Italië, Orbetello
... tussen de tradities van de bezochte regio's te ontdekken; - deel te nemen aan volksfeesten en culturele evenementen; - typische gerechten van de lokale keuken te bereiden en te proeven van de meest verfijnde wijnen; - de Italiaanse taal te leren door deze te gebruiken in de uitwisseling van informatie over de echte ervaringen die zijn opgedaan in contact met de verschillende regionale realiteiten; - de indrukken die voortkomen uit elke individuele reis en de emoties van de ontdekking te communiceren.
Portfolio (8)
Italië, Castelsantangelo Sul Nera
Albergo Dal Navigante, een familiebedrijf, is altijd geopend en biedt zijn gasten alle comfort en gemakken, samen met een keuken vol authentieke lokale specialiteiten. Gelegen in het hart van het Nationaal Park Monti Sibillini, is Albergo Dal Navigante de ideale uitvalsbasis om dit gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid te verkennen. Het hotel ligt op 10 minuten van de skigebieden...
Hotel-Restaurant Monte Bove, gelegen in het hart van de Sibillini-bergen, beschikt over gezellige en karakteristieke kamers die van alle gemakken zijn voorzien. In het restaurant kunt u genieten van typische specialiteiten uit de Marche, zoals gegrild vlees, tagliatelle met truffel, traditionele bruschetta, varkenshaas in zoetzure saus, gegrilde forel en nog veel meer kenmerkende gerechten.
... het gebruik van herbiciden of synthetische chemicaliën. Onze producten zijn verpakt in zip-verpakkingen die de versheid behouden, praktisch en veelzijdig, en zijn de ideale keuze in de keuken of voor cadeau-ideeën, manden met typische producten, bedrijfsmanden, toeristische souvenirs en nog veel meer, in een eenvoudige maar aantrekkelijke grafische presentatie die in staat is om de specialiteiten en de regionale typiciteiten te waarderen en tegelijkertijd te promoten. Ook beschikbaar zijn de HORECA-formaten, speciaal ontwikkeld voor de kwaliteitsrestaurantsector.
... olijfolie, begeleidt gerechten op basis van typische groenten uit de regio. Onder de groentegerechten is de puree van tuinbonen met wilde cichorei een ware traktatie. Onder de eerste gangen kunnen we de wereldberoemde orecchiette, met de toppen van raap, niet vergeten. In de Garganische en Pugliese keuken in het algemeen.
Italië, Marsala
..." houdt zich bezig met de verkoop van typische regionale Siciliaanse producten die met traditionele methoden zijn bereid en biedt op de markt voorgerechten, sauzen en kant-en-klare sauzen, seizoensgebonden producten, verschillende lijnen op basis van crèmes en patés, pesto, en bruschetta toppings.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play