiaanse industriële groep, gespecialiseerd in flowpack verpakkingssystemen, een kleine verpakking die een product of groepen van producten individueel omhult met een plastic folie. Cavanna was het eerste bedrijf in Italië en een van de eerste in Europa die deze soort verpakking op de markt bracht. Onder de verschillende sectoren waarin deze soorten verpakkingen...
... verfijnde verpakking waarin symbolische objecten van het lokale ambacht een plek vinden. Zo wordt het ontvangen van een van hun geschenken, als een eenvoudig product, een authentieke container van smaken en cultuur die het beeld van een waarachtige, authentieke en ook moderne Sicilië bevordert, waar traditie samenkomt met een visie.
Italië, Bolzano
... voldoen aan de strengste hygiënevoorschriften, garanderen wij een houdbaarheid van 65 dagen voor de sandwiches en 53 dagen voor de tramezzini. Wij exporteren onze producten door heel Europa, waarbij we de klant de vertaling van de etiketten in hun eigen taal aanbieden en ook de mogelijkheid bieden om de verpakking te personaliseren met hun eigen merk (private label).
Portfolio (1)
Italië, Belpasso
...Elke consument vindt in de verpakking alles wat nodig is voor het zelf maken van de typische Siciliaanse cannoli. Op onze portal www.mrfoodsicily.it en op ons YouTube-kanaal via deze link, is het mogelijk om de videotutorial te bekijken die laat zien hoe het product te maken met behulp van de betreffende kit. Deze zal dus gemakkelijk te gebruiken zijn door iedereen, ongeacht hun patisserievaardigheden, zodat iedereen deze typische zoetigheden kan maken en ervan kan genieten die - inmiddels - een wereldwijd merk van Sicilië zijn geworden: gewaardeerd, geliefd en...
Portfolio (1)
Italië, Trecastagni
... leveranciers en grondstoffen), productie (voorbereiding van de deeg, reiniging en desinfectie van het deeg), verpakking (gebruik van materialen voor voedingsproducten) en distributie (La Casa del Biscotto distribueert zijn producten via een eigen commerciële netwerk dat al jaren actief is in het hele land, met gebruik van lokale distributeurs om de belangrijkste Italiaanse provincies te bereiken). Onder de typische Siciliaanse producten produceren we ook: eenvoudige amandelpaste, gearomatiseerd met de essentie van Siciliaanse citrusvruchten en gevuld met pistache-, sinaasappel- en citroencrèmes.
Italië, Almenno San Bartolomeo
...zelfs de verpakking waarvoor een patent is verkregen. Het bestaat uit een speciaal compartimentencontainer die het mogelijk maakt om de smaken gescheiden te houden. Naast ijs worden er speciale producten op basis van chocolade aangeboden, dankzij de ervaring opgedaan in België met de ondersteuning van grote maître chocolatiers zoals Eduard Bechoux, en hoogwaardige patisserieproducten zoals volkoren brioche, koekjes, semifreddo en cake. Pasqualina bevindt zich in Almenno San Bartolomeo, de hoofdzetel, en in Bergamo en Porto Cervo, waar ook producten op basis van yoghurt kunnen worden geproefd.
Italië, Casalpusterlengo
... aan de Italiaanse traditie, om de recepten te identificeren die het beste de essentie van de patisserie uitdrukken en tegelijkertijd de oorspronkelijke authenticiteit behouden. De organisatorische capaciteit van de interne productie, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de speciaal ontworpen verpakking dragen bij aan de garantie dat deze recepten al hun versheid en geurigheid behouden tijdens het exportproces. Onder de zoetwaren die Le Officine Culinarie met succes exporteert, bevinden zich taarten en koekjes uit de Italiaanse traditie.
Italië, Morrovalle
...Jong bedrijf opgericht in 2014 door de broers Romagnoli samen met hun moeder, dat zich bezighoudt met de ambachtelijke productie van broodjes en sandwiches, om vervolgens over te gaan op verpakking in "gemodificeerde atmosfeer" of diepvriesproducten, om zo de houdbaarheid van het product te verbeteren. Sinds het begin hebben we de beste grondstoffen geselecteerd om een eersteklas product te creëren met een aantrekkelijke verpakking.
Italië, Paese
... markt, zijn we in het buitenland vooral aanwezig in Centraal-Europa, met als doel om in 2019 onze aanwezigheid in meer landen uit te breiden. Op de ISM-beurs in Keulen in januari hebben we een uniek product op de markt gebracht: de roullé pan di spagna in een hersluitbare verpakking, zoals altijd gemaakt volgens de principes van kwaliteit en ambachtelijkheid, zonder palmolie en gehydrogeneerde...
Italië, Altamura
Geachte heer, Wij zijn een oude traditionele Italiaanse producent van lokale voedingsmiddelen. Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en distributie van gebakken goederen zoals zoete of zoute taralli, frize, croutons, koekjes en gebak, en zelfgemaakte of door middel van brons geëxtrudeerde droge pasta. We zijn ook begonnen met de productie van biologische koekjes gemaakt van speciale meelsoorten zoals kamut, rijst, soba, spelt en maïs, en de verpakking en distributie van droge internationale en Italiaanse peulvruchten.
... de Cuneese traditie, gemaakt van boter, maïs en meel. - 12 maanden WIJ KUNNEN ONZE KLANTEN EEN GEPERSONALISEERDE VERPAKKING AANBIEDEN MET HUN LOGO VOOR EVENEMENTEN, HERDENKINGEN, PROMOTIE EN EIGEN DISTRIBUTIE. Tot slot is het PASTICCERIA van 1e KWALITEIT om van te genieten!!