Italië, Guardiagrele
138km
...Halffabrikaat voor de productie van brood van oude granen, met meel van drie soorten spelt en volkoren roggebloem. Formaat: 15 kg Dosering: 50%...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
167km
... zeer beperkte rijzeigenschappen door het lage eiwitpercentage. Rijstmeel wordt gebruikt in sommige recepten of gemengd met dat van gierst of andere granen voor rijkere varianten. Er zijn veel gerechten op basis van dit type meel die bijzonder geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie, waaronder rijstnoedels, gestoomde ravioli en verschillende zoetigheden zoals de Japanse mochi. Het is ideaal voor het bestuiven van gefrituurde gerechten en bij de bereiding van bepaalde koekjes.
Portfolio (50)
Italië, Velletri
124km
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play