Italië, Radicofani
72km
...De Bio Rosso is een verse kaas gemaakt van biologische melk. De verwerking volgt natuurlijk alle richtlijnen die zijn opgelegd door de certificerende instantie, die de volledige fasen van de productiecyclus tot de uiteindelijke commercialisatie van het product controleert. De verwerkte melk is strikt van pure schapenmelk. De Bio Rosso, met 15/20 dagen rijping, wordt behandeld met een korst van biologische tomatenconcentraat, het is een product in de vorm van een kom, met een gewicht van ongeveer 1,500 kg;...
Portfolio (48)
Italië, Montelibretti
187km
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play